Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala masajka

to juz zdrada?

Polecane posty

Gość biala masajka

jestem z chłopakiem 1,5 roku. oswiadczyl mi się w te wakacje. niedawno spotkalam swojego bylego i stalo się to co zawsze robimy jak sie widzimy... po kilku minutach rozmowy zaczelismy sie calowac, czuje sie dziwnie i mam w glowie metlik... moj eks tez jest teraz zajety... zwiazal sie z inna dziewczyna, kiedy ja nie chcialam do niego wrocic. nadal cos nas do siebie ciagnie. c o mam zrobic? nie chce oszukiwac mojego narzeczonego..... ehhhhhh

Gość ty masz problem z psychiką
1. tak - to zdrada 2. nie nadajesz się do bycia w związku skoro nie umiesz utrzymać d..y w trokach przez 5 minut :O

Gość biala masajka
ja chce byc z moim facetem... to najlepszy facet na swiecie. ale jeszcze niezupelnie zapomnialam o tamtym. mozna kochać dwóch mężczyzn jednoczesnie?

Gość ty masz problem z psychiką
jest delikatna :O różnica między wątpliwościami uczuciowymi a lizaniem się przy każdej okazji a co do miłości - uważam że nie można to nie miłość tylko stare sentymenty + zazdrość że ma nową dziewczynę

Gość biala masajka
i nie mowie, ze bede dawac na lewo i prawo... ja tak reaguje tylko na mojego eks. zaden inny sie nie liczy... tylko byly i obecny. przy czym jestem pewna, ze z bylym, nie moge stworzyc trwalego zwiazku, bo bede cierpiec. co innego z obecnym. ja nie chce nikogo oszukiwac ale nie potrawie z niczego zrezygnowac... ja i moj eks nie jestesmy razem juz od dwóch lat, ale mielismy sie schodzic chyba z 10 razy, z tym, ze zawsze sie balam, ze mnie skrzywdzi kiedys, zranii... dlatego nie wrocilam do niego. a potem spotkalam mojego obecnego. oni są totalnie roznii... jak plus i minus... widocznie w kazdym z nich fascynuje mnie cos innego... chcialabym miec wiecec silnej woli i ignorowac eks, kiedy ten pisze, dzwoni, chce mnie pocalowac...

Gość biala masajka
może masz rację. zaluje, że nie jestem na tyle zdeprawowana, aby nie mieć zadnych wyrzutów sumienia, byloby mi o wiele latwiej...

Gość biala masajka
może ktoś mi napisze, że chociaż troche mnie rozumie? ja i moj eks, nie spalismy ze soba, mimo ze zawsze mialam na to ochote... postanowilam poczekac na wlasciwego faceta. swojemu eks nie umialabym nigdy zauac, podczas gdy narzeczonemu ufam w 100 procentach... a z byłym... zawsze byla miedzy nami chemia, takie wiszące w powietrzu napięcie, ktore moglo się rozladowac tylko, kiedy zaczynalismy się całować, przytulać...

Gość biala masajka
obydwoje teraz jestesmy w związkach, ale jak widac nadal nie mozemy wytrzymac w swoim towarzystwie bez wzajemnej bloskosci...

Gość biala masajka
żegnalismy się setki razy... były łzy, prośby... zawsze to miało być to ostatnie spotkanie... a jadnak wciąż na siebie trafiamy.

Gość brak slow
bosze jaka dzi*ka

Gość ja i kropka
jestes głupia i tyle.