Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_rozpacz_przez_Kobietę

błagam Kobiety pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Kurwa jestem dorosłym mężczyznom, a pisząc to łzy zalewają mi klawiaturę!!!! dzisiaj nie wytrzymałem i po roku usprawiedliwiania przed samym sobą i wysłuchiwania tłumaczeń że jestem jedynym mężczyzną w jej życiu wstałem w nocy i sprawdziłem jej telefon, który zawsze skrupulatnie ukrywa. Boże co ja tam przeczytałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( pisała do jakiegoś frajera że go kocha, że tęskni, że uwielbia z nim sex, że jest przy nim taka seksualna. pisali sobie o seksie jak to robią jak jest im wspaniale. tych sms-ów było ze 100 w jedną i drugą stronę, były też plany odnośnie mieszkania że nie mogą się doczekać. ale to jest nic!!!! mogła odejść i nie mamić mi oczu!!!! widziałem że pisze sms-y bez skrupułów przy mnie zasłaniając się abym nie widział!! zawsze mnie opierdalała za to że dopytuje!!!! że podejrzewam że ją męczę!! Że jestem zazdrosny a nie mam o co a ja głupi przepraszałem płaszczyłem się z miłości, w końcu 8 lat razem w szczęściu!!!!!!!!!!!!!!! a tu nagle wszystko się posypało!!!!!!!!!!!! Jezu dlaczego nie była uczciwa tylko grała na moich uczuciach i psychice!! zajeździła mnie psychicznie, ja kupowałem drogie prezenty, perfumy raz na miesiąc, co dziennie restauracja aby nie gotowała, wszystko poświęciłem, od 20 roku życia dążyłem do celu dla niej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurwa tyle potu, nie przespanych nocy w pracy, żeby miała na wszystko!!!!!!!!! i co?????? z jakimś gnojem!!!! ale to jest nic, włamałem się na jej mail, ta następny koleś i pisze że tęskni, kocha, "e brakuje mu nie seksu a jej oczu" a ona miły odpis, do mnie nie powiedziała od roku nic miłego!!!! w styczniu przestała mówić mi Kocham Cię. ale po co jest?????????????????? rano wstała widząc że mam doła podeszła i mówi "zapewniam Cię że jesteś jedyny i w moim sercu nie ma nikogo innego" boże była taka szczera i miła a ja myślałem że zwymiotuje na nią!!!!!!!!!!!! przepraszam was. nic jeszcze nie powiedziałem że wiem że sprawdzałem, boje się że to może być jakiś flirt a ja wyjdę na najgorszego!!!!! że te gatki o seksie są wirtualne, ale znalazłem sms-a, który wyraźnie wskazywał na bliskość fizyczną. Co ja mam zrobić???????????????????????????? czekać????????????? czy wyrwać ten tel z reki jak będzie pisała i wtedy poczytać przy niej????????????????????? Kobiety doradźcie mi coś bo zwariuję, tak bardzo ją kocham i nie chce stracić a jednocześnie gardzę nią!!!!!!!!!!!

czekać????????????? czy wyrwać ten tel z reki jak będzie pisała i wtedy poczytać przy niej????????????????????? to nie jest najlepszy sposób,bo moze okazac sie ze akurat wysyła esa na konkurs audiotele a ty z siebie zrobisz tylko głupka... najpierw musisz z nia pogadac.....a pozniej podejmowac jakies kroki

Tylko rozmowa. Ja bym nie czekała co przyniesie kolejny dzień. Nie ma sensu sprawdzać,szpiegować..domyślać się..analizować.. Wiem,że to boli...ale im wcześniej porozmawiasz..tym szybciej znajdziesz rozwiązanie.. Wiem,że słodkie kłamstwa smakują dobrze..a prawda boli..lecz nikt nie chce być okłamywanym.Bynajmniej ja bym nie chciała. Przytulam .

Bardzo mi przykro z Twojego powodu :( Musisz sie czuc okropnie, wcale się nie dziwię! Ona nie jest warta czekania na odpowiednia chwilę żeby powiedzieć, co odkryłeś. Nie jest warta... Pokochałeś nieodpowiednia kobietę, po prostu. Powiedz jej o wszystkim teraz najlepiej, im szybciej zniknie z Twojego życia tym lepiej dla Ciebie. Zarazę trzeba unieszkodliwiać bo zatruwa serce.

Gość weronisiax
Jejciu...Wirtualne smski????? Za samo to(choc w to nie wierze) powinienes ja spakowac i kazac jej wy*pirdalac do tego goscia........Wiesz ona jest z Toba moze dla pieniedzy,moze z przyzwyczajenia,moze boi sie Ciebie zostawic bo dosc dlugo jestescie razem...Pewnie jest to,ze cie nie kocha.....Wspolczuje ci naprawde ale zakoncz ten zwiazek jaknajszybciej....Ona Cie oklamuje jakby nie bylo...

Długotrwałe związki trudno zakończyć gdy pojawia się uczucie. To nie jest proste. Człowiek gdy kocha godzi się na wiele..le czy zniesie wszystko?..A później szramy na sercu i ..i ile trzeba czasu by poskładać się na nowo? :-o Cholera.. ...ale człowiek to dziwna istota..

