Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chiyoo

calowalam sie z chlopakiem kolezanki...

Polecane posty

wyluzuj się, to on ma powiedzieć "spadaj maleńka - mam dziewczyne" a nie Ty się zadręczać wyrzutami sumienia. Powtarzam korzystaj póki nie masz rodziny i 5 dzieci ;)

Gość niech zgadne
tylko zazwyczaj pozniej załuje......bo gra nie warta swieczki. Daj spokój to tylko facet po co odbijac? Dla zabawy?? Oki ale po co przyjaciółce??

Maggie12>>> ok może i prosty mechanizm ale facet jednak z kimś zdradza...do tanga trzeba dwojga:) ja agresywna? jestem potulna jak owieczka :p

Gość mietek kokietek
Ciesz sie ze Ci kolezanka w pysk nie dała na tej imprezie:)

Gość chiyoo
kolezanka to chodzace nieszczescie, wiecznie z problemami, z niczym sobie nie radzi i wmawia ze ma psychoze maniakalno depresyjna, mysli ze poza chlopakiem juz swiata nie ma a spotykaja sie raptem 2 miesiace, tez powinna oczy otworzyc tego kwiatu pol swiatu! NO i chuchro, zawsze ja ja musialam bronic przed innymi

Ładna z Ciebie zdradziecka ladacznica. ;O Ta koleżanka powinna zrobić Ci z tyłka jesień średniowiecza już nie mówiąc co powinna zrobić temu gościowi.

Gość chiyoo
chyba po ich wielkim zwiazku, spotkalam sie z nim znowu :D

pamiętaj o tym że nie zbudujesz szczęścia na czyimś nieszczęściu. nigdy nie zdecydowałabym się na zwiazek z kimś kto raz zdradził... taki chłopak nie jest niczego wart..i również trzymałabym się z dalal od takich koleżanek jak ty

Gość sagsgfds
jestes dziw ka i tyle na ten temat NIGDY nie odbija sie chlopaka swoim !! szmat o zycze ci zeby tobie tak ktos zrobil ruro jak bedziesz zakochana

Gość .mlodazalamana20.
jestes strasznie pusta,wina lezy i po Twojej stronie, i po jego. chcesz go,masz na niego ochote,to jej po prostu powiedz,a nie z biednej dziewczyny idiotke robicie za jej plecami!

Gość chiyoo
czego oczy nie widzą tego sercu nie żal, nie znacie to sie nie wypowiadajcie, moim zdaniem kazda sytuacja jest inna i nie mozna wszystkich do jednego worka wrzucac. Kazdy ma swoje powody, z reszta... Teraz juz nie o to chodzi... ON z nia nie jest szczesliwy, niedlugo zerwa... Wiec poczekam

Gość iiiiinnnngggggaaaaa
na szczęście w życiu sprawdza się zasada: NIECH SPOTKA CIE TO, CO SAMA UCZYNIŁAŚ.. i tego własnie zycze autorce.. i jeszcze jedno: dorośnij dziewczynko..

Gość chiyoo
Boze jakie to jest żałosne, dorosnij? Człowiek uczy sie przez całe zycie, załoze sie ze pod wieloma wzgledami jestem dojrzalsza niz wszyscy tutaj co mnie krytykuja. Spotkalo mnie juz w zyciu cos gorszego niz zdrada i nie tylko ze strony chłopaka jak i przyjaciol. W zyciu jeżeli bedziemy myslec o szczesciu innych sami skonczymi cierpiac. To jest prawda nie do podwazenia.

Gość chiyoo
Niestety bardzo żałuję że nie ma ona chłopaka murzyna, takiego to ja bym bez mrugnięa oka odbijała. Zaczęlo się gdy przypadkowo w dyskotece poznałam jednego i od tamtej pory wciąż marzę o czarnym bolcu który wypełnia mnie analnie aż po dno.

Gość chiyoo
Smieszna próba podszywania. Dobra chyle czola i przyznaje, nie mozna budowac szczescia cudzym kosztem, daruje sobie, ech...:(

Wiadoml,że przyjaciółce nie byłoby miło gdyby się o tym dowiedziała,ale każdemu się może zdarzyć. Widocznie oboje nie nadajecie się do związku,wolicie przygody. Fajnie w sumie,też korzystam z życia. Wczoraj na imprezie całowałam się ze swoim przyjacielem,który kręci z moją przyjaciółka,ale postanowiłam,że nie powiem o tym jej,ponieważ ich relacja mogłaby się przez to zepsuć,a jeśli nie są razem to z jego strony niby nic takiego nie było,prawda? Nie powiemy jej tego,bo po prostu była to przygoda,nic nie znacząca. Zapominamy o tym i przyjaźnimy się dalej. Co do wyrzutów sumienia lekkie mam,ale z czasem mi przejdzie,mam nadzieję. A Ty nie słuchaj tych wszystkich wyzwisk,ponieważ to.Twoje życie i Ty podejmujesz w nim decyzje. Jesli przyjaciółka sie dowie to Ty poniesiesz konsekwencje,nie oni. Jesli podoba Ci sie takie życie to go nie zmieniaj! Powodzenia! :-) :-) :-)

Gość gość
to żałosne co ty robisz koleżance, od takiej jak ty bym się trzymała z dala,ale najpierw bym jej napizgala tak żeby jej czerwona puściła. jak cie p***a swędzi to p*****ajcie się ,ale on i tak jej powie bo sumienie będzie go męczyło i masz wp*****l. Poprostu jesteś zazdrosna suka,bo jesteś brzydsza od niej i kręcicie się we trojkę bo ci ciężko samej kogoś znalez ,nie masz nic w sobie wartości zresztą i ty i on po 1 pieniądzach.

Gość gość
Daj spokój. Nie widziałaś jej,więc jakim prawem ją obrażasz? Każdy ma prawo do słabości,a co ona za to może,że akurat z przyjaciółki chłopakiem jest jej najlepiej? Może porozmawiaj z przyjaciółki chłopakiem i powiedzcie jej o tym,co Was łączy. Może odrzuci Ciebie,a może jego. A wtedy możecie być razem. Nie wiadomo czy ona nie robi mu tego samego. Moim zdaniem powinna się dowiedzieć o Was i Tobie też byłoby lepiej :) a jak Cie oleją to trudno. Jak nie Ci to inni. Trzymaj się,pozdrawiam . :)

Gość gość
AqggeVKkPYaxHxnAmsbclEut

Gość gość
Ktoś odkopuje stare tematy ale w sumie to nawet zabawne, widzi się wpisy takiej cwaniary z 2008 roku i przychodzi na myśl, czy 10 lat później, gdy latek przybyło nadal jest taka hej do przodu co to nie ona ;)