Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdsgsd

najbrzydsze oczy to te zielone

Polecane posty

Gość gość
zielone są brzydkie kojarza mi się z taką brudną wodą i błotem:P mój facet ma zielone co prawda i obiektywnie są ładne ale mi sie ten kolor nie podoba wgl na mnei nie działa są nijakie. A że najrzadsze to co z tego i tak brzydkie.

Gość Lidziaaa
Ja mam zielone oczy. Nie są to takie mocno zielone żeby po oczach dawało, tylko takie jaśniejsze, bardziej jakby to... Wyblakłe? Takie brzydkie, jak to niektórzy mówią. Ale jeżeli się w nie przyjrzysz, widać jakby były to zielone kryształki połączone ze sobą. A na dolę można zobaczyć taki brązowy fragmencik. :) Moja kuzynka mi się w nie przyglądała, i właśnie tak powiedziała. Ja też się im przyjrzałam, i właśnie takie są. :D Zawsze marzyłam żeby mieć jasne brązowe oczy, tak jak moja mama. Ale mam po tacie zielone i również jestem zadowolona. :) Każde oczy są bardzo wyjątkowe. Nie chodzi tu o kolor, tylko o to jak pięknie błyszczą w słońcu. :) A założę się, że wszyscy z nas, mają piękne, błyszczące oczka. :P

Gość gość
malo ludzi ma zielone oczy

Gość gość
oczy zielone zycie szalone.

Gość gośćkota
ja mam zielone kocie i zawsze chłopy leżeli u moich stóp ,no dobra żartuje to nie przez oczy tak leżeli :-)

Gość gość
oczy zielone zycie szalone xxx bzdura, moje zycie to porazka, same problemy, smutek, depresja :(

Gość gość
Zielone i brązowe są popularne wśród arabów i w Izraelu. W europie są głównie niebieskie,szare i piwne.

Gość gośćaadgj
kogoś boli dupa bo go jakaś zielonooka odrzuciła hahaha

Gość gość
oczy zielone zycie s******lone

Gość gość
Niektórzy tu pisza bzdury ze jak brazowe czy inne to nic w nich nie widać a to bzdura kompletna bo to nie zależy od koloru a od czegoś więcej. Widuwalem niebywale piękne brazowe e ktorych zreszta się zakochalem bo glebia i wyraz spojrzenia tej brazowookiej niewiasty sprawialy że miękly kolana i serca ale widywalrm takze brązowe brzydkie wredne i nieciekawe .. to samo z innymi kolorami. Wiec nie od koloru to zależy :)

Gość gość
Ja nie mam błyszczących ani pięknych bo sa oparzone chemicznie i co mam się zabić? W duupie to mam jak komus się nie podoba to niech nie patrzy

Gość gość
mi się zielone nie podobają. Najbardziej niebieskie zaś brązowe i na końcu zielone. Ci co piszą że zielone są rzadkie: ok zgadzam się i taka czysta zieleń jest faktycznie piękna ale większość tych niby zielonych to taka oliwka czy szaro buro błotnisto zielone. Nijakie . A i w Polsce taki kolor jest raczej częsty

Gość gość
Ja mam oliwkowe i jest dobrze ale nie kolor jest piękny a kształt oczu i ich oprawa. Nie spotkałam mężczyzny , który by nie zakochał się w moich oczach ;)

Gość gość
ciekawe,połowa miasta albo wsi jest zakochana w Twoich oczach ,kasjerzy podróżni każdy absolutnie zakochał się w twoich oczach kuzyni wujkowie koledzy z klasy z pracy absolutnie wszyscy się zakochali

Gość gość
i jeszcze wklej zdjęcie oliw to wszyscy z cafe od razu się zabujają

Gość gość szariikkkkkk
oczy som jak guziki...albo cos spinajom...alo roz...pijajom...

Gość gość
gość dziś Widać ,ze kretyn/ka bo nie potrafi odczytać przenośni :) Tak , wielu ludzi mi mówi ,ze mam piękne oczy , nie tylko mężczyźni ale kobiety tez ;) Zazdrościsz?