Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdsgsd

najbrzydsze oczy to te zielone

Polecane posty

Gość tyryryryrrrrrr
bo zielony to najrzadszy i najładniejszy kolor, żaden kolor oczu nie działa tak na mężczyzn, i właśnie dlatego tak wszyscy się nimi podniecają, zielone oczy u kobiety kojarzą sie facetom z namiętną kocicą, sama mam takie zwykłe niebieskie, a od dziecka marzę o zielonych

Według mnie jeśli ktoś jest paszczurem to chocby miał najpiękniejsze oczy na świecie i tak paszczurem pozostanie:P Ja mam czarne oczy, długie rzęsy i dobrze mi z tym, bo nie spotkałam jeszcze osoby, która miałaby takie oczy jak ja:) Kocham Was. Pozdrawiam:)

Gość Tajemnicza Dama
Ja mam jasnoszare :) A pod światło lekko turkusowe :P Są piękne :classic_cool: I twarz też mam piękną :)

Gość ja mam piękne oczy
hehe skromność ... ;) zmieniaja kolor czesto. raz sa bardziej zielone, raz bardziej ciemnoniebieskie http://www.voila.pl/486/gp9eq/?1

Gość jesteśmy rogaczami
huj wie:o

Gość lidka ale ty brzydka
:D:D:D:D:D:D

Gość tyrytyry
ej wypraszam sobie ! ja mam duże zielne oczy ;p i tam jeszcze nikt nie narzekał na nie :D po za tym wydaje mi się że jeżeli miałbyś dziewczynę z zielnymi oczami a była by ładna i w ogóle miała fajny charakter to pewnie być nie zwracał uwagi na kolor jej oczu ! wiec przestań pierdolić ;]]

Gość cieszcie sie
że nie macie jak ja, jedno zielone jedno bure:P..ale lubie obydwa..bo widze dobrzei nie gadac ze zielone brzydkie som!!!! bo bez mojego zielonego to ja nie wiem co bym zobaczyla:D

Gość a moje sa urocze...
tak! piekne mam oczy zielono niebieskie..czasem bardziej zielone taka zdrowa zielen..czasem bardziej niebieskie z odcieniem nieba..no_ kto takie ma co? :P No! to siem wychwalilam:D:D

Gość ja mam piękne oczy
ja mam takie, o! ;p

Gość go,og
nie są no zdyb ładne[moje zdanie] ja mam zielone

Gość anonyme sad creature
Nie, bo brąz jest najpaskudniejszy. Wiem bo sama mam

Gość aha ii ach
też nie lubię. Wodniste zdradzieckie wstrętne ślepia. Bez błysku, głębi i wyrazu.

Gość Kicia Kocia Kocica
A ja mam czasem ciemnoszare, czasem ciemnozielone- zalezy od światła. Tylko że nawet ludzie, którzy mnie znają od lat twierdzą, że mam ciemnobrązowe a nawet czarne :D

Gość fakjua
najbrzydsze są piwne

Gość Ja mam zielone oczy i pod
słońce wyglądają cudownie. Są takie jasne z żółtymi plamkami. Mogłabym się w nich zakochać :D a w normalnym oświetleniu to takie zwyklaki są. Zawsze najbardziej podobały mi się niebieskie i brązowe.

Gość tAKI SOBIE KTOS...
Ja tez mam zielone i bardzo mi sie nie podobaja ;/

Gość dawno już coś walneło
pospolite są okropne.wg mnie nie liczy się kolor tylko to coś, co trzeba mieć w oczach. iskierki :P często widzę ładne oczy, ale bez niczego, a szkoda.

Gość dsqffqsfsqfsfsdf4444
ja tez mam zielone oczy i powiem ci autorze ze zajebiscie pasuja mi do moich brazowych wlosow, faceci wprost szaleja za taka konbinacja,niebieskie to takie zwykle, brazowe kiedys byly w modzie, z tego co wiem najpopularniejsze i najpiekniejsze sa wlasnie zielone oczy,

ja mam tez zielone ale takie ciemne, szmaragdowe i rzeczywiscie jest to rzadki kolor, bo nigdy nie spotkalam osoby o podobnym kolorze. ja swoj kolor oczu odziedziczylam po tacie, ale bardzo bym chciala zeby jedno moje dziecko tez mialo zielone oczka:)

Gość gość
ZI ELONE Takie SZKLANE i BŁYSZCZĄCE ! To jest TO !!!!!!!!!!!!!!!!!! Od pierwszego wejrzenia zakochałem się w tych KOCICH OCZKACH ! Cud Miód ! Naj Naj Naj piękniejsze na świecie to OCZY ZIELONE ! Inne to nie to samo. Mężczyzni kochają ZIELONE OCZKA Ach !

Gość gość
a skąd znasz ich właścicielkę? :)

Gość gość
Zielone są najpiękniejsze ba mało ludzi ma oczy w tym kolorze ;p

Gość gość
Ja mam zielone oczy i wszyscy się nimi zachwycają bo pod światło są zielono-żółte a normalnie taka głęboka zieleń.. Kocham je <3