Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Celesta - kosmetolog.

ZABIEGI LASEROWE - pytania

Polecane posty

Go艣膰 na tym forum jest pe艂no
reklam. To nie jest obiektywny topik, wi臋kszo艣c to reklamy nieskutecznych zabieg贸w

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gregoriana
Moje pytanie wi膮偶e si臋 z depilacj膮 IPL-RF. Zabieg ten lepiej dzia艂a na ciemne w艂osy. A co z w艂osami naturalnie ciemnymi, lecz rozja艣nionymi chemicznie? Chcia艂abym pozby膰 si臋 w膮sika. Panicznie boj臋 si臋 odrastania w艂osk贸w po goleniu czy woskowaniu, wi臋c rozja艣niam go jedynie preparatem Sally Hansen. Czy ma to jaki艣 wp艂yw na efekt depilacji laserem? Czy pomi臋dzy zabiegami IPL mo偶na go rozja艣nia膰? Cz w og贸le zabieg IPL-RF b臋dzie skuteczny i nie b臋d臋 mia艂a 艣lad贸w po nim na twarzy? Kusi mnie oferta na grouponie... Ale boj臋 si臋 偶e sobie zaszkodz臋. Jak co艣 nie wyjdzie to twarzy przecie偶 nie zas艂oni臋 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶adnych RF i groupon贸w
!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gregoriana
ale dlaczego nie? Mog艂aby艣 to uzasadni膰 jako艣? Te偶 nie jestem do ko艅ca przekonana, bo troch臋 to podejrzane, 偶e sprzedaj膮 za praktycznie bezcen drogie us艂ugi. Ale mo偶e z drugiej strony jest to dobra okazja? Ja si臋 na tym nie znam, nigdy nie korzysta艂am, st膮d moje w膮tpliwo艣ci i pytania...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kejterin
do kaska12344 czy moglabys napisac,jak wygladala Twoja wizyta w salonie na kamiennej? czy byl z Toba przeprowadzany jakis wywiad, sprawdzano w jakis sposob stan i glebokosc naczynek, zeby dobrac dpowiednia metode? Jesli tak, to ile kosztowalo? mam takze pytanie co celesty - czy zabieg zamykania laserem z systemem ELOS oraz intensywnym 藕r贸d艂em 艣wiat艂a IPL moze byc skuteczny do zamykania naczynek na skrzydelkach nosa, policzkach i brodzie? z gory dziekuj臋 Wam za odpowiedz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1962
do gregoriana a ja korzysta艂am z grupon贸w, odczucia mieszane. Dosz艂am do wniosku , ze nie wa偶ne jest ile p艂aci sie za zabieg ( okre艣lon膮 cennikowo kwot臋 , zwykle z du偶膮 mar偶膮 cz臋sto narzucan膮 przez producent贸w sprz臋tu ) lecz - gdzie sie wykonuje zabiegi . A i owszem by艂am niezadowolona z niekt贸rych zabieg贸w -zar贸wno ze sposobu wykonania zabiegu i jego skuteczno艣ci ale te偶 by艂am bardzo zadowolona , ze za bardzo nisk膮 cen臋 skorzysta艂am z zabiegu , kt贸rego profesjonalnego charakteru nie mog艂am zakwestionowa膰 ( przynajmniej jako laik ) . Nadal zamierzam korzysta膰 z ofert wystawianych przez agregatory zakup贸w grupowych ale tym razem m膮drzej. 