Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podpisze sie

jaka kare mu zadac? Dawac pomysly !

Polecane posty

Gość mówiłam wcześniej
ale masturbacja nie wymaga zaangażowania w kogoś drugiego..rozumiesz?..wystarczy tylko Sobie czas poświęcić

Gość nie podpisze sie
no wlasnie;( tak piersi to jego fetysz,lubi ogromniaste jak lolo ferrari i JEDRNE. moje sa duze, ale nizbyt jedrne, nie sa obwisle do pepka ale nie sa takie jakie on lubi. kilka razy cos zagadal na temat silikonow (zebym zrobila). ja nie zrobie, bo po pierwsze mysle ze moje cycki sa fajne, po drugie cenie naturalnosc i nie bede druga doda czy pamela anderson.

Gość mówiłam wcześniej
skoro facet przywiązuje wagę do takich detali,i co więcej,determinują one jego życie seksualne..to nie mam więcej pytań ani komentarzy :)

o jaaaaa współczuję ci! nie wiem, co ja bym wymyśliła. może niech twój mąż weźmie wolne i wyjedzcie gdzieś razem? jeśli będziecie sie kochac normalnie, to znacyz, że może te zmęczenie pracą jest prawdą.

dziewczyno, KONIECZNIE, POWTARZAM - KONIECZNIE udajcie się do seksuologa. TO NIE JEST NORMALNE Twój mąż jest UZALEŻNIONY od masturbacji. OBIECAJ MI ŻE PÓJDZIECIE DO LEKARZA Z TYM, BO SZKODA TAKIEJ FAJNEJ DUPECZKI (mamy podobne temperamenty z tego co wyczytałam) ;) pozdrawiam!

Gość nie podpisze sie
tak,jak gdzies wyjezdzamy to sie kochamy. ale zeby byla jasnosc,my sie kochamy,tyle ze nie tak czesto jak kiedys,a poza tym jego walenie konia stalo sie codziennoscia ( co 3,4 dni) a kochanie ze mna zeszlo na drugi plan ( razn na 2,3 tygodnie). teraz mija 3 tydzien bodajze...

Gość nie podpisze sie
paloma- on na pewno sie nie zgodzi, raz ze to zyciowy egoista, dwa ze on o tej masturbacji nie chce ze mna rozmawiac co dopiero z lekarzem! jak zaczynam ten temat to mowi- musze to robic,wszyscy to robia, robilem to i robic bede. jak sie bardziej dopytuje po co tyo robi to wychodzi z domu albo mowi ze nie wie i ze nie umie mi wytlumaczyc

Gość dr slawooo
egoista egoista egoista nie akceptuje ciebie z tego malżeństa nic nie będzie sory uciekaj od niego jak najdalej on nie akceptuje twoich piersiiii!! błagam cię dorośnij albo się kogoś kocha jaki jest albo nie i wtedy wszysko przeszkadza on za przeproszeniem to chodzący ideał?

Twój pomysł z odgryzieniem fiutka jest jak najbardziej słuszną karą. Tylko odgryź go przy samym korzeniu, tak żeby już nie miał co walić:)

Gość mówiłam wcześniej
no to pytanie brzmi..-dlaczego zostalaś Jego żoną? :)

wiesz co Ci powiem? ZOSTAW GO W PIZDU, POWIEDZ MU ŻE JEST CHORY, I ZE JEŚLI NIE PÓJDZIECIE COS Z TYM ZROBIĆ TO TY CHCESZ SEPARACJI. QRWA, DZIEWCZYNO, JESTEŚ MŁODA, MASZ SWOJE POTRZEBY, ZACHCIANKI, FIGLE CI W GLOWIE A MĘCZYSZ SIE Z JE BANYM ONANISTĄ. przepraszam ze tak mówie o Twoim mezu, ale jestem zwolenniczką terapii szokowych, TOBIE TEŻ SIĘ PRZYDA KUBEL ZIMNEJ WODY NA ŁEB

każdy to robi? wybacz, ale mój chłopak (mieszkamy razem) nawet jak wrócimy nad ranem z imprezy padnięci czy wróci z pracy i jest zmęczony, to od razu łapki się do mnie dobierają. wystarczy, że tylko przytulę się do niego albo go cmokne w uszko :P i masturbuje się tylko wtedy, kiedy jesteśmy na dłuższy czas rozłączeni. musisz z nim pogadać dziewcyzno, wyjaśnić, co cię boli i po prostu powiedzieć, że nie chcesz żyć z takim egoistą :)

Gość dr slawooo
popierm paloma twoje święte słowa :)

TWÓJ MĄŻ MA PROBLEM WSTYDZI SIĘ TEGO, A MOZE NIE CHCE SIE DO TEGO PRZYZNAĆ. POMÓZ MU TERAPIĄ SZOKOWĄ. POWIEDZ MU, ŻE JEŚLI NIE PÓJDZIECIE DO SEKSUOLOGA, ODEJDZIESZ OD NIEGO.

