Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chocolatecappucinoteaa

Dlaczego ludzie nie lubia sie wyrozniac?

Polecane posty

Dalczego tak jest? Wszyscy mysla ze sa tacy wyjatkowi, wygladaja i n a c z e j a tymczasem kazdy wyglada tak samo,nosi to samo, idzie za slepa moda, przykladem moze byc noszenie arafatek. Dlaczego czlowiek chce sie przypasowac, zeby pasowac do reszty? ? Lubicie wygladac jak cale miasto?

no jak to czym nie mowie o szyciu wlasnych ubran,ale JEST czym sie wyrozniac. Nie noszeniem tego co pol miasta! Czy ludzie tego nie widza? Ok, gdyby sie zgodzili, ale oni mysla ze sa wyjatkowi;/

Gość teoretyczna17
ja sie nie lubie wyróżniac bo nie lubie kiedy ludzie sie na mnie gapią, a zazwyczaj ci wyróznający sie sa obgadywani itp

Gość Bożydar34 twój ptyś
A co to jest arafatka? :classic_cool:

Gość wyskamyska
ja lubie sie wyrozniac jednym elementem, ale nie chodzi mi tu o jakis koczowaty, zdzirowaty element. nosze chustki, ale z daleka omijam arafatki, wole takie z niewielkim elementem folkowym. poza tym teraz cosze buty sportowe na koturnach, jeszcze nie spotkalam drugiej osoby w takich butach w pl:) a tak poza tym np. ciemen dzinsy, skorzana kurtka, duza torba koloru karmelowego na dlugim pasku -to juz elementy typowe, tak zebym cala nie byla cudakiem

Jak to mawia mój serdeczny kolega-aby przeżyć spokojnie swoje życie trzeba hołdować pewnej mądrej myśli-NIE WYCHYLAĆ SIĘ...

Gość malo kto sie wyroznia
no dobra czasami widze wyrozniajace sie dziewczyny, ale negatywnie:o rzadko pozytywnie, ale zdarza sie

Gość jhgkjhgkmh
a ja mam tak ze nie lubie, wkur wia mnie to ze sie na mnie paytrza:| Nie wygladam dziwnie, nie ubieram sie tak jak inne, nie nosze arasratek, rurek, zółtego całego, i w gole tej mody - modnie mozna sie ubierac, ale fajnie modnie, a moda nie oznacza ze wszystkie tak samo wygladaja. wezcie w ogole teraz tak sie wszyscy tak samo ubieraja w ogole ... :|g

Gość a tak szczerze to naprawde
niech mody sie wezma do pracy i wywala ten SPAM POWYZEJ!!!!!!!

Gość rwqtwq
qle cyzm masz sie wyrózniac? tym ze nie ubierzesz afaraty to juz bedziesz inna?? a moze ubierzesz sie od stóp do głów na wsciekły róz??

Gość tsdgds
a co do babki z chustami - teraz co druga nosi takie 'orginalne' z elementem folkowym:O

\"ie noszeniem tego co pol miasta\" pół miasta to na pewno noszą dziewczyny/kobiety kozaki i tyle... reszta strojów u ludzie powtarza się na tyle rzadko, że nie jest przejawem masowej mody...a \"50% nosi to samo\" to już całkowity absurd :O

Gość wyskamyska
ale to nie jest ten elemet wyrozniajacy, zdaje sobie sprawe, ze sa teraz "modne", tak na marginesie moja ma swoje lata i ma dusze;) ten element inny to buty, czytanie ze zrouzmieniem sie kłania, proszę Pani:)

Gość bcxb cxvbxz
no mysle, ze buty sportowe na koturnach nie bardzo cie wyrożniają:O

Gość wyskamyska
wyrozniaja sie, nie widzialam nikog w takich samcyh a nwet w podobnych, choc na pewno nie wszystkim przypadna do gustu.

Gość wyskamyska
no chyba, ze dla Ciebie wyroznianie sie to wygladanie jakby sie ucieklo z burdelu albo cyrku :o mnie to wystarcza, zeby nie byc kolejna w rurkach i arafatce. a tak w ogole, czy dla Ciebie jest to wyrozniajace czy nie, to mnie nie interesuje

Gość Kluchaaaaaa
wyskamyska - czy tobie chodzi o takie buty typu Nike Air Max? :D bo nie wiem o co ci chodzi:D ja takie mam-90

Gość hgfhd
a jak widzisz np dziewczyne w rekawiczkach, których nigdy podobnych nie widziałas, to znaczy ze ta dziewczyna sie ryróznia?:O i chyba jesdnak troche interesuje skoro w ogóle raczyłas odpowiedziec a dobra,nie przejmuj sie mną, mam zły humor bo przez 2 dni kompletnie nic nie robie i jestem niemiła dla kazdego istniejacego stworzenia:)

Gość wyskamyska
nie, nie takie :D te nike to przeciez w celu amortyzacji to maja. to moje bardziej przypominaja tramki na wysokim koturnie, kupilam je w NY

Gość wyskamyska
tak, jesli te rekawiczki nie wyrozniaja sie tylok kolrem, to na pewno. wlasnie pare dni temu widzialam taka dziewczyne, mialam rekawiczki ze zdejmowana czescie na palce, ze mogla je miec zakryte albo odkryte. moim zdaniem wyroznialy ja one, bo zwrocilam uwage. odpowiadam, bo grzecznosc tego wymaga :)