Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra dziewucha...

kolezanka powiedziala mi, czy to prawda?

Polecane posty

Gość dobra dziewucha...

Kolezanka powiedziala mi, ze normalny facet nie wezmie sobie za zone kobiety, ktora mu obciaga fiutka, a juz napewno nie taka ktora jeszcze to polyka.Nie zwiaze sie z taka poniewaz w podswiadomosci traktuje ja jak kurve.

a ile wy macie lat, że takie głupoty gadacie? :D to jest chyba normalne, że kochający się ludzie uprawiają seks i seks oralny :/

w temacie obok, kazdy facet zapierał się, że nie wyobraża sobie związku z kobietą która tego nie robi, wiec chyba nie taka do konca prawda ;)

Gość dobra dziewucha....
Tzn ona powiedziala, ze faceci lubia takie ale tylko na seks natomiast nie uwazaja takich kobiet za porzadne i nie wezma sobie takiej za zone.

no to ja nie wiem... mój tata wziął sobie taką kobietę za żonę, kuzyn też, brat też... co ma wspólnego robienie lodów do życia jako mąż i żona? :P

a czy ty myślisz ze małżeństwa 'tego' nie robią??? w takim razie żona przestaje być nobliwą kobietą bo zajmuje sie meżczyzną jak on pragnie? dalej tym tropem idąc dojedziemy z każdym żonatym mężczyną do burdelu skoro żony tego nie powinny robić? e? brak logiki

Gość wszechwiedzacy__czesio
jak robisz to co drugiemu to faceci cie omijaja z daleka (a to zawsze wychodzi na jaw). a jak robisz to sfemu partnerowi to normalne

Gość tak bo 80 facetów w Polsce
to zakompleksione kutasiki, na żony biorą dziewice i potem je zdradzają albo wręcz chodzą na kurvy:) Pytanie tylko, po chuj być taką "żoną":O

Gość wszechwiedzacy__czesio
co sie stalo dziecko? facet cie rzucil? tak, tak, teraz caly swiat jest zly

Gość no _skoro
kolezanka ci tak powiedziala to znaczy ze tak jest tylko sie pozniej nie dziw jak twoj mąz pojdzie na dziwki bo mu nie bedziesz dawala rozkoszy