Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiadomoco

Pytanie o obwód wacka do Kobiet!

Polecane posty

Gość Niewiadomoco

To pytanie kieruję do wszystkich Kobiet! :D Co uważacie o takim "wacku" u chłopa: 14,2 cm długi, 13, 7 cm szeroki, odginający się trochę do dołu u faceta co ma przekroczone 20 lat!? Bo podobno wacuś rośnie do 25 lat u chłopa. :) Proszę o niedodawanie ordynarnych komentarzy, to ma być dyskusja rzeczowa i wartościowa!

Gość Klarissa Maj
Naprawdę nie ma się czym zachwycać .

Gość tralala_lala
pomarzyc mozna

Gość Niewiadomoco
No bo norma to w Europie 13,5 do 14,5 cm długości, norma obwodu to 11 - 12 cm obwodu. Dlatego pytam. Zresztą długi zwykle mocno podrażnia kobietkę, chyba że mamy do czynienia z nimfomanką (a do takich odczuwam coś w rodzaju pogardy).

Gość Niewiadomoco
Ale co to ma do tematu??

Gość on20
kobiety lubią mały i wariat PRAWDA PANIEI PANIENKI

Gość jak pokażesz to wtedy ocenimy
ja np. jestem tzw. wzrokowcem,żeby ocenić muszę zobaczyć a więc chcesz poznać moją skromną ocenkę to pokaż co tam masz ;)

Gość odginający sie do dolu
odpada ma iść w góre chlopie nie w dól !!! jak chcesz to dziewczynie pokazać ???

Gość jak to do dołu
to nienaturalne jest ; jeszcze takiego nie widziałam

Gość Niewiadomoco
wkładam sobie w imadlo i zrzucam je na dol z 3 piętra a pozniej mierze miarką czy sie powiekszył

14,2 długosci x 13,7 szerokości ? Znaczy, co, kwadratowy patrząc z góry ? :classic_cool: :D :classic_cool: Współczuję, jak ma prawie 14 na szerokość (czyli średnicy) to możesz startować do słonicy... nosorożycy :D (...albo konicy :D) bo mało która kobieta to wytrzyma dla porównania - płyta CD ma 12cm średnicy (czyli szerokości, mówiac nieprecyzyjnie) Kuźwa, ludzie, nauczcie się w końcu różnicy między szerokością a obwodem :D I to jeszcze facet pisze... LOL, mam nadzieję że nie jestes inzynierem :D nie no sory, głupawki dostałem jak przeczytałem autora :D

Gość kulfoniasty
cmja mam dlugiego na cm i grubego na

Gość kulfoniasty
15 cm i 19 obwod

Gość fasola__90
mało,z decydowanie wole większego, i nie jestem nimfomanką...

Gość Niewiadomoco
Już się ktoś podszył, istny burdel na tym forum i kretyni ludzie! :/ Zresztą jak jest duży to babę boli wewnątrz, może masochistki to lubią, ale masochizm jest nienormalnym zboczeniem. Resztę dośpiewajcie sobie sami. Szeroki czyli w domyśle w obwodzie. Jak byście chcieli średnice zmierzyć, trochę wyobraźni ludzie!

Gość Niewiadomoco
I nie mam zamiaru pokazywać gdziekolwiek na necie, zajoba musiałbym wcześniej dostać! Nie jestem ekshibicjonistą, to jest nienormalne!

Gość Niewiadomoco
Codziennie rano mierzac swego wacka wyspiewuje serenady niczym zakochany w swym ognisym, porytiwstym osle Zorro z Norwegii. Po tym rytuale namietnie odwiedzam miasto Odrzywol w celu konsumpcji platkow ryzowych z sosem sledziowym z pobliskiego zakladu prodykcyjnego Jarzebinka. Prezes tegoz zakladu ma wspaniale bokobrody, niczym moj dziad, pradziad widniejacy na portrecie w osadzie Odrzywol kolonia.

jak to jak zmierzyć średnicę? :D trywialne, przykładasz linijkę wszerz i patrzysz z góry (pomiar z błedem, dolicz 2-3 mm na skrót perspektywiczny :D) albo bezbłędnie - suwmiarką. no własnie.. troche wyobrażni :classic_cool: :P

Gość Niewiadomoco
Kretyni podszywający się pode mnie, won, złorzeczę swoim wrogom i zapamiętajcie to!

Gość nie-ignorantka -
Masz normalnego wacusia, a nawet ciutenke "zbyt sporego" (wiem co mowie :) ), jesli jakas baba mowi ci cos innego to jest niewyzyta ladacznica, rzuc ja bo szkoda czasu na pierdoly, pozdro ya alll men :)

Gość brum...
13,7 - szeroki :D :D :D

Gość ortograf
Do "zawsze gotowy" : naucz się ortografii polskiej, a potem pouczaj innych! Sam się pogrążyłeś i skompromitowałeś tym wpisem!!