Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myslec

Co sadzicie na temat depilowania u mezczyzn?

Polecane posty

Gość zdecydowanie na nie
Dobrze, ale w takim razie PO CO zamieściłeś swoje fotki w stopce? Jak pewnie zauważyłeś raczej nikt tu tego nie robi...

Gość Jestem gejkiem
i depiluje się cały :)

Nie robi sie tego ba mamty taki wiek czy cos innego tylko dla higieny osobistej,to normalna rzecz nie wiedze w tym nic dziwnego... ja tam lubie ogolonych hhmmm super..

„Dobrze, ale w takim razie PO CO zamieściłeś swoje fotki w stopce? Jak pewnie zauważyłeś raczej nikt tu tego nie robi...” Kwestia właśnie samoakceptacji, polubienia siebie. Wcześniej mi tego brakowało, dlatego między innymi zacząłem dawać swoje fotki do stopki. Taka terapia – nie jestem taki zły, nie muszę się wstydzić swojego ciała. Pomogło troszkę :). No i sprawa utożsamiania się z tym co piszę, nie mogę pisać ściemy, piszę tak jak czuję, co czuję, nie ubarwiam. Bo moje słowa są mocniej identyfikowane ze mną, za sprawą tych fotek. Nie jestem dwulicowy, nie mam kilku twarzy. A na tym forum to się zdarza. Ja nie chcę być z tym kojarzony. Zresztą mało tu pisuję ostatnio.

Gość zdecydowanie na nie
Trochę już rozumiem. Oby się to nie obróciło przeciwko Tobie, nie masz pojęcia, jak ludzie w necie potrafią być podli. Pozdrawiam.

"Trochę już rozumiem. Oby się to nie obróciło przeciwko Tobie, nie masz pojęcia, jak ludzie w necie potrafią być podli. Pozdrawiam." Oj mam niestety, choć mnie to bezpośrednio nie dotknęło, ale pośrednio tak, bo dotyczyło kogoś, kto ... Mam w każdym razie pojęcie. Dzięki, ja również pozdrawiam.