呕adnych ofert przypadkowych salonik贸w fryzjerskich czy te偶 gabinecik贸w kosmetycznych. Do dla takich firm grupon jest szans膮 na zyskanie dodatkowych klient贸w i w konsekwencji dodatkowego zarobku, mimo nominalnie niskich cen ofertowych. Mia艂am wykonywan膮 rzekom膮 mezoterapi臋 bezig艂ow膮 , kt贸ra w rzeczywisto艣ci by艂a sonoforez膮 ( w cenie , kt贸ra przewy偶sza艂a cen臋 sonoforozy widniejac膮 w ofertach gabinet贸w ) jak r贸wnie偶 nak艂aniania do innych zabieg贸w , w spos贸b tyle偶 nachalny co nieprzekonywuj膮cy . W dodatku odnosi艂am wra偶enie , 偶e je艣li chodzi o teorie - to przewy偶szam je wiedz膮 , b膮d藕 niewiele by艂y w stanie powiedzie膰 o sprz臋cie na kt贸rych pracowwa艂y i wykonywanych zabiegach jak o samych zabiegach . Problem w tym , 偶e odnosz臋 wra偶enie , 偶臋 gdybym za " zwyk艂膮 cen臋 " przysz艂a do takiego salonu/ zak艂adu - rzecz wygl膮da艂a by dok艂adnie identycznie. Zupe艂nie inaczej sprawa wygl膮da gdy grupon realizowany jest w renomowanym gabinecie / salonie . Naprawd臋 nie odczu艂am 偶e jestem klientem gruponowym i 偶e gdybym zap艂aci艂a zwyk艂膮 cen臋 , by艂abym potraktowana lepiej , wykorzystano by lepszy sprz臋t , zabieg wykonnoby bardziej profesjonalnie itp. Wnioski na za艣 ? Oczywi艣cie korzysta膰 z grupon贸w bo dla niekt贸rych to jedyna szansa na wykonanie niekt贸rych zabieg贸w ale baczn膮 uwag臋 zwraca膰 na oferenta ( strony internetowe , opinie internetowe ) i odrzuca膰 gabineciki przy zak艂adach fryzjerskich , gabineciki metod膮 gospodarsk膮 w oparciu o jeden zakupiony kombajn kosmetyczny , wszystko potrafi膮cy i przyuczon膮 do niego pani膮 , niezale偶nie jak korzystna cenowo by艂aby to oferta. NO ale sie napisa艂am .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani celestooo
to pani zaczela z tymi laserami.Tyle osob pyta i czeka na odpowiedz a pani tu stazem w LA sie chwali.Nieladnie oj nieladnie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 RRYBKA
Mam pytanie do Pani Celesty.Czy podczas depilacji laserowej istnieje ryzyko zara偶enia jak膮艣 chorob膮,np.:hiv czy 偶贸艂taczk膮?Nigdzie nie mog臋 znale偶膰 takich informacji.bardzo dzi臋kuj臋 za pomoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nicca
Witam chce spytac czy ktoras z Pan miala robiony podbrodek zabiegami Royal Lipo i Focus RF+., bylam na 3 zabiegach hmm i jakos specjalnej zmiany nie widze, chociaz kosmetyczka juz na 1 zabiegu podala mi lustro i raczej wmawiala mi ze jakoby owal sie podniosl, kurcze tyle razy juz sie nabralam na takie zabiegi ale tyle czytalam o tym focusie...warto robic wiecej? dodam ze bylam na zabiegu podniesienia policzkow restylane i tu naprawde widzialam efekt poza tym lekarz byl naprawde super powiedzial mi czego moge sie spodziewac i ze tak naprawde gora 10-12 m-cy utrzymuja sie wypelniacze po prostu nie sciemnial, podejscie profesjonalne ale czekam na Wasze opinie na temat focusa pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

