Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podpisze sie

jaka kare mu zadac? Dawac pomysly !

Polecane posty

Gość nie podpisze sie

Witam. Mam 23 lata,moj maz 24. Od 3 lat jestesmy malzenstwem:) Mam 170 cm wzrostu,waze 59 kg, mam srednie piersi,czarne wlosy. Niegdys faceci za mna "latali". ( to przed mezem). Kochalismy sie na poczatku zwiazku 2,3 azy dziennie. Niestety teraz raz na 2 moze 3 tygodnie. Czesto prosze meza zeby sie mna kochal( ja go prosze! ) , niestety czesto zauwazam ze zamiast sie ze mna kochac wali sobie konia przed kompem ogladajac cyce jakis bab na youtubie. On ma manie wielkich cyckow,moze nie mam duzych ale duze C mam, to chyba nie jest zle. Kilkakrotnie obiecywal mi ze juz tego nie zrobil,ale lamal to obietnice wielkrotnie. Dzis na przyklad. Wyszlam tylko na zakupy, ( w nocy jak wrocil z pracy,ok.godz.3,00,bo tak wraca zaproponowalam mu zebysmy sie pokochali,powiedzial ze jest zmeczony) a wiec wyszlam sobie wracam a moj maz.......... Wkurzylam sie. jak zawsze w takim sytuacjach zastanawiam sie co ze mna jest nie tak,nie jestem brzydka itp, nie klocimy sie zeby mial powody zeby sie ze mna nie kochac. Caly czas czuje to upokorzenie, ta mysl ze zamiast kochac sie zze mna wali sobie konia.Dlaczego? Czuje do niego obrzydzenie, czuje sie upokorzona i odarta z kobiecosci. Nazwalam go dzisiaj walikoniem. Nie kochalam sie z nim 3 tygodnie,ja tez mam swoje potrzeby! Jaka mu zadac kare? myslalam nad tym zeby dzisija jak wroci poznmo z pracy zaczac mu robic laseczke a potem odgryzc mu tego penisa. Co wy proponujecie? Tylko powaznie sie pytam bez jakis glupot typu" zdradz go czy cos. dzieki!

Gość nie podpisze sie
jest tu ktos?

Gość W. Ceyrowsky
Może nie od razu zdradzaj go ale... :) wejdz na jakis erotyczny chat (ale tak zeby to zauwazył Twój M.) i pisz sobie z jakims klientem, najlepiej takim co trzepie gruche do kamerki :) mysle ze to mu da nieco do myslenia :)

Gość yhhyhyu
doczytałem do "czesto zauwazam ze zamiast sie ze mna kochac wali sobie konia przed kompem ogladajac cyce jakis bab na youtubie" i mi starczy :D

Gość nie podpisze sie
Nie jset obrzezany hehe. Co dotej kamerki to glupi pomysl, on jest o mnie chorobliwie zazdrosny,zaraz bym awanture miala . odpada! :(

Gość podpisz się
podaj maila cos poradzimy :)

Gość nie podpisze sie
to on ma cierpiec nie ja. Z ta kamerka to bym zaraz afere miala.mysle zeby kupic wibrator( ale by sie wsciekl! )

Gość nie podpisze sie
faceci,po co wy walicie sobie? ja rozumiem jak sie nie ma partnerki lub partnerka wyjechala,ale jak sie ma fajna babke w dwumetrowym lozku to po choolerke on to robi? po co wy to robicie? gorzej- dlaczego on to robi? jak sadzicie? daje mu wszystko, ( oral, anal, polykam, laseczka itp) czego chciec wiecej

Gość podpisz się
zdrowy facet tego nie robichyba ze razem z partnerką... wg mojej skromnej subiektywnej oceny - niestety kogos ma :(

Gość nie podpisze sie
ale jakby kogos mial, to by se konia nie walil co 2 czy 3 dzien. NA PEWNO NIKOGO NIE MA. juz nie wiem co robic,pomocy!!

Gość nie podpisze sie
zawsze jak sie ze mna kocha to sie temu oddaje w 100 %. JEST namietnosc,zmyslowosc zaangazowanie. ja wiem ze on duzo pracuje,wraca zmeczony, nie chce mu sie myc, ale wkurza mnie to ze prosciej mu zwalic konia niz kochac sie ze mna

Gość nie podpisze sie
pusto

Gość podpisz się
no to nie do konca znasz sie na facetach... facet jest wzrokowcem i pewnie przezywa jakąs fascynacje moze cos się okresu mlodosci odezwalo,moze mu jakaś koleżanka z pracy zrobila odjazd ręczny i mu sie spodobało ? wierz mi,ze seksu i jego tajemnic uczymy sie całe zycie,a ciało ludzkie w westii orgazmu nie jest jeszcze zbadane w 100% nowa fascynacja powoduje wzrost potencjalu erotycznego,a - przepraszam za wyrazenie - stara fascynacja odchodzi do lamusa. Proces ten trwa do momentu poznania kolejnego obiektu,który zadziwi go czyms nowym,czego jeszcze nie doswiadczył. Z tgo co piszesz,chyba zbyt szybko i zbyt latwo oddałas mu wszysto co masz.I sie po prostu znudzil. Odstaw go na jakis czas od łózka i uciech.

Gość taknachwilę
kary to Ty mu chyba nie zadasz bo sama boisz się kary:)-pozostaje Ci nieustanne błaganie o seks :)

Gość nie podpisze sie
postraszylam go tym, nazwal mnie idiotka . powiedzial- robilem to cale zycie, wszyscy kolesie to robia! i wez badz madra.. ale jak odtawie go na jakis czas od lozka to bedzie walil konia nadal ( co mnie wkurza na maxa) badz znajdzie sobie kochanice..

