Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

jestem ladna dziewczyna a mimo to mam pecha do afcetow czemu?

Polecane posty

Gość sisilyyyy

:o czemu tak jest? czasami wydaje mi sie ze lepiej byc mala i brzydka wtedy kazdy interesuje sie wnetrzem a nie ladna bo wtedy jest sie tylko obiektem seksualnym a nikogo nie interesuje nic wiecej:O przykre ale prawdziwe

Gość lady123
wiele ladnych dziewczyn ma pecha do facetow, ja siebie uważam za ładną,atrakcyjna zeby nie bylo ze sie przechwalam ale chce sie udzielic w dyskusji;P no i tez mam problem z facetami, co mi sie jakis podba i naet jak ja na poczaktu jemu to potem albo ja go olewam albo on mnie, albo w ogole na mnie nie zwraca uwgai na poczatku, ostatanio bylam na imprezie i wydawalo mi sie ze chlopak ktory mi sie podoba juz bardziej zainteresowałam sie taka dziewczyna która w ogóle nie jest ladna, ale coz tak czasami bywa;/ moz eoni poprostu mysla ze nie maja szans? ale napislaas ze masz pecha tlyko w jakim sensie, nie zwracaja na Ciebie uwagi?

Gość lady123
chodziło mi o to ze on sie zainteresował ta dziewczyna bo wyszlo na to ze ja , zle napisałam

przeciez to proste-zainteresowal sie "brzydsza" bo taka latwiej zbajerowac do wyrka. kobieta atrakcyjna ma zawsze wieksze zainteresowanie mezczyzn-dlatego jest bardziej wybredna-a na imprezie nie ma czasu na poznawanie "duszy" :P:D

Gość arczi
Jak to sie mowi....kazda zmora znajdzie amatora:] Nic na siłe dziewczyny. Nie szukajcie ideałów, a bierzcie sie za facetów "drugiej kategorii" . Macie za pewne pod nosem kolesia ktory sie za wami ugania, a nie widzicie tego:)Pozdrawiam

Gość sisilyyyy
chyba wejde do pralki, wlącze na suszenie moze sie troche wysusze, ostatnio potrzasnełam pralką az pare śrubek wyleciało i teraz cos nie dziala

Gość trza było brac
a ja idę w czwartek na randkę, pierwszą od trzech lat :) pewnie znów facet zwieje :( chyba przejdę na babki ;)

Gość racja.....
:D

Może za dużą wagę przywiązujesz do swojego wyglądu??? Za dużo skupiasz się na sobie, faceci lubią spontaniczność. Myślisz cały czas o tym jak wyglądasz, więc lubią sobie na Ciebie popatrzeć. I tylko tyle ich w Tobie interesuje.

Gość No to witajcie w klubie