Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_oskarka

darmowe przedszkole wrocław

Polecane posty

Gość mama_oskarka

witam :do mam zainteresowanych przedszkolem jesli wasz maluszek nie chodzi jeszcze do przedszkola np. nie dostał sie z powodu małej ilości punktów , ma ukończone 3 latka to mam dobra wiadomość :-).Sama szukałam dla mojego synka przedszkola (nie dostał sie z marcowa rekrutacja do żadnego z 3) i trafiłam na artykuł we wrocławskiej gazecie o "Fundacji dla Edukacji" które organizuje mini przedszkole.Mini bo zajęcia są od 8-13 (płaci sie za rytmike angielski i nic pozatym)dziecko ma kontakt z rówieśnikami i jest pod opieką wykfalifikowanej kadry (tak jak w przedszkolu)Jedyny mankament to że w przedszkolu nie ma posiłków i odbiera sie dzieci o 13.00.Dzieci przynoszą 2 śniadanko ze sobą.Przedszkole otwiera sie we wrocławiu na ul.św. mikołaja, jest jeszcze 10 m-c wolnych. Myśle że to dobra alternatywa dla naszych maluszków żeby miały kontakt z rowiesnikam:-) i doczekały jakoś do nowego roku przedszkolenego. Jęśli ktoś jest zainteresowany dajcie znac podam namiary na przedszkole:-) Pozdrawiam

Gość mama_oskarka
up up u p

Gość mama_oskarka
są jakieś zainteresowane mamy z wrocka????????????

Mamo oskarka - masz może jakieś namiary żeby dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego mini przedszkola?

wyszło masło maślane - chciałam żebyś podała namiary :-)

Gość mama_oskarka
jasne.Wiecej info 071 342 52 18.Siedzibe mają na krakowskiej 100 we wrocławiu.Ale ja składałam karte (podanie do przedszkola) na św.mikołaja Pozdrawiam

Gość mama_oskarka
albo kom.510 254 867 to do osby która zajmuje sie rekrutacja do przedszkola

Gość ....marta..
ja tez jestem zzainteresowana, zadzwonie tam w pon.

Gość mama_oskarka
co w ogole sądzicie o takim przedszkolu, czy w waszym mieście coś takiego działa i jak funkcjonuje???podzielcie się zdaniem pozdrawiam

Gość mama_oskarka

Gość anusiakkkkkkkka
podnoszę..............................

Gość anusiakkkkkkkka

Gość mama_oskarka
hej mamy.Grupa do przedszkola na św.mikołaja we wrocławiu dopiero sie zbiera .....wiec jesli jesteście zainteresowane dzwońcie

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość dudek55655
a za co się placi?

Gość asasasa
tylko ubezpieczenie za caly rok przedszkolny 21 zł.Wg ustawy każde dziecko ma prawo do bezpłatnej opieki jesli przebywa w przedszkolu max 5 h

Gość NAUCZYCIEL Z POWOŁANIA
Polecam zdecydowanie przedszkola Familijnego Wrocławia. Fundacja zapewnia w swoich placówkach dobór doskonałych nauczycieli. Rekrutacja była II etapowa, nauczyciele zostali dokładnie "przetestowani" praktycznie i teoretycznie. Każdy z nauczycieli musiał przeprowadzić zajęcia z podanej tamatyki. Były to zajecia z "zaskakujacym" poleceniem podanym przez obserwujacego dydaktyka. Dzięki temu kazdy nauczyciel zdał egzamin, czy umie współpracować, jest kreatywny i pomysłowy. Ja jestem jednym z nauczycieli, którzy prześli przez to gęste "sito" rekrutacyjne i jestem szczęśliwa, że będę pracować w jedym z familijnych przedszkoli. Jestem wieloletnim pedagogiem, kocham swój zawód. Dzieci pod moja opieką czuja sie bezpieczne, kochane, rozumiane i szanowane. SERDECZNIE ZAPRASZAM DO FAILIJNEGO PRZEDSZKOLA. POWSTANIE ONO NA CZAS, BO JEST BUDOWANE Z GOTOWYCH ELEMENTÓW, A TAKA BUDOWA JEST SZYBKA!!! W TAKIM MODUŁOWYM BUDYNKU BĘDĄ ZACHOWANE WSZYSTKIE STANDARDY. BĘDZIE NP. KLIMATYZACJA, KTÓRA ZAPEWNI CHŁÓD W LECIE I CIEPŁO W ZIMIE. TAKIE PRZEDSZKOLA SĄ NAPRAWDĘ PIĘKNE, WYGODNE I FUNKCJONALNE