Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozepchana muszelka

czy są jakieś sposoby żeby pociaśnić pochwę?

Polecane posty

Gość niebieski99
to ma za małego pewnie. włoz se do pochwy przescieradlo to bedziesz miala ciasno

Gość mam laske
kp--- potwierdzilas tylko to co sam przezylem..... wiec pewno tak jest moja dziewczyna tez o poczuciu rozerwania mowila wiec napewno to nie przypadek ze nasze doswiadczenia sa podobne. .... duzo smarkatych wpisow i prostactwem podszytych ale jesli ktos uwaznie czyta to napewno wyfiltruje cos dla siebie .....gorzej jest z wytrzymaniem tych miesiecy bez seksu dla pan ale jesli sie spreza to wytrzymaja ....

Gość rozepchana muszelka
witam . :-) temat jakos przysnal ale dotychczas bylo pare postow z sesem moze ktos zna jeszcze jakis sposob ?

Gość YRT
kupic kulki dopochwowe i chodzic z nimi - to najprostszy i skuteczny sopsób na miesnie kegla , bo nic innego nie da sie zrobic , mozna wybrac jeszcze pozycje takie kiedy to pochwa jest "ciasniejsza" a to jzu znajdziesz w kazdej lekturze

Gość Tyle krzyku o jedną muszelkę..
Wg mnie nad mięśniem kegla powinna pracować zarówno jedna jak i druga strona, wtedy i fijutek będzie większy i muszelka ciaśniejsza i efekt rozrywania murowany raz za razem... PS. pozdro dla tych o poglądach "idealnego i niezmiennego prześwitu między nogami kobiety ;]"

Są tabletki na powiększenie kutasa. Musisz je wrzucać swojemu facetowi do herbaty. To powinno rozwiązać problem.

Gość ebenezer
nic sie nie pociaśni, nic nie urośnie. Oj ludzie ludzie, aż dziw bierze jaka wiedzę tu niektórzy mają :( mogą pomóc ćwiczenia, godzinę dziennie i będą efekty. a zwsze w "trakcie" póki co można wrzucić do środka jakąś zabaweczkę z wiadomego shopu.

Gość jhbjher
hahahahaaa........o shit,pan dark_side mnie rozwalil,ale serio jesli to prawda to musze przestac uzywac zabawek,mam faceta na oku juz kilka miesiecy sie za mna kreci ,jak o nim mysle to mam motyle i sama sie zaspokajam,musze przestac bo jak dojdzie co do czego to nie chce zeby pomyslam ze mam jak wiadro.....tylko jak tu przestac jak samo cieknie po nogach :o

Gość eben
jasne że brnąć - mówił ci ktoś że jest cham? wypierdalaj ze swoimi opiniami łosiu cienki

chodzi ci o te zabaweczki wtykane do damskiej pochwy ? mysle, ze zaden normalny facet tego nie robi jezeli jest to rownoznaczne z byciem chamem to jestem chamem

Gość ona1978
tak przez tulejowanie gotujesz golonko do miekkosci po wystudzeniu wkladaszje do pochwy poczym delikatnie przekrecasz kosc i wyjmujesz ja GOTOWE

Gość gość
Jeżeli chodzi o doraźne (chwilowe) zwężenie ścianek pochwy to są na to specjalne żele, proszę http://libido24.pl/aff/m85kat/libispray.php stosuje się je przed seksem i pochwa jest ciaśniejsza, wzmacnia też doznania.

Gość gość
ja przy porodzie dałem lekarzowi 500zł i tak zaszył,ze teraz cieżkow wsadzić, moja ma c**e jak odbty ciasna i elegancka

Gość Dziwna ja
Ja jestem jakimś dziwnym przypadkiem, dziecko urodzilam juz dawno, fakt że jakieś kilka lat po porodzie wydawało mi się że jestem luźniejsza,ale teraz jest wręcz na odwrót, czasem mój facet nie może wogole we mnie wejść :/ i musi się nameczyc chwilę bo go boli aż... Zaznaczę że jestem już po 30 , a przecież z wiekiem te mieśnie wiotczeją, jak każde,dlatego mnie dziwi :o... Podczas badań ginekologicznych gdy lekarz się zabiera do badania pyta mnie czy cesarką rodziłam i się dziwi że mam taką pipe wąską. Chyba mi się że stresu zacisneła

Gość Olga bolgaa
A ja jak mojemu za luźno to daje się bzykać w kakao i wtedy 3 minuty i się spuszcza do ostatniej kropli ;-)

Gość gienekolog
Ale ma pani wąską pipe . To taki typowy tekst profesjonalisty.

Gość gość
korek w duupe i wiadro od razu węższe ! :)