Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZALAMANAAAAAaaa

20 LATKA Z CIAŁEM 15 LATKI...

Polecane posty

Gość fdgfdf
Czesto spotykam.. sie z mezczyznami.---jestes prostytutka?

nie no bez przesady , Twoje cialo nie wyglada na cialo 15 latki. masz swietna figurke, bardzo ladne cialo !

Gość ZALAMANAAAAAaaa
Nie miałam tego na myśli, poprostu mam duzo znajomych, czesto wychodzimy gdzies w grupie, dolączają sie ich znajomi. Prostytutka? NIGDY.

Gość ghfhhhh
jednak gdy oni, gdy slysza ile mam lat..----to chwila spotykasz faceta doroslego i on jak mu mowisz ze masz 20 lat sie zniecheca? Czyli liczyl na to ze masz tyle na ile wygladasz czyli 15. Czyli to byl pedofil

Gość powinna sie wstydzic
tluscioch z Ciebie straszny! :P :D

przewaznie szczuple kobiety maja maly biust (wystarczy jak otworzysz kolorowe czasopismo i zobaczysz zdjecie modelki)

Gość jestes stanowczo za chuda
zero kobiecosci. powinnas przytyc z 5 - 10 kg i byloby idealnie :)

Gość proponuję...
moze myślą, tak dlatego, ze jesteś drobnej budowy ciała. masz dziecinną buzie? może to też jest powód... faceci to by chcieli laske a'la Pamela Anderson, albo Doda bleeee

Gość ZALAMANAAAAAaaa
Facet np. ma 20 lat, i pyta ile ja mam i jak odpowiadam ze 20 to chichocze, potem mowia "a powaznie" a ja mowie "20". Na jego twarzy widac zdziwienie ;d

Gość ZALAMANAAAAAaaa
Ciezko z przytyciem, poniewaz mam nadczynnosc lekka tarczycy.

Gość chichinka
ładną masz figurę:) a na twarzy młodziutko wyglądasz?

Gość przegralas zycie niestety

Gość ZALAMANAAAAAaaa
Tak, twarz tez wyglada na 16-17 lat.

Gość chichinka
to powinnaś sie cieszyc, za jakies 5 lat twoje rówieśniczki bedą wyglądać na stare baby(oczywiści rzesadzam:P), a ty jak nastolatka:) tez jestem szczupła i wyglądam na mniej lat niż mam

Gość przegralas zycie niestety
zart to byl-smieszny nie? A to przez wyglad zero seksu na razie?

Gość hgfgfgf
Ja mam 19 lat a wyglądam na 15 :P Czyli taka sama sytuacja.

Gość heniiieeek
a ciało tez masz jak dziecko?

Gość afdagfnhdghnj
Ja mam 22 lata, 164 cm wzrostu , ważę ok. 50 kg (trochę mniej), piersi mam B75 albo ciut większe (zależy jaki stanik), kości jestem "drobnej". Ogólnie uchodzę za szczupłą a nawet chudą. Ja sama też się czuję z figury bardziej jak nastolatka niż kobieta. Ale myślę, że nie jest źle. I u mnie i u Ciebie. Nie masz złej figury, nie masz ciała 15 latki. Masz piersi, nie jesteś "deską", nie duże, ale też nie maleństwa, nie wiszą Ci itd., pupę masz ładną, kształtną a nie płaską. Szczupłą talię, płaski brzuch. Nogi też wydają się być w porządku. Mi się Twoja figura podoba i myślę, że nie powinnaś się nią przejmować. Tysiąc razy lepsza taka teraz niż nadwaga w tym wieku, wiszące, zbyt duże cycki itd. Jeszcze się w życiu zmienisz, przytyjesz, piersi się powiększą, biodra się rozszerzą, jeśli urodzisz itd. CIESZ SIę DZIEWCZYNO CIESZ!!!!! a NIE DOłUJ!!!!! bO NIE MASZ POWODU!!!

Gość daaaajanaaa
cycki tragedia..

Gość mnbbb
deską", nie duże, ale też nie maleństwa, nie wiszą Ci itd lol

Gość piotrrrrrek
mnbbb a co zarzucisz w piersiach tej mlodej kobiety? okrągle, jedrne, nie duze, ale piekne.

Gość aklalax
Booooosh, jak ja uwielbiam takie topiki. Laski z urojonymi problemami. Dziewczyno, masz swietne ciało, to jest ciało modelki, szczupłe i smukłe. Owszem, masz małe piersi, ale to jest nie dramat - masz piersi, powiększyć je mozna dobrze dobranym stanikiem. Mogłabym wyglądać tak jak ty - a nie wyglądam źle.

Gość ale nie kumam
No powiem szczerze że piersi faktycznie masz troche małe ale pocwiczysz to na pewno urosna :). Pozatym wiele jest lasek z takimi cyckami i nie przeszkadza im to np Sowińska. Ciało masz bardzo ładne. Takie szczupłe ale nie chude. Moim zdaniem idealne. Na twoim miejscu bym troche pocwiczyla zeby jeszcze wypiękniec. Tak np raz w tyg sobie pocwicz a miesnie sie wzmocnia i zaczniesz tyc.

Gość wiesz co masz po prostu chude
nogi. Ja wyglądam bardzo podobnie, ale mam okrągły tyłek i większe uda. Piersi też nieduże. Bez makijażu, na wakacjach wszyscy dają mi 16-17 lat. A ja mam 24 lata:O Ale nikt mi nie powiedział nigdy, że nie mam kobiecej figury. Wiem, mam trochę mały biust. A mi się ciągle wydaje, że jestem za gruba, mam 168cm i ważę 55kg, wolałabym być szczuplejsza i mniej rzucająca się w oczy. Im jest mnie mniej, tym lepiej się czuję ze sobą:) Jesteś jeszcze bardzo młoda, na pewno znajdziesz fajnego faceta. Jeśli chcesz.

Fajne masz ciało i nie widze w nim nic z 15 latki-jedna kobiety są bardziej smukla a inne mniej-tak już to jest ;-) Może z charakterem coś nie tak...?? pozdrawiam ;-)

Gość ale nie kumam
pokaż twarz to zobaczymy czy na 15 wygladasz.

Gość piotrrrrrek
:)