Gość ty obrzezany gudłaju
śmiecisz,więc wypad z forum :o

Gość nie podpisze sie
taknachwile- nie bede go blagac, zamowilam juz na allegro wibrator (przed chwila), jak wroci z pracy ktoregos pieknego dnia,to sobie wyjme i na jego oczach sie zaczne masturbowac. Ot co!

Gość podpisz się
ja myslę ze on juz sobie kogos znalazł :O pół biedy gdy jest to kobieta...

Gość .....ka
myslalam nad tym zeby dzisija jak wroci poznmo z pracy zaczac mu robic laseczke a potem odgryzc mu tego penisa. Co wy proponujecie? Tylko powaznie sie pytam masz takie niepowazne pomysly i szukasz powaznych rad? smieszna jestes cala

Gość nie podpisze sie
ostatnio wlasnie zastanwiam sie czy nie jest gejem... ostatnio kupuje tylko markowe ubrania typu armani,perfumy calvina kleina i inne. Ma 2 przyjaciol ktorzy jak dla mnie sa "lewi". A moj maz nienawidzi gejow,ale nieraz juz z przyjaciolka gadalam ze moze moj maz nim jest... podpisz sie- po czym wnioskujesz ze m,oglby byc gejem? a po czym wnioskujesz ze moze miec kochanke?

Gość nie podpisze sie
ka.... - moze ty nie masz takich problemow jak ja, ze uklada ci sie z zwiazku,nie klocicie sie, 5 razy dziennie kocham cie,czule smsy,telefony,tylko maz se konia wali! szukam porady,jak nie jestes w stanie czegos poradzic, to nie komentuj i po prostu opusc ten watek.

Gość taknachwilę
i myślisz ze jak Ciebie zobaczy z tym wibratorem to się rzuci podniecony widokiem albo z zazdrości pęknie? :)...facetowi po prostu się znudziło i tyle..ubarwia sobie życie-to jest moje zdanie :)

Gość nie podpisze sie
moze sie nie rzuci, nawet jakby sie rzucil to bym powiedziala ze jestem zajeta w tej chwili. Dlaczego ubarwia sobie zycie? po co? cycami ? amatorskimi kamerkami, jakies laski wywijaja sie? to ma byc substytut? to ja to pieprz* !

Gość nie podpisze sie
A NAJLEPSZE WAM NAPISZE,BO PRZYPOMNIALO MI SIE- on zawsze mi mowi, nie chce cie rozbudzac ( wraca nad ranem), nie chce mi sie myc, brac prysznic, zwalenie konia jest szybsze i nie wymaga celebracji!

Gość nie podpisze sie
mezczyzno,co tak cicho siedzicie, wypowiadac sie jak to jest z ta masturbacja majac zone

Gość taknachwilę
wiesz co..-olej gościa a zajmij się sobą :) może jak zobaczy totalne ingnorowanie i brak chęci z Twojej strony to się nad tym zastanowi:)

Gość podpisz sie
z czego wnioskuję ? z Twoich postów,z Twoich słów. Nie wiem czy jest gejem,to tylko luźna dywagacja.Ja z nim nie mieszkam tylko Ty.Łatwiej Ci ocenić sytuację niz mnie. Skąd wnioskuję zekogos ma ? 3 lata po slubie i powrót do masturbacji ? Z młoda piekna zona nie,a samemu tak? Gdyby to robił po 15,20 latach małżenstwa...Albo po 3 miesiacach to byłbym sklonny uwierzyć w gadki o tym ze wszyscy koledzy tak robili i robią. Zaproponuj mu wspólna kapiel i obserwuj jegoreakcje gdy sie bedziesz przy nim rozbierać.Rób to powoli.A gdy dojdziesz do majteczek,odwróc sie do niego tyłem.Udaj zawstydzenie. Jesli prychnie coś w rodzju :też coś - sprawa chyba jasna. Ale nie rezygnuj z eksperymentu.Sprawdź czy Twój mini streaptease go podniecił.Jesli nie - snuj domysly.Facet czy kobieta. Moze ani to ani to,tylko poczucie winy... W każdym bądx razie sytuacja jest dwuznaczna.A wibrator moze przynieść odwrotny efekt od zamierzonego. Najpierw zadbaj o siebie i swoje potrzeby.

Gość nie podpisze sie
ale zle mnie zrozumniales. On to robi odkad sie znamy, tylko teraz czesciej. wczesniej bylo to raz na 2 tygodnie teraz co 3 4, 5 dni. nie robi tego codziennie i nie zaczal tego robic "wczoraj". macie razcje ,zajme sie soba,jak bedzie chcial sie sexic to sie odwroce plecami i tyle. niech skamle. co do rozbierania przy nim,zawsze na mnie patrzy,dotyka itp. moze dla niego naprawde jest latwiej zwalic konia niz sie kapac, przygotowywac po nocy ( pracuje po 16 godzin dziennie,jest managerem knajpy).

Gość bez podpisu 2.....
u mnie tez problem... boshee a co zrobic jak sie okaze ze maz zdradza z facetem? ze na przyklad ma sklonnosci trans? czesto moj maz mnie prosi zebym sie przebrala w ponczoszki szpilki... mozliwe zeby lubial to u facetow?? czy to oznaka pedalstwa? lubi sie ze mna kochac ale czesto jest tak ze mu nie staje, wiem ze od czasu do czasu tez lubi sobie zwalic... czy faceci powariowali?