Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to ja......

PYTANIE DO FACETOW

Polecane posty

Gość tak to ja......

czesc mam pytanie do facetów znacie dziewczyne z widzenia np.szkole spotykacie ja czesto lub na miescie jests gruba ale ladna z twarzy po jakims czasie chudnie i naprawde zaj**iscie wyglada interesujecie sie nią?

Gość wolę PiS
Odpowiem jak facet (be)z krwi i kości ;) Zainteresować się dziewczyną tylko z tego powodu, że ... schudła ? :( Wolę nie odpowiadać. Nie będę niecenzuralny ;) Zrób to sama :P

Gość tak to ja......
up

Gość jesli mialaby ladna twarz
to umowilbym sie nawet przed schudnieciem

Gość tak to ja......
no wlasnie wszyscy mowia ze jestem bardzo ladna z twarzy tylko jak bym schudla to bym byla jedna z naj ladniejszych dziewczyn w miescie

Gość tak to ja......
niestety teraz liczy sie wyglad ;/ kazdy chce miec piekna i zadbana kobiete zeby muc sie pochwalic kumplom;/

Gość Mkmmk
Hmm.. Wiesz, tylko nie możesz przewidzieć, jak się zmienisz jeśli schudniesz, bo np. może hmm... schudną Ci policzki, kości policzkowe się uwydatnią i już nie będziesz wyglądać tak jak wcześciej:/ Słyszałem też opinie dziewczyn, którym po schudnięciu troche szkoda ich piersi, które schudły chyba najwięcej:P Ale oczywiście nie musi tak być:P Moim zdaniem rzeczywiście dziewczyna która jest ładna i chuda będzie wyglądała lepiej niż dziewczyna grubsza, ale równie, czy nawet bardziej ładna. Ale myślę, że jeżeli masz fajny charakter to nie powinnaś się przejmować figurą, tymbardziej że masz ładną buzię;) Pamiętaj, że dla każdego zakochanego faceta, jego dziewczyna będzie najpiękniejsza bez względu na rozmiary i wagę, a dla przyjaciół po prostu nie warto chudnąć, bo przecież nie dla wyglądu z nami \"są\":P P.s.Nie zgadzam się że liczy się tylko wygląd, a zadbaną kobietę oczywiście że każdy chce mieć i myślę, że dbałość o siebie i o takie wasze typowo kobiece sprawy (oczywiście nie mam na myśli kilogramów tapety każdego dnia) jest nawet ważniejsza niż uroda...

jak znam dziewczynę z widzenia to nic nie zrobię w jej kierunku niezależnie czy mi się podoba 🖐️ zresztą jak bym ją znał z iluś tam wymian 2 zdań na krzyż, co jak na mnie to dużo, to też bym nic z tym nie zrobił a podobanie się przechodzi jak sięz nim nic nie robi :D więc w razie czego problem sięsam rozwiązuje