nicca, na foccusa szkoda pieniedzy. Ja robi艂am serie 2 lata temu i efekt贸w nie bylo zaraz po zabiegach jak i p贸藕niej, bo wmawiano mi, 偶e efekty b臋d膮 widoczne za kilka miesiecy. Robi艂am seri臋 zabieg贸w TRINITI, efekt s艂aby i kr贸tkotrwa艂y. Najlepszy efekt uzyska艂am po laserze SmartXide,tzn.cera zrobi艂a sie 艂adna. Zmarchy mi sie za bardzo nie zmniejszy艂y.Teraz my艣l臋 o mezoterapii, Restylane, albo o wype艂niaczach, ale tez nie wiem na co si臋 zdecydowa膰.

Udost臋pnij ten post

Czesc, jestem po kilku zabiegach zaffiro i falach radiowych - Thermalipo II. Jestem bardzo zadowolona i mysle, ze lasery i tego typu zabiegi sa skuteczne, tylko trzeba wybierac gabinety z najlepszym sprzetem! Ja zawsze sprawdzam co jest w Sharely i Skin Clinic i szukam tych samych zabiegow w moim miescie (Lodz). Wiem, ze te kliniki maja zbyt wiele do stracenia, zeby oferowac nieskutecznie zabiegi. W Lodzi chodze to GoodTime DaySpa. Uwazam ze warto, szczegolnie jak ktos zastanawia sie nad operacja plastyczna! Zbyt ryzykowne, moim zdaniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nicca
ok dzieki za informacje tak tez myslalam ze to jednak nie taka super sprawa, odwolam jutrzejsza wizyte szkoda kasy pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

do 1962 Na zabiegi na oczy polecam laser CO2 Smart Xide, 艂adnie podciagn膮艂 mi powieki, ale musisz mie膰 kilka dni wolnych (oczka sa opuchni臋te). Niestety mam si艅ce pod oczami, na to laser nie pom贸g艂, my艣l臋 o mezoterapii po oczy, ale od czytania wpis贸w na forum zg艂upia艂am do reszty, kompletnie nie wiem co wybra膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nicca
no i napalilam sie na zabieg BIORAD ale niestety nie moge go wykonac bo mam guzki tarczycy zmiany lagodne ale nie zrobia mi zabiegu wrr z 1 strony jestem zla a z 2 trafilam na uczciwy gabinet, zreszta bardzo sie zainteresowali moja sprawa konsultowali z lekarzem, oddzwaniali do mnie takze jesli chodzi o taka obsluge to bardzo mi sie podobalo, tylko teraz jaki zabieg moge zrobic zeby ujedrnic podbrodek i zlikwidowac chomiki ??? Pani Celesto moze mi Pani podpowiedziec? pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Mam pytanie w sprawie rozst臋p贸w. W ci膮偶y przyty艂am 20 kg- jedyne co zosta艂o to rozst臋py na brzuchu, po bokach i na udach. Rozst臋py s膮 czerwone dlatego chcia艂abym je jak najszybciej pr贸bowa膰 zlikwidowa膰 przynajmniej w jakim艣 stopniu. Potrzebuje szczerej odpowiedzi na temat laseru, kt贸ry jest najlepszy w moim przypadku? Czy laser Fraxel czy lasery Erbowo-jagowe a mo偶e Matrix o kt贸rym wyczyta艂am we forum. B臋d臋 wdzi臋czna za pomoc. Z g贸ry dzi臋kuje :)

Udost臋pnij ten post

Mam pytanie w sprawie rozst臋p贸w. W ci膮偶y przyty艂am 20 kg- jedyne co zosta艂o to rozst臋py na brzuchu, po bokach i na udach. Rozst臋py s膮 czerwone dlatego chcia艂abym je jak najszybciej pr贸bowa膰 zlikwidowa膰 przynajmniej w jakim艣 stopniu. Potrzebuje szczerej odpowiedzi na temat laseru, kt贸ry jest najlepszy w moim przypadku? Czy laser Fraxel czy lasery Erbowo-jagowe a mo偶e Matrix o kt贸rym wyczyta艂am we forum. B臋d臋 wdzi臋czna za pomoc. Z g贸ry dzi臋kuje :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez chce llaser
ale na twarz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Netaniia
Witam. Mam pytanie do P Celesty. Co Pani sadzi o Zabiegu na twarz laserem Frakcyjno-Ablacyjny Asclepion Dermablate Effect ? Czy to jest dobry laser? Jajek efekty po takim zabiegu i ile zabieg贸w jest potrzebnych aby uzyska膰 efekt. Pytam bo jestem po 3 zabiegach tym laserem- pierwszy to by艂 bardziej taki ze sk贸ra mi schodzila, kolejne to zwi臋kszenie parametr贸w pono膰 bardziej wglab skory.. Czego mam oczekiwa膰, jakich efekt贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milabelqa
Ja by艂am na zabiegu frakcjonownia laserowego w Klinice ko艂o Poznania. Lekarz wyt艂umaczy艂 mi, 偶e efekt zabiegu niekoniecznie zalezy od nazwy lasera ale od parametr贸w i techniki wykonania. Zdecydowa艂am si臋 i szczerze wszystkim polecam. Zw艂aszcza powieki - mog臋 powiedzie膰, 偶e lekarzrobi艂 mi prawie lifting. Na pocz膮tku martwi艂am si臋, bo wygl膮da艂am koszmarnie, ale po 4 dniach ju偶 by艂am zadowolona. Teraz jestem dopiero 3 miesiac po zabiegu i widz臋 widoczn膮 popraw臋. Zw艂aszcza odno艣nie sp艂ycenia blizn, a dr 艁uksza, m贸wi艂, 偶e ostateczny efekt wida膰 po 6 miesiacach. Teraz zastanawiam si臋 nad rozst臋pami. Mog臋 szczerze poleci膰 w wielkopolsce gabinet tego lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasna1
do RRYBKA Zastan贸w si臋 zanim zadasz pytanie - dlaczego o tym nie pisz膮? Bo to niedorzeczne... Jak przez 艣wiat艂o lampy (nawet laserowej) mo偶na zakazi膰 krew 偶贸艂taczk膮 lub HIV?! No, chyba, 偶e mia艂 to by膰 偶art...

Udost臋pnij ten post

Witam, Prosz臋 Ci臋 o porad臋 o najskuteczniejsze zabiegi po 40. Niestety nie potrafi臋 wybra膰 w g膮szczu ofert i reklam. Nigdy nie korzysta艂am z zabieg贸w u kosmetyczki a ju偶 najwy偶sza pora Interesuj膮 mnie najskuteczniejsze zabiegi na 1. odm艂odzenie twarzy, zmarszczek,/bez skalpela i botoksu/ 2.poprawienie owalu, likwidacja podbr贸dka 3.wyszczuplenie sylwetki 4.co艣 super na biust 5. trwa艂a depilacja bikini Cena raczej nie gra roli, chodzi mi o skuteczno艣膰 zabieg贸w Z g贸ry dzi臋kuj臋 i pozdrawiam mi艂ego dnia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zdesperowana 30-tka
Mam pytanie do Pani Celesty. Ot贸偶, zdiagnozowano u mnie tr膮dzik r贸偶owaty, mam czerwone policzki, nos i czasami pojawiaj膮 si臋 pryszcze. I najgorsze, 偶e pryszcze atakowa艂y koniec nosa, sk贸ra zrobi艂a si臋 艣liska, nawet makija偶 nie chce si臋 utrzymywa膰 w tym miejscu. Nast膮pi艂 przerost gruczo艂贸w 艂ojowych. Od stycznia br. jestem po 2 zabiegach systemem GT 55 (elektrokoagulacji z tego co wiem), koloryt nosa delikatnie si臋 poprawi艂, ale przerosty nie znikaj膮:( Prosz臋 o rad臋, jaki laser pom贸g艂by w tym wypadku (wygl膮da jakbym mia艂a nier贸wny nos:() Dodatkowo od tygodnia przyjmuj臋 Doxycyklin臋 2razy dziennie i Detralex na wzmocnienie naczy艅, gdy ju偶 schodz膮 strupki na noc u偶ywam krem Diroseal. Prosz臋 napisa膰 na ile przed ewentualnym zabiegiem musz臋 zako艅czy膰 stosowanie tych lekarstw i ile po ostatnim zabiegu systemem GT 55 mog臋 podda膰 si臋 leczeniu laserowemu. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwo艣ci膮 na odpowied藕 gdy偶 w moim przypadku czas gra wielk膮 rol臋:(

Udost臋pnij ten post