Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga777

Co znacza takie niby zartobliwe docinki ze strony chlopaka?

Polecane posty

Gość Kinga777

spotykam sie z chlopakiem niby jest fajny ale zauwazylam ze lubi mi podokuczac np. mowi ze jestem taka mala drobna bo rzeczywiscie on jest wysoki a ja niska kilka razy mi dogadywal o tym wzroscie i ze jestem taka drobniutka to nie wiem czemu tak robi ? juz mu powiedzialam ze jak jestem za niska dla niego to niech szuka sobie wysokiej dziewczyny to odpowiedzial ze a skad wiesz czy mi sie wysokie podobaja dogadywal tez o butach ze ale mi obcasy stukaja i takie pierdoy ale po co tak robi nie jest tez jakims gowniarzem ma 23 lata a takie docinki ma jak z gimnazjum

Gość wenuswskorpionie
a oprocz komentowania Twojego wygladu porusza jakies inne tematy? :)

Gość c.r.i.m.e
To pewnie glupie odruchy słowne ze stresu hahahahaha

Gość Kinga777
oczywiscie ze porusza inne tematy bardzo dobrze mi sie z nim rozmawia mozemy gadac godzinami o wszystkim ale te docinki mi sie nie podobaja chociaz gdzies slyszalam ze jak facet troche dokucza slownie i sie drazni z dziewczyna to znaczy ze mu na niej zalezy ale nie wiem czy to prawda

Gość friojk
moj tez czasami ma tego typu gadki i jest zlosliwy mozna sie przyzwyczić

Gość c.r.i.m.e
sama rob mu docinki :-) zobaczysz ze przestanie

Gość friojk
albo i nie przestanie,na mojego to nie dziala:D

Gość c.r.i.m.e
na to trzeba czasu :)

Gość wenuswskorpionie
Trudno wyczuc co to za przypadek... u niektorych takie zachowanie to delikatne pierwsze proby zdominowania kogos... nie znamy faceta, wiec trudno orzec co to za jeden...

Gość prawdaz
ktorys z moich ex mial w zwyczaju bycia takim wkurwiajaco-docinajacym, o mamo ile to ja sie na niego nawkurwialam, no ale on lubil sie droczyc, gdyz lubil patrzec jak sie złoszcze:P

Gość reaaay
No niestety niektórzy tak mają, mają taki sposób bycia i to mu raczej nie mimie. Więc skoro cię to teraz denerwuje, pomyśl co będzie jak będziecie na etapie większej bliskości i luzu - będziesz wysłuchać jeszcze bardziej głupich uwag. Ten typ tak ma.

Gość earten
Co oznaczaja takie docinki? że jest głupim, nietaktownym gnojkiem.

Gość prawdaz
Powiedz mu zeby spierdalał przy kolejnej docince, napewno sie zatka :P

Gość cvd
zależy jakim tonem to mówi, bo jak ciepło "że fajna, malutka itp..." to ok. Ja mierze prawie 2 m a podoba mi się taka jedna "mikruska do łokcia"

Gość tak jakos
powiedz mu ze male jest piekne...i spojrz sie 'krzywo' na niego ;) jak nie poskutkuje od razu to przynajmniej da do myslenia ;)

ciesz sie ze nie mowi ci "nadstaw tyłka" smieszne masz problemy...tez bym chciał miec takie:D tylko pozazdroscic:) nie podoba ci sie co ci mowi? to mu o tym powiedz i bedzie po sprawie...

Gość prawdaz
brat :D :P (cześ wogole ;) ) no najpierw są docinki, a z czasem i "nadstaw tyłka" będzie normalnką :P

prawdaz🖐️;) no dobra moze i beda texty typu nadstaw tyłka, chodz cie zapne....itd ale nie koniecznie.... wystarczy partnerowi delikatnie zasugerowac ze nie podoba sie takie nazewnictwo i bedzie po sprawie... no a co do autrorki ...to bez pierdół ale ty chyba chamskich docinek jeszcze nie słyszałas..