Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIĄŻA 34 TYDZIEŃ

MAM KŁUCIE W POCHWIE, MIAL KTOS TAK

Polecane posty

Gość CIĄŻA 34 TYDZIEŃ

ZWŁASZCZA JAK DUZO CHODZĘ UKŁUJE RAZ CZY DWA SILNIE I MUSZE ODPOCZĄC BO NIE DAJE RADY

Gość dzidzius uciska na szyjkę
pewnie główką to normalne :)

Gość CIĄŻA 34 TYDZIEŃ
SERIO? DZIĘKI. CHYBA ZE JUZ MI SIE ROZWIERA

Gość też
to miałam,bardzo to utrudniało chodzenie,bałam się.Od połowy ciąży brałam leki przeciwskurczowe i lekarz wciąż straszył mnie że założy szew.Te kłucie było bardzo dokuczliwe,ale lekarz bagatelizował.Obie ciąże donosiłam do 38 m-ca.

Gość też
Chyba jednak tygodnia;)

Gość CIĄŻA 34 TYDZIEŃ
czyli wczesniej urodziłas to chyba dobrze?

Gość a ja jestem w 31 tc
i kłuje mnie niesłychanie jak chodzę. Boje się, że urodzę za wcześnie. Może powinnam zadzwonić do swojego ginekologa?

Gość też
zadzwoń,może cię uspokoi.staraj się mniej chodzić

Ja też jestem w 34 tc i od 32 mam takie kłucia tam na dole. Niestety mi się skróciła trochę szyjka i zrobiła miękka. Nie biorę żadnych leków na podtrzymanie (tylko nospa jak brzuch twardnieje, magnez i żelazo), ponieważ niestety nie mogę. Lekarz zalecił tylko leżenie. To kłucie nasila się właśnie jak sobie zbyt dużo pochodzę (bo leżenie plackiem chyba bardziej męczy). W sumie to się nie przemęczam, z domu prawie nie wychodzę, chyba że na taras lub balkon. A jak znów zaczyna kłuć to do łóżka. W najbliższy czwartek mam wizytę u gina, więc dowiem się czy skrócenie szyjki zrobiło się większe, czy też wszystko w porządku. Gin powiedział, że najważniejsze to donosić do 35 tc, bo wtedy 99% dzieci rodzi się bez żadnych kompilacji, ale wiadomo że najlepiej do 37 tc. 35 tc to minimum.

Gość oluniaaa172
Witam!! mam kłucia w pochwie chciałam zapytać czy to może być objawem ciązy? Robiłam 2 testy i raczej są negatywne, chociaż ostatnio na drugim była ledwo widoczna druga kreska... czy to ciąża??

Gość oluniaaa172
Ale czy te kłucia występują częśto czy też czasem tylko??

litości..tak to jest jak sie ktoś za sex bierze kto jeszcze nie dorosl jeszcze do tego..widzsz ze autorka jest w 34 tc??????? to nie jest objaw ciazy ty nawet nie umiesz ironi zrozumiec.

czyli takie kłucie może być objawem zbliżającego się porodu?? Ja jestem w 35tc i przez tą dolegliwość jestem unieruchomiona w domu, bo nawet krotkie wyjście z domu jest problemem.

Witam, rowniez mm klucie w pochwie, nie jakies dokuczliwe ;) 34 tydzien. Napisalam, tak gdyby ktos jeszcze wszedl na ten temat :)

Gość NataliaAa123
BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDZI: Byłam u ginekologa i lekarza ogólnego z częstymi kłóciami w pochwie i macicy, jednakże niczego nie zauwazyli żadnych nieprawidłowości ani choroby i kazali mi za każdym razem jeść tabletki przeciwbólowe i na tym koniec;/ To u mnie trwa dosyć długo, często i jest bardzo uciążliwe. Z krwi wyszło, że mam stan zapalny- lekarz na pogotowiu kazał to zlekceważyć, jeżeli po 3 dniach jedzenia tabletek przeciwbólowych ból brzucha minie, a miałam taki jeszcze w okolicy pępka, który faktycznie już minął. I na tym też się zakończyło. Nie mogę znaleźć u nikogo pomocy, szukam więc na własną rękę odpowiedzi skąd te kłócia się biorą. W ciąży nie jestem, nie mam nałogów. Z zewnątrz jest wszystko ok, nie widać po mnie żeby mi cokolwiek dokuczało...a ja już nie daję rady z tymi kłóciami:(