Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsdgs

z czym wam sie kojarzy wasze dzieciństwo?

Polecane posty

Gość Kafeterianka20
z głupią dziecięcą nieświadomością i nie zdawaniem sobie sprawy z tego co się tak na prawdę dzieje.. ale może dzięki temu nie całe dzieciństwo było przes.rane..

Gość color works
na szaberek chodzilismy do szklarni za naszym osiedlem, kradlismy kwiatki i liscie a potem sie widoczki robilo pod balkonami ;) raz tez zawinelismy sasiadowi z piwnicy sloiki z dzemem i wisniami pycha! mmmmm oj fajnie bylo fajnie!

Ile bym oddała,żeby znów być dzieckiem... :) zbieranie karteczek, skakanie po drzewach, wzruszanie się do łez przy bajce Król Lew... ;) ta beztroska, wolność. Dorosłość nie jest już tak kolorowa ; (

też chciałabym wrócić do tamtych czasów. Czasem siadam sobie wieczorem, słucham kumkania w stawie i mi się przypomina tamten okres. kurde, to był najlepszy okres w moim życiu

Gość sakrbik
z kluskami , ogórkami kiszonymi ,śmietaną słodką z butelk zielonej, brazowej .... z masą rzeczy ale tak na biegu

albo mi sie zdaje albo juz byl kiedy podobny temat na kafe:):):) A mi z dziecinstwem kojarza sie --->bazy na drzewach --->kanapki z cukrem --->z archiwum x --->wieczorynka o 19 to sa te dobre wspomnienia oczywiscie

Mi się dzieciństwo kojaży z : - namiot z koca - z alfem - z myszką miki , kaczorem donaldem , z grą pegazus :) - z gumą do skakania - z wycieczkami statkiem po zatoce , - no i z biedą

pamiętam , że miałam drzwi od pokoju całe w naklejkach po gumach .. druzyna A , Alf , donald itd no i Nsync , BBoys ..ach to były czasy .. ach i pełno chomików w domu :P

no i te bajki : czarodziejka z ksiezyca i inne te skosnookie bajki :) kupowalam sonie draże i orenzade i ogladalam godzinami ... no i muminki , krecik SMERFY !!!

Gość osba DDA
Z ojcem alkoholikiem :(

bazy za krzakami wisielce na trzepaku granie w piłkę z chłopakami darciem się pod balkonem 'mamoooo zrzuć mi kanapkę' ;d czesto wspominamy jak to trzeba bylo sie pytac 'mamo moge przejsc na druga strone ulicy' ;D wakacje na wsi to były piękne czasy :)

Z książkami czytanymi przez dziadka. "kubuś puchatek" zwłaszcza. mam nadzieje, ze mojemu dziecku tak samo kiedyś będzie się kojarzyć jego dzieciństwo, może być z kontynuacją kubusia 'powrotem do Stumilowego lasu":)

Gość Catch_Bunny
- plastikowe pierścionki z bąbelkami w środku kupione na odpuście - Kulfon i Monika - serial "Matki, żony i kochanki", który oglądałam z mamą - kanał Polonia 1 i bajki anime typu "Yata man", "Syrenka Mako". "Czrodziejskie zwierciadelko", "General Dajmos" itp. - zbieranie karteczek do segregatora - świecące jojo - złote myśli :-) jest jeszcze sporo tego:-)

Gość Catch_Bunny
Jeszcze mi się przypomniało" - "bazy" gdzies za garażami - vibovit jedzony na sucho - Bravo - Kelly Family i Spice Girls - pistolet na kulki - guma Boomer - bransoletki plecione z muliny

Gość moje_dziecinstwo_________
Z kochającą, opiekuńczą mamą, bieganiem pod blokiem, zabawą w dom na dworze przy studzience ;) Skakaniem w gumę.. ciepłym obiadem, beztroską.. chodzeniem na grzyby u babci i wyjazdami nad jezioro z rodziną i takim uczuciem szczęścia. Brakuje mi tego.. obecnie się zagubiłam i tęsknię za tym bardzo. Tęsknię za tym poczuciem szczęścia.

Gość Malwina25ww
Dzieciństwo przy Dragon Ball'u tiaa..ahh te wspaniałe wspomnienia ;) -------------------->www.dragonballzodmalwi.cba.pl