Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonka

perfumy i wody toaletowe z niższej półki - co polecacie?

Polecane posty

Gość parówka z berlina
mnie się jeszcze podoba ed hardy, tylko to już 50 euro, ale jest taki - uh mniam !

Gość skoro do 100 zł
co do tych bardzo tanich zazwyczaj one są tak rzadkie, że więcej się nie powtarzają 9albo ja nie mogę trafic ;), więc nawet naprawdę nie pamiętam nazw, po prostu warto czasem zatrzymać się przy stoisku z nawet tak tanimi i powąchać. z tego co na bieżąco w pracy u akwizytora udało mi się osttanio kupić ziel. herb. EARL GREY, opak. 100 ml za 30 zł. nawe nie wiem, czy nie ładniejsza od Arden i naprawdę trwała.

ale Dziewczyny, przecież ja swoim tematem nie chciałam dawać powodów do kłótni... tak jak pisze Luśka - napisałam, że szukam czegoś z \"niższej półki\" i nastawiam się bynajmniej, że ich cenie ma być bliżej do 100zł czy do 20zł, bo jakie mi się spodobają takie kupię. a Wy wsiadłyście na mnie jakbym te perfumy co najmniej chciała ukraść ;) Malineczko - nie wiesz co dla mnie oznacza trudniejsza sytuacja finansowa i wybacz, że nie będę się na ten temat szerzej rozpisywać, bo bynajmniej nie uważam, żeby forum było odpowiednim miejscem. Sklasyfikowałaś mnie negatywnie, a przecież nie masz pojęcia ile wydaję na inne rzeczy, na czym oszczędzam i jaka jestem. Rozumiem, że możesz mieć inne zdanie, ale proszę nie oceniaj mnie stereotypowo... Skoro do 100 zł - nigdzie nie napisałam, że perfumy poniżej 30 zł mnie nie interesują. Poprosiłam Was po prostu o jakieś propozycje, tyle... Luśka - dziękuję za wszystkie Twoje propozycje :)

Gość skoro do 100 zł
autorko, ale przecież podałam ci nazwy, jakie polecam, więc teraz to Ty się czepiasz ;) ja często też kupuję FM, zawsze z promocji, więc 10-16 zł. wiem, że ludzie różnie podchdzą do podróbek, ale ja miałam już z 10 zapachów i od rana do późnego popoudnia spokojnie jeszcze czuć.

Gość proponuję nie wdawać sie
w dyskusję z osobami które mówią "ten perfum" i uważają że w kauflandzie można dostać "ładne zapachy". Tak, chyba kostki toaletowej. osoby o minimalnym zmyśle estetycznym nie użyją wody toaletowej klasy kauflandowej albo bazarowej miejcie litość dla otoczenia - jak was nie stać na dobrej jakości zapach to darujcie sobie "wypachnianie się". do autorki - w rossmannie można często dostać dobre zapachy w bardzo niskich cenach - w każdym cyklu promocyjnym jest kilka zapachów więc jak masz coś wypróbowanego i swojego to "poluj" ja też uważam że zakup dobrej wody toaletowej lub perfumowanej to inwestycja na długi czas i jest warta odpowiednich pieniędzy

a czy ktoras sie orientuje czy gdzies jeszcze sprzedaja "indian summer " mialam sentyment do tej perfumy ale wieki jej juz nigdzie nie widzialam to byla bodajze perfuma Preslejowny

Gość skoro do 100 zł
tyle tu poprawiają pisownię i jak do słupów...

skoro do 100 zł - nie chcę się czepiać i dziękuję również za Twoje propozycje :) Luśka - pamiętam ten zapach, był prześliczny, moja mama używała go swego czasu, ale nie mam pojęcia czy jeszcze jest gdzieś dostępny... proponuję nie wdawać się - dzięki, na pewno rozejrzę się w Rossmannie! słyszałam też, że czasem w Super Pharmie są niezłe promocje perfum i wód toaletowych...

Gość lane wody
Ja od kilku lat kupuję perfumy rozlewane do flakonów-płaci się za 1ml.Są super trwałe,(pachną cały dzięn).Polecam.

