Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonka

perfumy i wody toaletowe z niższej półki - co polecacie?

Polecane posty

cześć Dziewczyny! może któraś z Was będzie mogła mi doradzić. kończą mi się perfumy, a ponieważ ostatnio jestem w trudniejszej sytuacji finansowej, postanowiłam kupić coś \"z niższej półki\"... co polecacie? słyszałam, że w Rossmanie mają całkiem niezły wybór wód toaletowych do 100 zł. macie jakieś sprawdzone? wiem, że nie mogę liczyć na bardzo dobrą trwałość, ale wolałabym zainwestować w coś, co będzie wyczuwalne dłużej niż godzinę... proszę o opinie i rady :)

a takze cafe pure niebieskia a na butelce wytloczone ziarenka kawy a przybliz moze swoje preferencje do zapachow

super tez pachnie latin dance sabatini i napewno te wszytskie sa trwalsze niz podroby oryginalnych perfum

Luśka, sroczka - dziękuję. C-thru kojarzę, zarówno zielone jak i czarne, wąchałam kiedyś, dość dawno, ale pamiętam, że podobały mi się. Luśka - lubię słodkawe zapachy, takie które są kobiece i ciepłe, ale jednocześnie jest w nich coś \"nastoletniego\", bardzo świeżego, młodzieńczego, energicznego - nie wiem czy odpowiednio to tłumaczę, bo to taka moja własna ideologia ;) w każdym razie używałam i lubię D&C \"One\", Lacoste \"Inspiration\", Carolinę Herrerę \"212\"...

Dla Ciebie nizsza półka to 100zł? KOmiedia. I to słaba. W kauflandzie za 20zł kupisz ładny perfum. Jeżeli stówa to dla Ciebie nizsza półka to uwierz mi że żadnego kryzysu w budżecie nie masz.

Gość nie ładny perfum
tylko ładne perfumy jak już Malineczqo

Gość pytam bo nie wiem a muszę
ja też polecam wodę toaletową c-thru emerald (czyli ta zielona), kosztuje ok 60zl

Gość xlslslslslslslsl
W superpharmie mają promocje perfum z NAJWYZSZEJ PÓŁKI po 70 zł.

Gość parówka z berlina
mnie się podoba benetton energy kupiłam 50 ml za 15 euro, 100 ml było za 20 euro

Gość wzr
Naomi Campbell (Cat deluxe) Adidasy: różowy i niebieski Pierre Cardin: niebieski

przepraszam, drugi post wysłał mi się z mojego drugiego konta - zielonka to ja ;) Malineczko - wyczuwam w Twojej wypowiedzi wiele sarkazmu... nie rozumiem tylko dlaczego? perfumy które kupuję wystarczają mi na długi czas, więc jeśli zaplanuję sobie ich kupno, jest w stanie przeznaczyć na to większe pieniądze - jednorazowa strata kasy, ale inwestycja dłuższa... poza tym moje pieniądze, mam prawo je wydawać jak chcę... i nie pisz proszę, że to komedia - nie jest to pomocne, tylko złośliwe - a ja prosiłam o pomoc i radę, a nie kąśliwe uwagi...

Gość skoro do 100 zł
choć też uważam, że to nie jest niska półka, ale średnia, to Elisabeth Arden, głównie zielona herbata, ale wszystkie są ładne, a nawet śliczne. na promocji setkę kupuję za ok. 70 zł.

Gość dtyhet
a ja bardzo lubie "młodzieńczą" pume jamajke ,a poza tym pume z szarym otwieradełkiem:) jest bardzo świeża i taka inna;) hmm a słodki zapach to naomi cambel ,opakowanie z takim jakby puszkiem różowym,sa dosyc trwale te powyzsze zapachy i ladne

Gość skoro do 100 zł
Malineczce raczej nie chodziło, żeby dopiec, że drogie, ale że to nazywasz niską półką. mnie to też uderzyło, bo kupuje i za 10 zł wody, to jak je nazwać w takim razie?

piata aleja z elizabeth arden tez daje rade i wszytskie ktore wymienilam to raczej z takich lekkich perfum bo nie lubie takich ciezkich wieczorowych

ale sie tej ceny uczepilyscie,jak ktos jest przyzwyczajony do perfum za 300 i wiecej to wody do 100 sa dla niego z nizszej polki a kazdy kupuje za ile go stac choc uwazam ze te za 10 to pachna co najwyzej do wyjscia z domu a co do zapachu to tez czesto pozostawiaja wiele do zyczenia

sweet poison Bo dla mnie jest to komiczne, gdy ktos pisze ze jest w "trudniejszej sytuacji finansowej" a stac go żeby wydać 100zł na perfumy. Ja czasem niemam tych dwudziestu. Dlatego mnie to bawi.

a w tytule jest napisane z niższej półki a nie z niskiej,czytajcie ze zrozumieniem !!!

Gość skoro do 100 zł
te tanie wody za 10 czy 20 zł też zdarzają się trwałe i ładne (choć fakt, że rzadziej), więc nie warto wszystkiego wrzucac do jednego wora. ale tu niestety nie pamiętam, by podać konkretną nazwę (no i pewnie to za głęboko niska półka...)

Gość parówka z berlina
napisała "w trudniejszej sytuacji" i "niższej półki" - wiec chodzi jej o sytuację i półkę w porównaniu do jej standardów, a nie w ogóle Nie czepiajcie się

Gość lolka ta od bolka
jak ktos ma problemy fifnasowe to nei mysli o perfumach, dla mnie tez smieszne jest, chcialabym miec takie problemy fifnasowe zeby myslec jakie perfumy moge kupic do 100 zł

a ja poprosze o jakas nazwe moze mi sie przyda bo nie zawsze mnie stac na takie za 100 a drozsze miewalam tylko w czasach pracy na zachodzie a to zamierzchle dzieje