Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chiyoo

calowalam sie z chlopakiem kolezanki...

Polecane posty

Gość chiyoo

Poszlismy wczoraj na dyskoteke, wypilismy i... w sumie stwierdzilam, ze mi sie podoba... Gdy nie patrzyla trzymalismy sie za rece, siedzielismy bardzo blisko, iskrzylo strasznie... NO i dzis sie spotkalismy, calowalismy sie, dotykalismy... Najgorsze jest to, ze raz juz jej odbilam chlopaka, nie chcialam jej zranic, po prostu... Nie wiem... tak samo z jej obecnym, jak jestesmy we trójke mam ochote go podrywac, flirtowac, lubie takie ryzyko, a jak sami... Nie wiem, nie wiem czy mi sie nawet podoba fizycznie, ale sama taka gra strasznie mnie pociaga :/ Boze, czy ja jestem chora? Nie jestem o nic zazdrosna jezeli chodzi o ta dziewczyne, nie uwazam, ze ma cos czego ja nie mam takze jak analizuje skad to sie bierze nie moge tego zrozumiec. Czy po prostu jestem taka wredna zdzira? :/ Nie rozumiem tego :(( Nie chce stracic naszej znajomosci, ale nie wiem co sie ze mna dzieje, nie kontroluje tego :/

Gość jezoo
Dziwka

Gość jota
SZMATA

Gość pseudomad
kup bilet do Zibabwe

Gość jezoo
suka

Gość chiyoo
Nie bede zaprzeczac

Gość jezoo
to stul pysk i zjeżdżaj,to nie miejsce dla dzieci

I tak sie dowie a wtedy.... myśle że ta twoja \"koleżanka\" powinna ci porządnie wpierdolić i urwać kontakt z taką tanią dziwką jaką niewątpliwie jesteś :)

Gość jezoo
[zgłoś do usunięcia] cukierasekk-dokładnie:D

Gość chiyoo
Widze ze sa tu same zakompleksione idiotki, ktore boja sie takich jak ja :) Wspolczuje :} Widocznie nie za bardzo mu jednak na niej zalezy, w sumie robie jej przysluge, jakby mial ja pozniej zostawic, gdyby mieli juz dzieci czy cuś bylo by gorzej:)

Jesli facet ją zdradza to jest to jej wina no i jego a Ty nie masz z tym zbyt wiele wspolnego jesli nie z Tobą - bedzie ja zdradzał z inna. Powinna być Ci wdzieczna, że może poznac jakiego ma faceta. Jesteś młoda jak sie domyślam, korzystaj z zycia. Lepiej grzeszyc niż załować, że sie nie grzeszyło. nie przejmuj się wyzwiskami zakompleksionych lasek, które nie potrafią upilnowac facetów - to facet ma sie nie dać uwieźc a nie kobieta ma sie bronić zeby komuś faceta nie poderwać. Masz moje błogosławieństwo:)

Gość łomenka
hmm... wyzywacie ja i co? lepiej wam? moja droga nie wiem co masz zrobic, ale wiem czego nie powinnas, nie powinnas sie tak poswiecac:classic_cool: przeruchaj sie z nim, a potem przyjaznij sie dalej z nia:D skoro to cie uszczesliwi:D:classic_cool: tylko powiedz jej ze ja facet zdradza:o

Gość jestes gupiom ladacznicom

uważam, że jesli facet zdardza, nie jest to absolutnie wina jego hmmm "kochanki" ale zdradzanej kobiety - gdyby ją kochał naprawde to by nie szukał wrażeń z inną. Wyzywanie, podobnie jak porównywanie sie z innymi kobietami jest załosne.

Gość klub smarkatych zdzirek
zycze powodzenia:D Zdzirki

Gość chiyoo
no dziekuje za slowa wsparcia, faktycznei trzeba korzystac z zycia :)

Gość mendajestem
Pies nie weźmie jak suka nie da hehe :D

"Okazywanie nienawiści wobec kobiet, które przyciągają uwagę Waszych mężów jest dowodem słabości i głupoty – a przy tym stanowi chyba największy komplement dla tych kobiet. Tym sposobem oznajmiacie światu, że jesteście nieatrakcyjnymi raszplami, które boją się o utratę partnera – partnera, którego same sobie wybrałyście. " :)

to musi być prowokejszon chyba że zebrały się tu dojrzewające gimgówna to takie "zdradki" można wybaczyć tylko zeby ci to w krew nie weszło :D

cukierasku -nie uważasz, że to wina faceta który "daje sie uwieźć"? Naprawde wierzysz w taka moc kobiecego tyłka i cycków? Przeciez to proste, że to ten facet szuka wrażeń a laska ta czy inna jest pod reką :) Według mnie to własnie tak działa ten mechanizm.

Gość niech zgadne
ale dla tej dziewczyny, ktorej chłopaka odbija przyjaciółka jest to podwujny cios i dwa razy bardziej bolesniejszy. Zastanówcie sie czasem, napewno tez macie przyjaciółki :)

moim zdaniem to pokazuje, że autorce nie zalezy tak bardzo na tej kolezance - tak bywa w życiu czasami takie sytuacje/ sprawdziany sa potrzebne aby poznac co ktoś dla nas znaczy. A kolezanka chyba lepiej jesli sie dowie jakiego ma faceta teraz a nie jak bedzie po uszy zakochana po dluższym czasie - to ja bardziej zaboli...

ale ja gimgówna rozgrzeszam- hormony buzują :) w tym dorosłym życiu, gdy ludzie mają pewne doświadczenie życiowe zdrada jest sprawą bardzo skomplikowaną i niejednoznaczną ( nie zależy tylko i wyłącznie od faceta ale od obojga , inaczej byłby to gwałt hehe)

nie bardzo rozumiem ten sarkazm i ironię w Twoich wypowiedziach. Skąd ta agresja. Ja jako troche starsza i doświadczona kobita moge powiedzieć, że mechanizm zdrady jest zajebiście prosty i jesli do niej dochodzi nie nalezy reagować agresją i wyzwiskami ale zastanowić się co sie stało.

Gość niech zgadne
tak tylko ze niektóre z tego nie wyrastaja i w dorosłym zyciu ich priorytetem i sposobem na dowartosciowanie sie jest zabawa w odbijamy:D , szkoda ze kobiety tak łatwo przekreslaja wieloletnie przyjaznie dla pary portków

Gość niech zgadne
w sumie masz racje:)

Gość chiyoo
Zaznacze, ze pomimo, iz znamy sie od żłobka przyjaznia nazwać tego nie można, tym bardziej, że... Sama nie wiem, nie chce jej odbic chłopaka, podoba mi sie po prostu taka zabawa i zaznaczam, ze nie jest to ode mnie zalezne, Wygodniej byloby nie czuc czegos takiego