Gość SKARBECZEK90
POLECAM PERFUMY FIRMY FM GROUP. MAJĄ ŚLICZNE ZAPACHY(DŁUGO SIĘ UTRZYMUJĄ) I SĄ NIEDROGIE. JESTEM DYSTRYBUTORKĄ PERFUM TEJ MARKI I MOGĘ CI ZAŁATWIĆ SUPER PERFUMY.JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANY/ANA PISZ.WYŚLĘ CI LISTĘ ODPOWIEDNIKÓW ZNANYCH MAREK,DZIĘKI CZEMU NIE BĘDZIESZ MIAŁ/ŁA PROBLEMU Z WYBOREM ODPOWIEDNICH DLA CIEBIE PERFUM. SKONTAKTUJ SIĘ ZE MNĄ MAILOWO: gabi175@o2.pl NA PEWNO NIE POŻAŁUJESZ WYBORU

Gość ja powiem tak ....
polecam czarny wykrzyknik excla-mation firma Coty ...wodę toaletową kupisz za jakieś 30 zł.... a wcale nie małe opakowanie perfum za ok 60 zł ...ale jak wiadomo akurat zapach i jego wybór jest indywidualną sprawą ja używam tych od dawna i jeśli chodzi o perfumy to zapach zostaje na prawdę na długo :)

Gość paper
paris hilton sliczne !!!!! :) i just play z avonu :)

Gość mia jak zawsze
Perfumy za 100zł nazwałabym średnią półką przynajmniej jak dla mnie... Wątpię aby można było coś fajnego kupić za 10zł a przynajmniej ja się z takimi nie spotkałam.Do 100 to można znaleźć w AVONIE Perfective,Incadesence, 50 glam (mogą być błędy w pisowni) ale Tobie może podobac się coś innego ale w Rossmanie na pewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie:)

Gość mia jak zawsze
A tak uściślając to perfum do 100zł się nie kupi:) perfumy sa od 300zł a poniżej to wody perfumowane:)

Gość aaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbb
woda perfumowana Burberry London 30ml - 99pln w Rossmanie widziałam. ślicznie pachn ą

Gość truszek
a ja lubie perfumki yves rocher-evidence i yria inne też sa niezłe z tym że mocne-polecam dla odmiany

Gość truszek
kiedyś mi się podobał niebieski wykrzyknik ale już go po sklepach nie widać,albo indian summer ,c-true zielony,lancome magnifique,mexx fly high, mexx ice,gosh she, gosh vsp(rewelacja), puma szara,lacoste rózowe i te jasno zielone-nie wiem ile kosztuja te wszystkie perfumy ceny sa rozne w zaleznosci od sklepu aja preferuje allegro

perfum nie kupuje,bo mnie nie stac...ale wody toaletowe owszem,lubie adidasa rozowego i zielonego,pume czerwona. A ostatnio kupilam w promocji wode isabella roselini w takiej fioletowej butelce. Wszystkie kosztowaly do 50 zl. I zadowolona jestem bardzo. Sa trwale i wydajne

Gość nikola198734@o2.pl
a ja nie lubie perfumow FM mialam orginal giorgio armani code i hugo bossa ale teraz nie mialam kasy i skusilam sie na podrobki FM niestety wcale nie przypominaja one tych zapachow nie sa moze jakies brzydkie ale ladne tez nie , i nigdy nie zamowie juz tych perfumow FM ,jesli ktos chcialby te dwa zapachy moge oddac za free , kontakt na meil

Gość MalaWiedzma
Ja dostałam na urodziny zielonego Diesla w takiej buteleczce podobnej do spryskiwacza do kwiatków:)Musiałam sprawdzić ile kosztowały,bo mi się podobają:)pachną trochę jak białe martini:)I kosztują zaledwie 50-60zl.z tym,że ani w sephorze,ani w duglasie ich nie bylo:(tylko na necie:( A perfumy FM naprawdę są ok,bardzo długo się trzymają,a zapachy jak z perfumerii za niską cenę:)W 1000% Ci polecam.sama sprzedawałam i kupowałam:)Pozdrawiam:*

Gość gość
Moje ulubione perfumy to Paco Rabanne-Olympea. Niestety cena oryginału jest dość wysoka, ale na szczęście znalazłam odpowiednik na zapachowiec.pl. który jest trwały i w dobrej cenie ;)