Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssssssssssfdsffdfs

kto czuje sie z was brzydki?

Polecane posty

Ja nie moge juz na siebie patrzeć :O obłęd ... staram sie cos ze sobą robić ale to wszystko jest huja warte bo wyglądam prześmiewczo ... same defekty 0 plusów , 00000000000000000000000000000000000

czesto jest tak , że ten kto się brzydkim czuje jest ładny i na odwrót. taka biblijna zasada ostatni beda pierwszymi jak w barach ostatni kotlet jest pierwszym w dniu nastepnym

Gość jaaaaaaaa juz nie mam sily
na nic wyskoczylo mi cos na twarzy,zdrapałam i wygląda traaagicznie;((((((( Boooziu;( Mialam isc na karaoke z przyjaciolmi,a tak musze siedziec w domu!!!! Pod pudrem nie widac tego tak mocno,zakrywa.Ale i tak czulabym sie niekomfortowo i wstrętnieee! Brrrrr;(

Gość babie lato w wersji light
usuncie temat szybko, bo zaraz przyjdzie tu ta forumowa nieudacznica- ponawiacz i sie zacznie. 🖐️

Gość
ja się czuję brzydka, zresztą jestem charakterystycznej urody i już tego nie zmienię

jeszcze nikt mi w zyciu nie powiedział że coś mam ładnego :O w sobie ... fizyczność nie jest adekwatna do mojego charakteru :( to nie jestem ja ...

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a jak wyglądasz?

Gość wklej zdjęcie to ocenimy

Jak ja bym wrzucila wam np swoje zdjęcie to byscie sie porzygali! Dzisiaj weekend a nawet ze swoim Ukochanym sie nie zobacze,bo by mnie rzucil!!!!!;(((((

Gość ..................ponawiacz.
ponawiacz przyszła:classic_cool: nie wiem jak wy ale ja tam jestem śliczniusia że masakrunia:classic_cool:

Gość no to pokazcie swoje
zdjecia to ocenimy

155cm :O chude nogi jak patyki gruba dupa żyby było smieszniej brzydki biust żółte zeby itd ... konca nie widać

Gość bilibloble
widocznie nie jesteś aż taka brzydka skoro masz chłopaka Ja mam 20 lat i żaden chłopak nie złapał mnie nawet za rękę a co dopiero pocałowac czy coś..

Gość ja się nie cierpię od kiedy
tylko pamiętam. Nie wiem co w mojej głowie się dzieje że tak n iskie poczucie własnej wartości mam. Byłam wyczekiwanym, ukochanym i rozpieszczanym dzieckiem. Zawsze miałam wiele koleżanek, znajomych, ludzi którzy mnie lubili, w szkole też zawsze dawałam radę, a mimo wszystko zawsze o sobie pod każdym względem źle myślałam. Dziś mam 25 lat, dwójkę dzieci ale mój problem cały czas za mną się wlecze...

Bóg mi dał cudownego mężczyzne.I jest za przystojny naprawdę! Jakie On by mógł miec laski Boziu Drogi;( On jest ze mną pewnie z listości!!!! ;(

Gość fffdf
ja sie czuje brzydka i nie nawidze jak chłopacy sie na mnie patrzą ablee czuje sie okropnie ale jednoczesnie sie zastanawiam kiedy sie a mnie nie patrzą czy faktycznie jestem az tak brzydka że nie da sie na mnie patrzec :o

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ze masz 155 to nie znaczy ze jestes brzydka, "małe jest piękne" :-) opisz swoja twarz i włosy jak wyglądasz

Gość ppppppppppppppppppppppppp
do: ja juz nie mam siły przeciez jestes ładna, o co ci chodzi?! przesadzasz! zadnego pryszcza nie widac. no masz chłopaka, czyli komus sie podobasz, wiec nie narzekaj

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja juz nie mam siły jest ładna

kabel nie mam nawet siły kłamać. Ja piernicze ,a moglam teraz sobie spiewac z przyjaciolmi Jezku;(

Kobietki kochane na tym zdjeciu jeszcze tego parchola wstrętnego nie było!;((( Teraz jest tragicznie!

dziewczyno bój sie boga :O chyba nie widziałas brzydkiego człowieka ...

sssss... widze wlasnie w lustrze w tej chwili! Naprawdę gdybyscie mnie teraz widziały!!!;( Juz nie wiem jak to zakryc ! Czym!;/

jaaaaaaaa juz nie mam sily>>>> piekno jest rzecza wzgledna kazdemu piekne jest co innego.... jestes ladna :) ....nawet z tym parcholem :)....... Oooooo tam sa trzy !!!!! zartowalem ;)

Kazdemu czlowiekowi cos sie w sobie nie podoba! Ja mowie tylko o parcholu!! ALe do tego mam garbaty nos! i duzy! Jestem chuderlakiem.... o jeny ile by tu wymieniać!

Gość ale wymysliłas
! do: jaaaa nie mam juz siły: ale wymysliłas, chyba niewiesz co to znaczy byc brzydkim, brzydki ktos nie pokazałby swojego zdjecia

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej