Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arlettta

Czy mężczyzna czuje kiedy dziewczyna ma orgazm ?

Polecane posty

Gość Arlettta

Skąd wie ,że to już

Gość taka prawda
to czemu tyle palantów daje się oszukać, faceci nie mają pojęcia o seksie..

Gość taka prawda
no tak, ale popatrz oni wiedza ze jak kobieta ma orgazm to ma silne skurcze miesni pochwy i jak tego nie poczuja tzn. ze orgazmu nie bylo, a i tak mozna ich w konia zrobic, co za paranoja

Gość heheheheheh

Gość brzydki jak noc
opijając się piwem "leżajsk pełne", czytając kafeterię dniem i nocą, zauważam u siebie postępujące oznaki łysienia plackowatego :classic_cool:

Gość tez tak mam....
też tak potrafię robić konia w konia.

Gość gospodyni2008
i tu możemy być gorą nad facetami. jak chcemy to udajemy. a jak nie to nawet nie udajemy.

Gość po co udawac
hej po co wam udawac orgazm?? jezeli wasz facet nie bedzie wiedzial ze cos jest nie tak czyli ze jego pani nie miala orgazmu to to bedzie myslal ze wszystko robi ok a wasze szanse na orgazm beda mizerne..... nie lepiej mu powiedziec ze cos trzeba zrobic inaczej bo nie mozecie dojsc??

Gość a ja jak
nie mam orgazmu to nie udaję, tylko przychodzę po więcej :)

Gość same prawiczki
A co Wy powiecie na to: nie udawałam, że mam orgazm, bo nie miałam z chłopakiem. A on (doświadczony!) pyta się mnie po, czy dobrze mi było :o Przecież chyba kuźwa widać było, że nie miałam orgazmu.... więc nawet jak nic nie zrobicie, nie ma skurczów ani dreszczy, to możecie spokojnie wmówić, że był taki "cichy orgazm". Swoją drogą trzeba być chyba ślepym, żeby się nie zorientować.

Gość krzys20
Wczoraj moja dziewczyna miala mega orgazm a to dlatego ze bylem ostry gdy robila mi loda to trzymalem ja za glowe i szybko ruszalem gdy juz siedziala na mnie ciagle podszczypywalem sutki,by taka mokra o jej cos niesamowitego i czulem jak jej cipka mnie zaciska w srodku,nieudawala chciala jeszcze raz za chwile.:)

Gość krzys20
Wczoraj moja dziewczyna miala mega orgazm a to dlatego ze bylem ostry gdy robila mi loda to trzymalem ja za glowe i szybko ruszalem gdy juz siedziala na mnie ciagle podszczypywalem sutki,by taka mokra o jej cos niesamowitego i czulem jak jej cipka mnie zaciska w srodku,nieudawala chciala jeszcze raz za chwile.:)

Gość nie byle jak
Po czym facet pozna? Przeciez zaraz po orgazmie łechtaczka jest nie do dotknięcia przez jakiś czas- przynajmniej ja tak mam. Po orgazmie jest przewrażliwiona na dotyk. Po chwili to mija, ale zaraz po, precz z łapkami- ja sie cieszę,a łechaczka odpoczywa przed następnym razem. :D

Gość po co byle jak
bez sensu - będziesz jedna z drugą udawała to facet będzie myślał, że jest supermenem i nie będzie robił nic w tym kierunku aby polepszyć jakość.Poza tym masz rację "nie byle jak". Po faktycznym orgażmie nie tylko łechtaczka jest nie do dotknięcia, ale i dół brzucha i pachwiny. Gdybym ja swoją o tak dla żartu tam dotknął to bym chyba od razu w pysk dostał. Ale po co burzyć tę błogą chwilę. Lepiej przytulić, chwilę odczekać /ale nie za długo/ i popracować nad następnym... i następnym.A jak cwaniary chcecie udawać to udawajcie - nikt Wam tego nie zabroni - same sobie tylko robicie pod górkę.

facet musi być mega tępy zeby się nie zorientować ze kobita udała orgazm.podczas orgazmu mięśnie pochwy zacxiskają się bardzo szybko i to tak rytmicznie,piersi nieco twardnieją,rumieńce nam się robią,serce wali jak oszalałe....panowie weźcie się do roboty

Gość gość
mam orgazm :'( od 10 lat