Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królowa Maud

Torebki jesienno-zimowe

Polecane posty

Gość trzeci link jest do komentarzy
o allegrowiczu a nie do aukcji

A czemu skóra wygląda na tandetną? I czemu byście ich nie kupiły? A ta zamszowa? Mi się najbardziej podoba, ale nigdy nie miałam torebki z zamszu i nie wiem co się z nim dzieje w trakcie noszenia.

przeciez napisalam dlaczego, bo mi sie NIE PODOBA, to kwetia smaku, gustu, stylu. dlaczego tandetna? widać że cienka, gniecąca, jak skajka nie-pękajka :o jeśli masz 15 lat to potrafie zrozumec Twój wybór. ważne że Tobie się podoba, ale nic nie sprawi że mnie się spodoba

trzeci link jest do komentarzy - prawdw mowiac ta twoja jest paskudna.do autorki,taka skora nie wyglada tandetnie zreszta zalezy dla kogo,jak ktos nosi caly rok tą samą torbe to niech inwestuje w skore ale jak kupujesz nowa na rozne pory roku albo rozne kolory to po co przeplacac;)

No właśnie o to mi chodzi. Na lato mam inną, na wesela i przyjęcia inną, i chodzi mi teraz o zimową torebkę na co dzień.

mowię więc, ze to kwestia gustu. ta co wkleilam nie jest jaks super, ale jak kliknelam w ten ostani link do allegrowicza to zobaczylam jego wszytskie aukcje i ta mi najbardziej wpadla w oko, ze względu na moją ulubioną kolorystyke, ale nie kupilabym jej tez bo wole jak mają dluższe rączki.

Gość okropne sa

ja tez mam co chwile inna, tak co 1-2 miesiace kupuje nowa, dlateog wiece niz 100-110 nie place.

mialam raz zamszowa- czerwoną i mi zafarbowala jasca bluzke.

pzrzyjżałam się tej trzeciej, ta czerwona była tej samej firmy, wiec moze tez farbowac

a ile masz lat?

Gość a mnie
się bardzo podoba ta zaszowa własnie. 2 pierwsze okropne, ta ekologiczna skora wyjatkowo tandetnie wyglada. Naprawdę mozna znaleźć torbe z ekologicznej skóry wygladającą bardzo porzadnie :) zamszowa zdecydowanie wygrywa, ta co dalaś wyzej, jako czwartą tez fajna, ale malo praktyczna, ze wzg. ze jest do reki, a czasem tej reki moze braknąc, zwłaszcza w zimie jak przywieje -10stopni w dzien i wali śniegiem od 4 dni :D

Gość a mnie
2 pierwsze calkiem fajne, ta trzecia nie bardzo :) ja optuje jednak za zamszową, sama nosze zamszową i bardzo sobie chwale, nie wyciera się, nie wyglada tandetnie (mimo, ze zaplacilam za nia jakies 50zl chyba) wszyscy nosza słynna ekologczna skorke, a zamszu nie spotyka się tak czesto :)

No właśnie ja bym małą chciała. A i do wykonania też się zgodzę, że chyba najbardziej solidne (są szycia np.).