Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jana z dżungli

Jak przedłużyć stosunek z facetem?

Polecane posty

Gość Jana z dżungli

Mój chłopak jest sprinterem jeśli chodzi o sex. Zastanawiam sie jak opóźnić jego finisz żebym ja miała sznsę skończyć zanim on opadnie ...z sił?

Gość Jana z dżungli
Zawsze zaczynam od laseczki. Pieszczę go intensywnie na całej długości potem czybek językim. Kiedy czuję że zaczyna rozpływaćsię w moich ustach wysysam go z całej siły. Mój marcin jest wtedy w raju. Kiedy już cały jego pocisk jest w moch ustach pozwalam mu wyłynąć na wargi i sciekać po brodzie na moje piersi. Cz wy też tak macie?

Gość Jana z dżungli
robimy to w dziupli wydrążonej prze jakiegos borsuka ten borsuk siedzi głebiej i sie na nas gapi kiedy to robimy, ale nam to nie przeszkadza ,jemu chyba tez nie, zreszta 'po wszytkim' , mąż doi borsuka i możemy sie napic borsuczego mleka kotre podobno swietnie dziala na cellulit ale do rzeczy ,kiedy mąz wystrzelwuje wtedy staram sie z calej sily sciskac moje uda az on sie robi purpurowy na twarzy i teraz mam pytanie, kiedy puszczac?

Gość gość
kup mu ring erekcyjny http://www.seks-shop.com.pl/pierscienie,_ringi_erekcyjne.php pomagają przedłużyć stosunek Tak naprawdę ie tam jakieś wynalazki które na niektórych działają na niektórych nie