Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka81

GRUBY FACET MA WYMAGANIA ODNOŚNIE KOBIET

Polecane posty

Gość Przy 170 cm
ważę 55 kg, ale ważyłam i 54, i 59 - i jakiejś znaczącej różnicy wtedy nie zauważałam. Szczupła ze mnie laska, myślę że do 60 kg spokojnie wyglądałabym świetnie, a tak do 65 to byłaby "normalna" waga - czyli ani szczupła, ani gruba

Gość wakęta
rozmawiamy o grubych facetach, nie wiem po co się tu tłumaczycie. i chcecie udowodnić że dobrze wyglądacie, dajcie sobie spokój.Nie zmieniajmy tematu.

jak ktoś waży 50 kg to ok ale jak ktoś waży znacznie mniej to już bee tak???????? pukło was

Gość wakęta
wiem o tym że wszystkie tu jesteście zgrabnymi laskami i nie macie więcej niż 55 kg jak napisał kupicha. :-D

wakęta a skąd ty możesz wiedzieć kto ile waży????????????? ja pierdziele

Gość a ja wam powiemmmmm
ze waze jakies 52 kg na 170 i sie czuje grubo i masywnie :/

Akurat w to, że tu dziewczyny naprawdę tyle ważą, wierzę bez problemu, bo to i żadne osiągnięcie, mieć normalną wagę... Zwłaszcza że to faceci częściej są obrzydliwie otyli i niezadbani, młode dziewczyny jeszcze trzymają poziom zazwyczaj. :)

Gość jaa tymczxas
Jestem tym czasem.Pozdrawiam Wszystkich.Waże 110 kg i mam 195cm ale pojawił się brzuch od dwóch lat.Dziewczyna ma 163cm i waga 53 kg.Wiem że minął mi wiek \"super figury\"mam problem z sytuacją w sprawach pieprzenia.Kiedyś OK teraz wyścig z czasem,kto pierwszy w łóżku (żona wygrywa zawsze)Ej ,na czrno z logiem i reszta, co dalej??

nie ważne czy jestem wysoka czy filigranowa, mówię że dla mnie 50 kg to dużo i że żle bym się z taką wagą czuła...

Jak to nie ważne? :O Gdybyś miała 185 cm i ważyła 50 kg to pewnie leżałabyś pod kroplówką jako kolejna anorektyczka która zrujnowała sobie zdrowie na własne życzenie... natomiast jako mała babka ze 160 cm mogłabyś mieć nawet kawałek niezłego cycka :) Dlatego różnica wyglądu 55 kg przy 160 czy 170 cm jest kolosalna, i pomijanie jej i mówienie tylko o wadze bez uwzględnienia wzrostu, to jakaś gigantyczna pomyłka.

a czy Ty czytasz mnie ze zrozumieniem! mówię że dla mnie 50kg to dużo, dla mnie!nie dla kogoś innego, z taka wagą bym się żle czuła poprostu .

kupicha, idioto, to jest tylko tytuł piosenki. ;) już skończyły ci się argumenty, że rzucasz żałosnymi tekstami? ;P zakompleksiona nie jestem, nawet moje zdjęcie było na forum i jakoś nie usłyszałam ani jednej opini, że jestem obleśna ;) a faceta z nadwagą, albo co gorsza otyłością nie ruszyłabym. swoją drogą z założenia faceci mieli być szczupli, postawni, a kobiety okrąglejsze. no widzisz, to ja w takim razie trafiłam na ewenementa, ale mój woli okrągły tyłek i biust od wystających kości. BTW: kiedyś ważyłam o wiele mniej, ale dopiero teraz mam spore powodzenie. ;)

Gość kupicha
FACE DOWN; ZAPODAJ FOTKĘ RAZ JESZCZE, TO OCENIĘ CZY MOŻLIWE ŻE MASZ KOMPLEKSY CZY NIE ;-) A LASKA WAŻĄCA 70 KG PRZY 170 TO OTYŁOŚĆ WG WAS? CZY NIE?! BO PODOBNO WZROST -100 JEST NORMĄ :-( CZYLI, ŻE JAK ONA MA 170 TO DO 70 JEST OK? EEEEEEEEE... LASKA MA MIEĆ 55, 60 KG GÓRA I RESZTA TO OBLEŚNE TŁUŚCIOCHY.

Gość ACH TO TAK
LASKA CO MA 60 KG TO GRUBA ? ;-) TO 3/4 POLEK MUSI BYĆ GRUBYCH ZATEM...HMMM. A TE PONAD 70 KG...TAK DO 75 TO OTYŁOŚĆ AHHAAHAHA... TO TE CO MAJĄ PONAD 80 KG, TO JAK JE NAZWAĆ? ;-)

Gość prawdę wam powiem
taka kobieta to niezadbane monstrum :)

pff, to sobie poszukaj. :P trochę dziwne, że mając cycki D80, ważyłabym 40kg. :P wg tej tabeli przy wzroście 160 powinnam ważyć 49-63kg. ważę 54kg, więc prawidłowo. szkoda mi twojej dziewczyny, a zresztą pewnie sam jesteś spasły. :P

Gość ACH TO TAK
Ej, no sorry...co to za durna tabelka? Wynika z niej, że np. facet mający 180 cm, może ważyć...66 kg :-(? Kościotrup tak wygląda? To ma być facet? Te tabelki są troche bez sensu, nie uważacie? Każdy ma inne kości ( w sensie, że jeden ma szerszy rozstaw a drugi mniejszy), każdy ma inną genetykę. A wszystkich wrzucaie do tego samego wora ;-)

Gość zakładaj
no własnie po to jest ta tabelka :P chodzi w niej o to ze ci co mają cienkie kosci będą wazyc mniej :P

Gość z wagą facetów o szacunki
trudniej, bo taka tabelka nie uwzględnia tego, że mięśnie ważą swoje... więc przypakowanego karka (nie mój typ, ale nie można chyba zarzucić, ze to człowiek otyły czy niesprawny fizycznie) sklasyfikuje jako nadwagę

Gość zakładaj
z wagą facetów o szacunki ..powiem tak jak facet ma 190 cm i wazy 80 kg i jest umięśniony to wygląda lepiej niz ten co wazy 100 kg i jest umięśniony

Gość papam
No zgadzam się z przedmówcą ;-) Facet który waży 100 kg, to chyba za dużo jednak haha... No chyba że się go kocha...to może to nie przeszkadza.......nie wiem. Ale jesli ma wymagania by jego laska ważyła 50 czy 60 a on ciągle wpierdziela pączki i piwo...to już mnie wkurza ;-)

Gość kupicha
kobieta musi być szczupła i tyle. jak nie jest szczupła..to nie kobieta ;-)

Gość Kaśka81
CO TY GADASZ? JAK NIE JEST SZCZUPŁA TO NIE KOBIETA?! TO POŁOWA POLEK NIE JEST KOBIETAMI?! CO ZA GŁUPOTA... A JAK FACET JEST GRUBY TO NIE JEST FATEM :-(?

Gość Kaśka81
facetem, miało być ;-)