Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunia_89_ ldz

nie wiem co o tym myslec.....

Polecane posty

czesc:) a wiec zrobilam test ciazowy i niewiem co mam wogole o tym myslec bo pokazala sie jedna kreska ktora byla bardzo wyrazista a druga ledwo ledwo ja bylo widac....ale jaednak cos tam bylo..... czy to moze oznaczac ze jestem w ciazy???? jutro kupie kolejny ale chcialam jednak zadac takie pytanie najpierw... czy ktoras z was tak miala i rzeczywiscie sie okazalo ze jestescie w ciazy????

Gość alka80
ile jesteś po stosunku?

Gość ja tak miałam
i faktycznie byłam w ciąży:D

ja tak mialam w 1 ciazy druga kreska to byl wlasciwie cien cienia ale ja test robilam na ok 3-4 dni przed spodziewanym okresem w dniu kiedy powinnam dostac okres kreska byla juz wyrazna

no ponad 2 tygodnie ale moj ostatni okres byl jakis dziwny (miesiac temu) byl bardzo krotki i jakby go wogole go nie bylo ale zbytnio sie nie przejmowalam bo ginekolog mi powiedzial ze male prawdopodobienstwo ze bede miec dzieci....i wogole robilam juz tyle razy te testy i byly negatywne a mialam tyle objawow ze szok....

,,ale ja test robilam na ok 3-4 dni przed spodziewanym okresem w dniu kiedy powinnam dostac okres kreska byla juz wyrazna " ja za pare dni powinnam dostac dokladnie 15 to moze zrobie za 2 dni...

wydaje mi sie ze jestes :) o ile nie bierzesz zadnych leków hormonalnych które mogłyby sfałszować wynik?

A ja tak mialam i nie bylam..poczekaj do dnia spodziewanej @ i wtedy zrob test. Powodzenia.

tylko teraz mam skojarzenia.........uosly mi piersi biegam do kibelka co chwile na siusiu wilczy apetyt....tylko mam obawy czy nie doszlo do zaplodnienia wczesniej mimo ze mialam okres bo objawy chyba raczej pozniej sie pokazuja........i teraz mysle bo pilam alkohol pale...wiec jesli to prawda ze jestem to martwie sie przeciez zaszkadzam wlasnemu dziecku:(

czesc:) dzis powtorzylam test i wyszlo to samo..druga kreseczka bardzo slabo widoczna ...ale widoczna.....wiec chyba jednak jestem w ciazy:)