Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalka2384

CASTAGNUS - łatwiej jest zajść w ciążę?

Polecane posty

Ja tez sie jakos za bardzo nie nastawiam nie chce sie pozniej zalamywac.Jak to jest co miesiac najpierw nadzieja bo @ sie spóźnia jakies 2 tyg a jak tylko zrobie test ciazowy to @sie zjawia.tyle czasu juz czekam w pazdzierniku bedzie juz 3 lata :(:(i czasem zaczynam juz watpic ze kiedy kolwiek moze mi sie udac:( ale wchodze na to farum i odrazu mam inne nastawienie do zycia :)

Nadia ja tez sie jakos tak nie nastawiam ze moze sie udac.nie chce sie pozniej rozczarowac.tak jak prawie kazdego miesiaca.jak @ sie spóźnia 2 tyg a po zrobieniu testu ciazowego nagle sie pojawia:(czasami mam juz dosc,dopada mnie jakis dol ze nigdy mi sie nie uda:(ale jak wchodze na to forum to odrazu mam jakies inne podejscie :)Chociaz staram sie nie myslec za duzo.Tylko to raczej jest nie mozliwe.A tu juz w pazdzierniku bedzie 3 lata staran i nic :(:(:(

załamana fajnie masz ta mata- tez by mi sie przydalo- kurde ale Ty masz fajnie z tym chdnieciem- ja zacaelam wpisywac w kalendarz na czerwono ile wazne i zobaczymy vzy na przestrzedni dni zgubie cokolwiek;) znowu jestem glodna- musze sie napic wody i isc spac;) cv popakowane- jeszcze na jutro kilka zostawiam;) nadia mowie Ci bromek ma moc ;*

załamana fajnie masz ta mata- tez by mi sie przydalo- kurde ale Ty masz fajnie z tym chdnieciem- ja zacaelam wpisywac w kalendarz na czerwono ile wazne i zobaczymy vzy na przestrzedni dni zgubie cokolwiek;) znowu jestem glodna- musze sie napic wody i isc spac;) cv popakowane- jeszcze na jutro kilka zostawiam;) nadia mowie Ci bromek ma moc ;*

Frania ja jak jestem glodna to jem marchewke::) z tego co pamietam jak czytalam to nie ma prawie wogole kalorii:):)najgorszy jest pierwszy tydzien :)ale da sie zyc:)ogranicz tylko biale pieczywo,makarony ziemniaki i smazone :)I radze Ci nie waz sie codziennie :)ja wazylam sie gora 2 razy w tyg.... Trzymam kciuki za poszukiwanie pracy:)U mnie z nia bardzo ciezko:(a nie chce zmieniac fachu:(Lubie to co robie:)

zalamanA a gdzie pracujesz? ja nie jem wogole pieczywa ziemniakow i makaronow, ryzu. ani slodyczy i smazonego. Tzn jutro zrobie sobie piers z kurczaka ale bez oleju smazona. dzis pomidory, ogórki, bob i losoś ;) mam tez twarog zero procent - nie wiem co jeszcze moge zjesc. owoce maja cukier, nie? ale mam arbuza i chyba go jutro zjem-wkoncu dziala moczopedie;p załamana a jakie maials badania? kurcze 3 lata to dlugo :( ale moja mama starala sie o mnie 5 i jestem na tym swiecie;) nigdy tych staran nie zapomne moim rodzidzom-kochani ;***

Obecnie nie pracuje nigdzie:(Ale szukam pracy w jakims salonie fryzjerskim:) Powiem ci tak szczerze ze nie pamietam juz jakie to byly badania.to juz z rok temu bylo.I jak sie tu nie zalamac jak tyle czasu minelo a tu nic :( Juz ostatnio czytalam nawet o adopcji.ale ten nasz kraj jes porypany,i to cale prawo :(zlapalam dzis jakiegos dola :(:( Moja kolezanka zaszla w ciaze po 11latach staran ...ale w koncu im sie udalo :)

zalamanaM a moze warto zmienic lekarza co? ja ci powiem ze staram sie z mezem od listopada 2011 roku a juz w kwietniu 2012 czyli po 7 miesiacach bylm u lekarza-poszlam prywatnie i maszyna Bogu dzieki ruszyla. Moj maz mial badanie nasienie- dostal witamiki, ja juz mialam 2 cykle monitorowane- i wiemy juz gdzie lezy przyczyna naszych nieudanych prob- jestem po pierwszym cyklu z CLO (nieudanym co prawda bo dawka za mala) ale teraz bedemiala zwieksona wiec moze cos sie ruszy-dostalam tez skierowanie na HSG- wiec jak na 2 miesiace leczenia chyba sporo- mysle ze trezba znalesc dobrego specjaliste i mu zaufac. Fakt z adopcja w naszym kraju jest ciezko;( ja dzis okna umylam.posprztalama caly dom i teraz prysznicwzielam na 15 ide na zabieg elektrostymulacji. i gdzie tu znalesc czas na nauke? a mialam clay tych L4 ;) pozdrawiam slonecznie

