Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdsgsd

najbrzydsze oczy to te zielone

Polecane posty

ja mam morskie- sama sie nimi narcyzuje, ale to niestety jedyne cos pieknego, co mam :/

Gość hgkhsdegtsdg
no nie wiem najlepsze sa czarne...

Gość vcxvfgdsa
ja mam - zartujesz prawda?? jakie to załosne myslec ze sie cos ma pieknego, a tak na serio sie ma gówno i własnie takie zielone oczy sa - beznadziejne. juz szare ładniejsze bo orginalniejsze i rzadziej spotykane

Facet o zielonych oczach od razu ma u mnie szanse..Tylko szkoda ze wlasnie oczy zielone sa tak rzadko spotykane.

Gość klaika
moje też są zielone i zawsze wzbudzały zainteresowanie i podziw więc nie sądzę że ten kolor jest najbrzydszy, uważam, iż taką opinię jak w temacie mają zazdrośnicy niezadowoleni z własnego koloru oczu i już!!!!!!!!!!!!1

Gość gdsgds
"Tylko szkoda ze wlasnie oczy zielone sa tak rzadko spotykane." tak rzadko spotykane?? to czemu w tym topiku co drugi komentarz nalezy do dziewczyny z zielonymi oczami?:D mi sie ten kolor nie podoba bardziej niz brązowy, który uwazam za kompletne dno, a zielony + braz czyli najczesniej spotykane = dno do potegi drugiej i masz racje, nie podoba mi sie moj brazowy kolor, ale uwielbiam niebieskie oczy i szare...wiec ci głupia nie zazdroszcze:O a raczej współczuje:D

Gość co za debilr tutuaj sa
ja mam właśnie takie jak na tej fotce, może trochę bardziej wpadające w brązowy... i każdy je podziwia :)

Najważniejsze żeby były duże i roziskrzone. Kolor nie ma takiego znaczenia. ;P

Gość a moj kolor oczy jest
unikatowy, ponieważ gdy jest słonecznie mam błekitne jak niebo gdy jest pochmurnie mam szare wpadające w zieleń....

Gość ja mamm
duze piwno-zielone oczy z granatowa obwodka wszyscy mowia ze sa ladne:P

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość ZIelono Oki
Ten temat chyba powstał bo czujecie się z dominowan tym ,że zieolone oczy to oczy rzadsze i mniej przecietne jak np. brądzowe i piękne błękitne sam nie uważam ,ze mam brzydkie oczy ani też odwrotnie. Ale śmiać mi się chce ,ze ktoś stworzył temat ,ze zielone oczy są najbrzydsze bo jak by zobaczył dziewczynę z zielonymi oczami i puściła by mu oczko to bu mu się gorąco zrobiło tępakowi a moja dziewczyna nie narzeka i patrzy mi w nie głęboko... pozdro dla Zielono Okich :)

Gość *Sami* w pomarańczach
zielone są śliczne

Gość 34545
Zielony to najrzadziej występujący kolor, więc chocby z tego względu należy mu się uznanie... Poza tym jest ładny...Tak na serio nie ma zielonego pigmentu, tylko ten kolor powstaje przez nałożenie piwnego na niebieski...

A JA UWAŻAM, ŻE najbardziej zastanawiające,fascynujące, przerażające (zwłaszcza dla alergologa) są ... ......CZERWONE OCZY! :P

Gość Mala_09
WLASNIE ZIELONE I SZARE NAJLADNIEJSZE I NAJLEPIEJ WYGLADAJA. NIEBIESKIE BYLE JAKIE I TYLE OSOB TAKIE MA ZE NIE MA W NICH NIC FAJNEGO A BRAZOWE TO JUZ KOMPLETNIE PASKUDNE

Gość ja mam zielone
przynajmniej tak w dowodzie mam napisane, bo swoich oczu nie widzialem ;/

ja mam najpiekniejszy kolor ja mam o niebo ladniesze od twoich j.w :D

żle wklejony link

dobrze ino trza podswietlic link i dac odswierz ;] te linki sa jakies nienormalne na kafe :o a tak wogle co to tych oczysk, to niezaleznie w sumie jaki kolor , wazne jaki odcien i zeby mialy to cos ;)

a ja mam najładniejsza zabawke w tej piaskownicy :classic_cool: ps. dzieci :O

a ja mam niebiesko szara z żółtymi plamami. dziwnie to wyglada