Gość nie podpisze sie
dr slawooo- moze ideal top nie ale przystojny bardzo. dlaczego za niego wyszlam? bojest dobrym czlowiekiem na codzien, co innego jezeli chodz o sex. nie odejde od niego bo go kocham, mio jego wad. nasz sex jest udany jezeli juz do niego dojdzie, co do piersi akceptuje je,lubie je ssac i sie nimi bawic, ale oglada sie zawsze za wielkimi cycami, nawet jak idzie ze mna ulica. moze on jest chory? na punkcie cycow? dlatego wali?

Gość facet ktoremu nie chce sieSpac
wydaje mi sie, że powinnaś mu powiedzieć co czujesz w związku z tym co on robi,ale bez wartościowania w stylu jesteś beznadziejny bo...,musisz byc glupi ze wolisz robić to sam....tylko to co napisałaś na poczatku, ze "czuje sie upokorzona i dodarta z kobiecości"(ja bym sie czul zażenowany) i może damu to do myślenia to przemyśli, ważne żeby zrozumiał co czujesz.. no i spytaj dlaczego? a moze to robic bo : 1. jest przemęczony i po prostu może nie mieć "kondycji"i siły. przed sobą nie musi sie tego wstydzić.. 2. moze mu kiedys cos nie wyszlo i teraz sie boi ze znowu mu nie wyjdzie.. 3.moze sie uzaleznil od masturbacji-można

Gość nie podpisze sie
bnie pisalam wam bo nie widzialam takiej potrzeby,zeby to mialo znaczenie w tym watku,ale mamy coreczke 2,5 roczku,wiec odejscie do"nikad" nie wchodzi w gre

Gość tratata
Najlepszy byłaby odpowiedź na pytanie teściów "dlaczego separacja?" - "Bo wasz syn to koniobijca i zamiast uprawiać ze mną sex wali konia przed komputerem". Zobaczyc ich minę - Bezcenne

Gość mówiłam wcześniej
seksuolog nic nie pomoże skoro Go podnieca coś innego :)...musi się facet tylko określić :)...może faktycznie szkoda czasu -a to przykre

w takim razie, zyczę powodzenia. i radzę sobie jednak kupić ten wibrator. albo postawisz wszystko na jedną kartę, albo sie wypalisz w tym chorym układzie.

Gość nie podpisze sie
co do rozmowy to 520 razy mu mowilam ze mnie to boli,nie raz przy tym placzac, obicywal i dalej robi swoje.

a powiedziałaś swojemu mężowi to wszystko, co nam tutaj napisałaś? czy jest aż tak nie czuły na twoje wyznania? skoro nie chcesz od niego odejść, kochasz go, to czemu wkrada się jednak myśl o zdradzie? :)

Gość dr slawooo
eeeeeeeeeeee tu już nie chodzi o piersi ja też mam swje fetysze ale on woli masturbację tu pomoże tylko lekarz lub musisz się nastawic że bedziesz całe życie czekała na te 2-3 razy w miesiącu sorki ale to boli

Gość mówiłam wcześniej
też nie zauważyłam sensu by się starać-problem tkwi mocno w Nim...nie wiem czy tkwił od zawsze czy się pojawił ..no ale problem jest

Gość nie podpisze sie
DOBRA TO TERAZ KONKRETNIE- KAZDY Z WAS NIECH PODA MI SCENARIUSZ JAK TO Z NIM ROZEGRAC,JAK POWIEDZIEC, CO POWIEDZIEC, ITP. SORRY ZA CAPS LOCK;(

skoro dalej robi swoje, to może szkoda nerwów? ile masz lat? może warto poszukać kogoś innego? bardziej dopasowanego... libida też powinny się ze sobą zgadzać :)

Gość nie podpisze sie
dlaczego zdrada? bo uwielbiam sex, ktorego maz mi nie daje tyle ile bym chciala;/ mi wystarczy 2, 3 razy w tygodniu to chyba nie karygodne? ja wam mowie, odgryze mu tego ch**ujka, albo tak ugryze zeby przez 3 miesiace nie mogl nic, ani kochac sie ani walic, juz ide na zywiol.

ja porozmawiałabym z mężem jeszcze raz, powiedziała co czuję. z tego, co mówisz, on zawsze obiecuje poprawę, a dalej robi swoje, więc daj mu jakiś okres próbny. jesli nic z tym nie zrobi, to nie wiem seperacja/wyjazd z koleżankami (by zatęsknił za tobą)/wyprowadzka... cokolwiek, byleby nim wstrząsneło i dało do myślenia! :)