Gość katale123
Witam. Nie wiem czy jest sens pisać - czuję się tutaj ignorowana :-( Pytałam o badania na chlamydie - echo, pytałam o to, czy któraś z Was stosuje/ stosowała wraz z Castagnusem zioła ojca Sroki - też echo... Pozdrawiam

Gość justaa27
juz odpowidam... ja stosuje ziola nr 3 sroki i castagnusa.... nie ma zadnych efektów ubocznych z wyjatkiem braku ciazy ;))) mysle ze dzieki castagnusowi @ przychodzi niespodziewanie... brak bolu brzucha i juz mnie tak wszystko nie drazni jak wczesniej... a dzieki ziolkom moje jajniki pracuja i pecherzyk peka

Katale nie denerwuj sie :) Testu na ta chlamydie nigdy nie robilam.Nawet nie wiedzialam ze taki test mozna kupi.Warto go zrobic.przeciez nie zaszkodzi:) O ziołach ojca sroki tez nie slyszalam.Poczytalam troche na in temat i wydaje mi sie ze warto wyprobowac :) Lekarza napewno musze zmienic Ten moj tylko mnie luteina faszeruje i na ty koniec:(tylko tutaj w moich okolicach ciezko znalesc jakiegos dobrego specjalite.Czytam wlasnie opinie o tych lekarzach ktorych mam w zasiegu reki,i nie ma zadnej rewelacji...Bede probowac :) i czekac :) Pozdrowionka :*

Witam dziewczyny! Obecnie jestem w 5 miesiacu ciazy - po ponad roku bezowocnych staran postanowilam na wlasna rekę wyprobowac castagnus - podczas ich brania samopoczucie rewelacyjne, nie rozregulowalay tez okresu.. Jednak są to tabletki ziołowe i zeby dzialaly nie wystraczy jedno opakowanie. U mnie poskutkowaly po zakonczeniu kuracji -a wiec po 3 miesiach i 3 opakowaniach. Jestem pewna ze castagnus mi pomogl. Synek w drodze :-) Trzymam za was kciuki !!!

Gość katale123
;-) Dzięki za odpowiedź. Dla Monah gratulacje, dodaje wiary taka wiadomość. :-)

witajcie ja sama nie wiem juz co robic. Bralam castangnus ale mialam cykl bezowulacyjny i uczepilam sie to po castangnusie wiec przestalam go brac - wtedy tez chodzilam juz do mojego gina i zaczal leczyc CLO wiec castangnus poszedl w odstawke-ale coraz czesciej zastanawiam sie czy do niego nie wrocic. nie wiem co robic. a stosowal Ktos kiedys i CLO i castangnus? zalamanaM koniecznie zmien lekarza- z jakich okolic jestes? ja cie podziwiam za cierpliwosc- ja po kilku miesiacach starac poszlam do lekarza po diagnoze bo czulam ze jest cos nie tak... szukaj szukac specjalisty;)frania86

Ja jestem z takiej malej miejscowosc .najlepiej wytlumaczyc dalekie okolice olkusz-krakow....tyle ze do krk mam jakies 100km...Ja tez bylam po pol roku u lekarza.powiedzial mi zebym przyszla za kilka miesiecy jak nic nie wyjdzie.poszlam .monitoring jakies tam badania.niby ok.teraz wysylam mojego M na badania:)Bo jakos do tej pory nie moglam go przekonac.Ale teraz sam stwierdzil ze jest cos nie tak. A to polaczenie Clo z castangusem-szczerze nie mam pojecia.Moze ktoras z dziewczyn cos ci doradzi:)Tutaj zawsze mozna liczyc na jaka odpowiedz:):) Jestem weteranka w staraniach.:)Ale cierpliwosc pomalutku mi sie konczy..Boje sie ze w koncu mnie jakas deprecha zlapie:(

wyslij meza na badania- mi moj gin od tego kazal zaczac zreszta dwoch ginekologow u ktorych bylam;) nie lam sie, porozmawiaj z mezem i działacie-po co tyle czakac? buzka

