KOTECZEK19833 0 Napisano Grudzień 28, 2008 tak? a mi sie zwiekszyła przez 2 tygodnie czteroktornie, bo 9 miałam 1.5 cm a juz 22 miałam 6 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gab sonik Napisano Grudzień 28, 2008 tabletki na podtrzymanie bierzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Grudzień 28, 2008 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gab sonik Napisano Grudzień 28, 2008 ale jakie? normalnie jak Mariolka powinnas dostac luteine czyli progesteron. od progesteronu powinna sie zmniejszyc wiec sie nie martw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Grudzień 28, 2008 ja mam duphaston Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda31 0 Napisano Grudzień 28, 2008 a czy jak mi wykryli przez usg brzucha twor torbielowaty o grubej scianie w rogu macicy to tez mozna leczyc tabletkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gab sonik Napisano Grudzień 28, 2008 ten duphaston to tez progesteron wiec powinno byc ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Grudzień 28, 2008 to moze na nastepnej wizycie zacznie sie zmiejszac, mam nadzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Grudzień 28, 2008 bo prawde mowiac bole mam mniejsze, tzn prawie juz wcale.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gab sonik Napisano Grudzień 28, 2008 napjwazniejsze to odstawic cukier kawe i mieso ale tez koniecznie myslec pozytywnie. wyobrazaj sobie ze nie masz juz torbieli. bol pokazuje ze cos jest nie tak. znika bol to znika problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gab sonik Napisano Grudzień 28, 2008 mi doktor powiedzial ze torbiel nie przeszkadza ani ciazy ani akcji porodowej. zalezy jaki jest duzy. wiec jezeli sie zmniejszy do 4cm nie bedziesz musiala miec op. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Grudzień 28, 2008 ja bede miała cesarke to wtedy tez moga je usunac??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gab sonik Napisano Grudzień 28, 2008 nie wiem. do 4 cm torbieli nie usuwa sie. nie ma takiej potrzeby. czemu cesarke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Grudzień 28, 2008 jestem juz po jednej cesarce i operacji woreczka żółciowego do tego mam nadcisnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gab sonik Napisano Grudzień 28, 2008 czyli ta torbiel tez jest powiazana z tymi problemami. dobrze ze jestes na diecie. powinnas jest duzo warzyw i owocow. pic duzo swiezych sokow a po ciazy totalnie oczyscic organizm. gdy tego nie zrobisz to problemy beda sie nasilac. i bedziesz caly czas na cos tam chorowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Grudzień 28, 2008 oczyszczanie organizmu miałam w czerwcu , bo po woreczku cały czas chodze do dietetyka zeby dieta była własciwa,w ciazy niestety od wczystkiego mnie odrzuciło i ciagle wymiotuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gab sonik Napisano Grudzień 28, 2008 pelne oczyszczenie organizmu trwa od 9 miesiecy do 27 miesiecy. wiec za krotko sie oczyszczalas i nie zdazylas dojsc do siebie. podczas oczyszczania 'normalne' sa objawy takie jak pryszcze, torbiele, rozne bole, co mija po oczyszczeniu. wiec p ciazy jeszcze raz powinnas przejsc oczyszczanie. nie wiem jakie ziola sa dozwolone w ciazy wiec nie bede nic pisac ale twoja torbiel nie jest choroba a jedynie objawem zanieczyszczonego organizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Grudzień 28, 2008 ale ja po cesarce jestem 3 lata, a po operacji w styczniu min ie 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gab sonik Napisano Grudzień 28, 2008 czasu sie oczyszczalas? i jak dokladnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Grudzień 28, 2008 ja dwa dni dni oczyszczałam organizm poprzez picie tylko wody niegazowanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gab sonik Napisano Grudzień 28, 2008 to zdecydanie za krotko. oczyszczanie polega na jedzeniu ogromnych ilosci warzyw i owocow. na niejedzeniu miesa i nabialu. na piciu sokow. jedzeniu kasz itd. nie wolno jesc przetworzonej zywnosci. nalezy zrobic oczyszczanie watroby na przyklad metoda huldy clark. nalezy robic lewatywy z wody z cytryna lub kawy. nalezy jesc chlorelle, glinke zielona i pisz herbate z pokrzywy przez 9 miesiecy do 27 miesiecy. non stop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Grudzień 28, 2008 to ja bym padła wczesniej na bóle żołądka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gab sonik Napisano Grudzień 28, 2008 nie:) bo to jest dieta ktora zapewnia organizmowy wszystkie skladniki odzywcze i eliminuje toksyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Grudzień 28, 2008 moj organizm nie toleruje nabiału mam takie bole żołądka potem gorsze niz do porodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gab sonik Napisano Grudzień 28, 2008 dlatego napisalam ze niewolno jest nabialu i miesa. jezeli nie tolerujesz nabialu to prawdopodobinie masz to od urodzenia. jezeli jadlas nabial wczesniej to byc moze jest to przyczyna wszystkich twoich problemow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Grudzień 28, 2008 a co nabiał ma do torbieli??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gab sonik Napisano Grudzień 28, 2008 jezeli nie trawisz nabialu to odklada sie on latami w organizmie zatruwajac go. odklada sie na watrobie, zaflegmia cale cialo powodujac wieczny katar, pryszcze itd. rowniez i torbiele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Grudzień 28, 2008 ani kataru nigdy nie maiłam ani pryszczy.... z nabiałem mi sie tak zrobiło jak wycieli mi woreczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gab sonik Napisano Grudzień 28, 2008 hehe no to nie wiem czemu tak masz. w takim razie znaczy ze trawilas laktoze do czasu operacji:) sa ludzie ktorzy nie maja enzymu laktazy ktory trawi laktoze i to jest zrodlem alergii na mleko ktora jest powodem wielu problemow. w twoim przypadku to na pewno nie alergia na mleko jezeli masz tak dopiero od czasu operacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ela_legnica33 0 Napisano Grudzień 30, 2008 zycze wszystkim juz dzisiaj,bo jutro rano wyjezdzam w gory,szczesliwego nowego rolu!!!!szampanskiej zabawy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach