Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podpisze sie

jaka kare mu zadac? Dawac pomysly !

Polecane posty

Gość nie podpisze sie
ja 23 , maz 24. i ciagle mi mowi ze jest za stary na sex

jeśli naprawde to zrobisz, to pomyśli ze jesteś jeb nięta, zresztą będzie w tym dużo racji. dziewczyno, sprawa jest poważna. przeczytaj dokładnie moje porady, nie będę się powtarzać. a to, ze jest dziecko, nie zmienia faktu, że powinnaś coś z tym zrobić.

Gość nie podpisze sie
tylko cholera,problem w tym,ze ja nieraz mu mowilam ze wyjade lub odejde jak jeszcze raz to zobacze, ale nigdy tego nie zrobilam bo GLUUPIAA JESTEM! on mi i tak nie uwierzy,ze to zrobie. ale sie przejedzie w koncu.jestem naimna jak malo kto

Gość mówiłam wcześniej
powiedzialaś że dyskusje sensu nie mają ,bo mówiłaś do Niego wiele razy...dlaczego to Ty masz się wiecznie martwić i przejmować sytuacją skoro Jemu to zwisa?...takie glosy pojawialy się od początku a i ja się do nich przekonalam ..-olej gościa i zajmij się Sobą..jak Mu zależy to się postara..a jak nie-to niech spada :)

Gość nie podpisze sie
PALOMA- tylkoze ja nie mam gdzie isc! moj tata mieszka 15000 km od polski, moja mama tez daleko i nie na swoim tylko zajmuje sie chora osoba. gdzie mam pojsc? pod most?

Gość nie podpisze sie
zebym jeszcze prace miala, ale to moj maz zarabia na dom i to nie male pieniadze ok. 7000 , a ja w domu z dzieckiem. gdzie mam pojsc? i za co zyc?

Gość facet ktoremu nie chce sieSpac
badz konsekwentna jesli mu czyms zagrozisz,np. odejściem wiec moze znajdź inna grozbe, ktorajest w stanie nim poruszyć... np. odetnij kabel od neta, w skreajności rozwal monitor mlotkiem ale nie polecam, to moze doprowadzic do eskalacji konfilktu i wzrostu agresji. ale badz konsekwentna-jak zagrozisz czyms to zrob to

24 lata i za stary na seks? ojej... to ja nie wiem, co on zrobi jak będzie miał 40 lat ;) no to nie wyprowadzaj się, nie odchodź, ale zajmij się sobą. stań się taką egoistką jak on :P wychodź na spotkania towarzyskie, nie nakłaniaj męża do seks (w stanach kryzysowych będziesz miała ten zamówiony wibrator :P ) sądzę, że takie zachowanie może zastanawiać męża i może wyciągnie wnioski ;)

Gość dr slawooo
zacznij planowac nikt nie mówi że masz jutro odejśc ale zacznij rozglądac się za kimś innym

Gość mówiłam wcześniej
no to widzę że coś za coś :)...chcialabyś mieć wszystko a tu się nie da..heh :)

Gość nie podpisze sie
wiecie co, moj maz dzisiaj konczy okolo 1,00 - 2,00. zaloze na noc taka sexowna czarna przeswitujaca koszulke ktorej jeszcze nie widzial( bo kiedy), specjalnie zapale lampke zeby mnie widzial jak wejdzie do sypialni i zobaczymy czy cos zrobi. jak zwykle pewnie da i buziaka ,poglaszcze po glowie,powie"kocham cie" i odwroci sie plecami,pusci baka i zacznie chrapac. no coz,ale sprobuje. jutro zdam wam relacje co i jak,czy cos bylo,czy sie dobieral.

Gość tratata
Propozycja Nie rozmawiaj, bez słowa przeczekaj, a jak mu się zachce powiedz, że znalazłaś już sposób na zaspokojenie swoich potrzeb i jemu dzisiaj dziękujesz, ale nie skorzystasz. Jeżeli będzie chciał ci zrobić awanturę to z niewinną miną pokaż mu wibrator i wyjaśnij, że skoro on ma swoją rękę to ty masz swojego Kena. Jeżeli po tym się nie nawróci to znajdź sobie żonatego kochanka.

Gość facet ktoremu nie chce sieSpac
odradzam stawanie sie egoistka,moze byc tak, ze zaczniecie zyc obok siebie i potem trudno bedzie odnowic "kontakt"...

Gość nie podpisze sie
dr slawooo- jestes chetny? :)

Gość nie podpisze sie
a dlaczego kochanek musi byc ZONATY?

Gość tratata
bo z takim jest mniej problemów, tylko sex- bez zobowiązań

dobra. na razie najważniejsze jest dziecko. ja mam 28, urodziłam jak miałam 20, od kilku lat jestem po rozwodzie, i mam życie jak w madrycie ;) czuję się kobieco, skończyłam studia, pracuję. rozwijam się. Twoja sytuacja wymaga czasu. daj sobie kilka lat. zbierz swoje siły. zrób cos ze sobą, a strumień libido ukierunkuj na samorozwój. za kilka lat będziesz niezależna, dziecko będzie starsze. wtedy możesz zagrać va bank. jeszcze nie teraz. teraz jedyne co mozesz zrobić to oznajmic mu, że jest chory, i że chcesz, jako jego żona, isć z nim do lekarza. i wpadło mi teraz do głowy coś. NIE ZACZYNAJ ROZMÓW O SEKSIE. NIE PROWOKUJ. sprawdź, po jakim czasie przyjdzie do Ciebie. wtedy powiedz mu o seksuologu. i że nie będziesz się z nim kochać, dopóki nie pójdzie do lekarza. powiedz mu, ze z jego podejściem Ty musisz wyciszać swoje seksualne potrzeby, i ze wolisz nie kochać się w ogóle, niż tak rzadko. spontanicznie to by było na tyle ;)

Gość mówiłam wcześniej
ale mnie rozbawilaś teraz :)...bądź pewna że samo leżenie w koronkowej bieliźnie nic nie pomoże :)...zacznij dzialać-moze coś pomoże :)

Gość dr slawooo
dlatego zonaty bo mu nie bedzie zależało aby rozwalic swojego małzenstwa a ty też nie masz zamiaru będzie was łączył tylko sex

zależy od kolesia... ja mogę leżeć w koszulce swojego chłopaka i wiem, że na niego to zadziała :P czyli co, próbujesz dzisiaj w nocnych godzinach? a może zaatakuj go rano przed pracą? wtedy seks jest bardziej udany i ładny początek dnia :)

Gość nie podpisze sie
PALOMA- TAK a wtedy on powie, jak mi nie dasz to co? mam sobie znalezc kochanke? pojsc na zywiol? nawet jak powiem mu, a jak ja mialam potrzebe to sobie nie znalazlam. on mni codziennie w nocy obmacuje, tu nie chodzi o to ze ja go nie interesuje,maca mnie po tylku,piersiach ale rzadko wiecej.

Gość dr slawooo
;) a skąd klikasz ? oczywiście żart:)

W ŻADNYM WYPADKU NIE ZACZYNAJ SIE DOBIERAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZIGNORUJ GO. TO MOZE ZADZIAŁĄĆ, I GO ZAINTRYGOWAĆ. ODPUSĆ SOBIE. i kup do cholery ten wibrator ;) z kochankiem bym jednak się powstrzymała, roz pier dolą Cię wyrzuty sumienia. za młoda jestes na takie akcje.

Gość nie podpisze sie
o 6,30 budzi sie corcia, trudno cos robic rano,przy niej. tylko ok, chodzi o to ze ja chce dac mu jakas nauczke, to ze sie dzisiaj sexownie ubiore i wyperfumuje nie znaczy ze jak zacznie sie do mnie dobierac to ja na ten sex pojde, nie pojde! Wczoraj plakalam przez jego walenie, a dzis jak bedzie chcial mnie wziac to mam mu sie oddac?! za zadne skarby swiata ! niech skamle i poczuje jak to jest

niech znajdzie kochankę, ty wynajmij detektywa, nich mu zrobi zdjecia złożysz pozew o rozwód, z jego winy bo zdradził dostaniesz duże alimenty, odkochasz sie w onaniscie za jakis czas znajdzie sie ktos NORMALNY i masz scenariusz. kombinuj teraz forse na detektywa ;)

Gość mówiłam wcześniej
nie no..nie zorientowaliście się :)..to przecież proste :)..-przychodzi facet..po 16tu godzinach pracy...a na niego czeka niezaspokojona żona o dużych wymaganiach :)...więc facet woli sobie w samotności i szybko,bo nie musi się starać i nic robić :)..gdyby zaproponowała mu oralny seks i tylko dla niego to zalożę się że facet nie mialby pytań ani obrazków nie oglądał ..heh :)

Gość nie podpisze sie
dr slawooo- WAR SAW