Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Magia spojrzenia..

Polecane posty

Gość niestety jestem
taki jeden koleś chyba pisałam z Toba na innym topicu ;)

Gość niestety jestem
juz nie pamiętam musiałabym poszukac ale to dopiero rano;) ale tez chodziło o relacje damsko męskie;p (chyba)

Gość upupupuuuuuupppppppppppppp
up fajny temat

Gość no własnie...
spojrzenie ma w sobie magię. Niedawno miałam taką sytuację. Odwróciłam wzrok w lewą stronę i napotkałam na oczy wpatrzone we mnie. To były oczy mężczyzny, z którym odkąd go znam (a znam parę lat) łączy mnie to "coś" ale oboje jesteśmy w związkach. Patrzył mi się prosto w oczy, a ja prosto w jego... trwało to dosyć długo. Nie mogłam z siebie wyksztusić słów "dzień dobry", on też milczał gdy ktoś przechodzący obok powiedział mu "cześć". Nie uśmiechaliśmy się do siebie. Tylko patrzyliśmy sobie długo w oczy.

Gość Mezalika
pracujemy razem, dość dużo czasu, praktycznie cały dzień ze soba spędzamy, bo przy jednym stanowisku, przy maszynie. Zauważyłam, że nasze wzroki często się spotykają. Może przesadzam? Ale naprawdę... on mi się trochę podoba i czasem tak na niego spojrzę, to widzę że się patrzy... za chwilę odwracamy wzroki, że niby coś tam trza zrobić dalej w pracy i tak codziennie, kilka razy nawet... zdarza się, że się spotykaja nasze wzroki. Nawet ostatnio się pytałam "Co?!" i zmarszczyłam brwi. On na to "niiiic..." w sensie jakby nie wiedział o co chodzi. Nie wiem, może przesadzam? Ale z żadnym innym nie łapię takiego kontaktu wzrokowego jak właśnie z nim ;/ hmmm... Coś w tym jest, czy przesadzam? Podoba mi się też to, że jak z kimś i ze mna rozmawia patrzy prosto w oczy... Co o tym sądzicie?

Gość Davvid
Czy tez mieliscie taką sytuacje ,że patrząc w oczy az nogi sie Wam ugieły.? oczy to magia ach :))