Katale1234 - może nie każda orientuje się w tym o co pytałaś i pewnie też z braku odpowiedzi są cicho, tak ja ja nic nie wiem o o.Sroce i chlamydii, dlatego nic nie odpisuje.... Także pisz, pisz z nami :) Wiecie, że tel. do Spółdzielni zadziałał - dziś balkon sąsiada/sąsiadki czysty - a jednak można... Pewnie ktoś się tam dziadkiem opiekuje raz na jakiś czas, no ale na balkon też trzeba wyjść i wysprzątać te kupska ze 100 ich - mnóstwo było i jest NIC :D hehe A ja już dziś @ dostałam (ciut wcześniej chyba 2 lub 1 dzień), jutro pewnie bez tabl. p/bólowej się nie obejdzie.... Ale dziś na poprawę humorku kupiłam sobie 3 bluzeczki, butki i spodnie :D heheh Teraz to i z @ chce się żyć :P hehehe

oho! Czuć week., i pewnie stąd ta cisza na forum :) My się na week. wybieramy do brata na grilla, a w niedz. nad wodę :D Mimo @ poopalam się i może pomoczę nogi :P hihi TO UDANEGO i SŁONECZNEGO WEEKENDU kochane dziewczynki :D

85nadia85 witam Cię ja tak samo jak Ty przywitałam się z @ ale w końcu to nie koniec świata, kolejny cykl się nam zaczął, staranka przed nami, staram się patrzeć optymistycznie ... Także idziemy łeb w łeb będę Cię dopingować... :) Asik dziś Wasz Wielki Dzień, piękna pogoda życzę Wam z całego serca wszystkiego najlepszego i abyście kochali się tak samo mocno jak dziś do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej... :) :D :) :D katale123... Niestety nie pomogę Ci w tym temacie nie jestem zorientowana, ale co jakiś czas pytaj może któraś z dziewczyn coś wie, a chwilowo jest offline :) zalamanaM... wierzę, że w końcu uda się każdej z nas, na każdą przyjdzie pora, dlatego nie myśl nawet o tym, że deprecha Cię może złapać, grunt to pozytywne myśli, nie dopadnie, nie dopadnie, nie zdąży bo już będziesz w ciąży :D :P Ściskam i pozdrawiam Was dziewczyny wszystkie razem i każdą z osobna, zmykam szykować rodzinkę na wyjazd... :P :) :P Udanego weekendu... :D :D :D

Właśnie - dziś ŚLUB Asi - wszytskiego NAJ! NAJ! na nowej drodze, niech miłość, szczęście i słonko Wam dopisuje na co dzień. Wspaniałych wrażeń Asiu w tak niepowtarzalnym i jedynym dniu! :* No to razem się będziemy dopingować nieznajoma :D:D:D

witajcie tak tak wsyztkiego co dobra dla Aski ;* ja sie odchudzam dalej-tzn plaftorma plus lekkie jedenie-ale strasznie bola mnie miesnie i stawy mysle ze to od wysilku i trzesienia na platformie ale dyskomfort jest spory ;( biore nystatyne bo przymierzam sie do zrobienie czystosci i hsg moja koelzanka mowila ze zaraz w pierwszym cyklu po hsg zaszla;) jutro mam obrone ;) u mnie burzowo i deszczowo- jestem przygnebiona caluje :***

Gość justaa27
Asia Spełnienia wszystkich marzeń - tych wielkich i tych mniejszych, a przede wszystkim tego abyście nigdy nie byli samotni!... Frania powodzenia jutro!!! dziewczyny nie zapomnijcie jutro znac nam relacji co i jak

Asiu, Franiu - dowiemy się coś więcej? Myślałam o Was, mam nadzieje, że na obronie, jak i na ślubie - poszło jak z płatka, bez stresu i tremy :)

Ale ciszaaaaaaa - nadal week. trwa? ;) Mi sie skończył @ :D:D:D A mąż ma nocki ;/ Ale, ale - jeszcze 4 dni pracy i urlopik, wiec w week. sobie przytulanki odbijemy :) A Wy gdzie??? Heloooo!!!

Hej dziewczyny,wreszcie spokojniej ;)Ostatni tydzień to była jazda :) - urodziny córki,dzień ojca,imieniny teściowej,imieniny babci męża,moje imieniny,2 wesela,wyjazd córki do dziadków i bieganinaaaaa,torcikiiiii,sprzątanie....Ale już wyhamowuję :) Ten cykl u mnie chyba stracony,jakoś tych 2 faz temperatur nie widać,jest 21dc.Ano,poczekam,bo i co innego mogę zrobić ;)