Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgnftnfftn

szczescie w zwiazku bez zdrady

Polecane posty

Gość fgnftnfftn

czy wierzycie w to ze mozliwe jest byc wiernym seksualnie przez wiele wiele lat, nigdy nie zdradzac i jesli tak to jak dlugo bylyscie wierne swojemu parnerowi a on wam i zwiazek byl szczesliwy? czy to w ogole mozliwe byc z jednym czlwiekiem cale zycie i byc szczesclwym?

Gość zaczadzona
Nie mozna to ściema

Gość drbdr

Gość fgegergre
truu

można jak sie chce...wystarczy chcieć, a nad popędami można panowac;)

Gość nic pewnego ale
wyszłam za prawiczka, niby zakochany, niby myślący o rodzinie, spokojny, rozważny, taki życiowo przygotowany do związku ze wspaniałej rodziny z tradycjami, bardzo zadbany, dbał też o sprawy domu, pomagał w prowadzeniu domu, ale taki zimny jakiś, taki samotny myślami, średni w łóżku i co? przespał się z dvpą z pracy - "nawet nie wie dlaczego, a właściwie wie, bo ona taka nachalna była i głupio mu było odmówić i tak jakoś wyszło" rozwiodłam się po 15 latach, chociaż nie chciał poszłam w facetów, bo chyba mi było źle po tej zdradzie i znalazłam takiego po przejściach, starego rozwodnika, takiego babiarza, wyszłam 2 raz za mąż bez wiary w ten związek i co? był (i jest) cudownym mężem, bardzo mi pomógł w problemach z nastoletnim synem, wspaniały partner, w życiu bym nie pomyślała, że facet tyle potrafi, że facet takim może być mężem i ojcem, a do tego seks wspaniały, wyszumiał się i starzejemy się razem. Już jesteśmy dziadkami, bo jego syn jest ojcem i czasami nas odwiedza z żoną i dzieckiem, też odnaleźli się po wielu latach.

Gość Realistkaa
Nie wierze w zwiazki bez zdrad. Monogamia jest mitem, chociaz bardzo staramy sie sobie wmawiac, ze to najlepsza i jedyna forma kontaktow seksualnych. Pytanie, jak dlugo... Znam wiele malzenstw ze stazem powyzej 20 lat. We wszystkich byly zdrady. Mozna sie oburzac, kiedy jest sie mlodym i ciagle spragnionym tego jednego patrnera. Po latach, wielu latach - podkreslam, chce sie czegos innego. Nie oszykujmy sie, takie sa fakty.