Gość jam facet
ja bym był dżentelmenem i otworzył bym jej drzwi i jeszcze z miłości pomógł bym się pakować

Gość akrobatka
Rozmowa.Powiedz,ze wszystko wiesz, nie mów skąd,sama się domysli.Staraj się być przy tym spokojny i opanowany, chociaz napewno będzie trudno.I nie daj się zakrzyczec,bo krzyczeć będzie napewno.Nie daj sie sprowokować do awantury, bo i tak wyjdzie na to,że to twoja wina, ale ponad wszystko staraj się być spokojny i rozmawiać spokojnie.taka moja rada! A potem uciekaj od niej jak najdalej!!!

Gość dojrzała kobieta123
Byłeś po prostu dla niej za dobry. To działa w obie strony jak ja byłam zimną suką to facet za mna latał a im byłam lepsza, uciwa i więcej z siebie dawałam tym bardziej dostawałam po dupie. Jest z toba nadal może własnie dla tych prezentów, restauracji, jest jej wygodnie a na boku ma faceta do sexu. Musisz jej to wygarnąć, zerwać, cos musisz zrobić bo na razie to zachowujesz sie jak facet bez jaj a takich własnie facetów kobiety nie szanują.

Musisz dzialac zdecydowanie. Nie ma nad czym myslec i analizowac bo mleko juz sie rozlalo, a z wami juz koniec. Nie zachowuj sie jak miekka faja i nie rycz. W koncu jestes facetem. Ogarnij sie i glowa do gory, czas zaczac wszystko od nowa.

ja bym był dżentelmenem i otworzył bym jej drzwi i jeszcze z miłości pomógł bym się pakować oczywiscie w zrywki bo walizek szkoda by było....:P

Gość nesca fe
no walsnie tak jest najczesciej ze jak sie ma miekie serce to trzeba miec twrda doope :( trzymaj sie chlopie.bedzie ci ciezko ale lepiej to zakonczyc teraz niz za nastepne 8 lat

Gość carramba
szczerze i serdecznie wspólczuje widać, że piszesz to z serca... Nie potrafiła docenić jaki dl aniej byłeś i myśle że za jakiś czas bedzie tego żałować trzymaj sie ciepło ;)

Gość zasłużyleś to masz
:classic_cool:

tak też zrobię, jestem twardym gościem dla innych, w interesach, nie uchylam czoła ale dla niej nie potrafię być twardy. zawsze mnie mamiła a ja wierzyłem!!! rozmowa nic nie da, ponieważ rozmawiam z nią często na ten temat, zawsze spokojnie, ale ona nie potrafi, teraz wiem dla czego, skąd były te nerwy o moją zazdrość. atakowała żeby się obronić.

ale za co?? zawsze była czuła troskliwa opiekuńcza! co się stało ?? gdzie popełniłem błąd??

Przykro mi to mówić, ale kontynuowanie czegokolwiek jest bez sensowne. To będzie boleć ale nie masz wyboru, zerwij z nią. Powiedz w twarz że wiesz że ma już nigdy Cię nie dotykać, nie mówić do Ciebie i nawet na Ciebie nie patrzeć. Że dla niej umarłeś a ona umarła w Twoim sercu. Zostaw ją, daj sobie szansę na szczęśliwsze dni.

Gość gosiaj.
Najważniejsze jest to żeby od niej odejść, uwolnić sie bo ona cię nie kocha. Dajesz jej poczucie bezpieczeństwa, stabilności i jej tak dobrze a seks, podniecenie i adrenalinę bierze od innych. Nie na tym polega miłość. Zostaw ja. Bedzie bolało ale z czasem wyjdzie ci to na dobre. I pamiętaj nie wszystkie kobiety sa takie, naprawdę sa tez takie które warto kochać. Przekonasz sie jeszcze.

czy starczy mi sił? czy zaufam? czy nie skrzywdzę teraz ja!!? mam wszystko co jest mi potrzebne do znalezienia tego chłoptasia, nie popuszczę! dam mu tylko szanse na chwilę żalu za dzień w którym ją poznał.

Gość gosiaj.
nie obwiniaj sie, Ty nic złego nie zrobiłeś. To ona zawiniła, bo przecież skoro przestała cię kochać to mogla odejść ale ona wolała prowadzić podwójną grę w imię nie wiadomo czego. To zła kobita była.

Gość gosiaj.
nie zniżaj sie do jego poziomu, zreszta moze on jest tak samo oszukiwany jak ty?

Gość gosiaj.
zapewniam cię ze starczy ci sił, człowiek jest silniejszy niz myśli

Gość nauczona przez życie
Powiem bez owijania w bawełnę. SPrawa jest oczywista. Laska ma jakąś zrytą psychę krótko mówiąc, a to, że Cię zdradza, nie podlega dyskusji. Jedyne co możesz zrobić, to ratować się , by jeszcze bardziej nie zniszczyła Ci życia. Nie ma mowy o żadnych rozmowach, to manipulantka, znowu będzie Cię mamić. O tej kobiecie trzeba jak naszybciej zapomnieć, tylko wtedy-bez żadnego kontaktu jesteś w stanie być zdrowy psychicznie. Inaczej ona Cię wykończy. Pakuj się i uciekaj jak najdalej, bez słowa wyjaśnienia, bez najmniejszej szansy na jakikolwiek kontakt. Inaczej ta pijawa wypije z Ciebie wszystkoe soki. Trzymaj się, jesteś fajny facet, jescze dużo dobrego przed Tobą. I zapewniam Cię, że istanieją miliony kobiet, które czekają na kogoś takiego jak Ty.

Gość no no rzadki topik
na którym laski popieraja faceta. zazwyczaj, bez względu na sytuację jesteśmy mieszani z mułem