Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydal28

Szukam kobiety, która mnie przygarnie.

Polecane posty

"Jak bym namieszała w Twoim kociołku to byś się nie pozbierał przez trzy lata...Brzydalu..." A ja jakbym namieszał w Twoim, to byś się nawet nie chciała pozbierać :P.

Gość LadyDeWinter
No to nie trać czasu na niepotrzebne poszukiwania, życie ucieka!

Gość Brzydalu
...podaj maila, a obiecuję, że Cię uwiodę... jak wrócę ze spaceru :)

"No to nie trać czasu na niepotrzebne poszukiwania, życie ucieka!" Ale ja już nie szukam, bo znalazłem. No, tylko jak zwykle u mnie, sytuacja nie jest tak prosta, jakby się mogło zdawać. A tu tylko chciałem przywołać moją czarowniczkę, chociaż na chwilkę.

Gość LadyDeWinter
Czarownice przychodzą, kiedy chcą, a nie, kiedy się je przywołuje. Jeśli do tej pory tego nie wiesz, to nie wróżę Ci sukcesu!

"...podaj maila, a obiecuję, że Cię uwiodę... jak wrócę ze spaceru" Nie wątpię, tylko by się mogło okazać, że to ja Cię uwiodłem ;). Mnie już ktoś uwiódł swoją osobowością, brak mi Jej :o.

"Czarownice przychodzą, kiedy chcą, a nie, kiedy się je przywołuje." No, ale pisałem przecież, ze ja chcę wyuczyć się na pełnowartościowego czarnoksiężnika. Więc muszę próbować, dzisiaj rezultaty były takie sobie. No chyba, że ... nie, raczej nie.

Gość LadyDeWinter
Nie:)

Znowu czuję sie wkręcany, otaczają mnie czarownice, albo jedna przebiegła czarownica .

Gość LadyDeWinter
Tak to już jest z nami, wiedźmami;) A ja na pewno występuję w jednym, niepowtarzalnym egzemplarzu.

nie piszę pod pomarańczami daj Brzydal @ tym fajnym kobietom...i juz nie marudz plissssss rodzina mnie zaatakowała i czeka mnie pogadanka z Tomkiem:O pa Marudo

"nie piszę pod pomarańczami" Czyli już tracę zmysły, krucho ze mną. "rodzina mnie zaatakowała i czeka mnie pogadanka z Tomkiem" Powodzenia. Pa. Nie marudzę , no może troszeczkę.

Gość Brzydal na powietrze ale już
Brzydziu, ale Sami nie chce nic na to nie poradzisz

"Tak to już jest z nami, wiedźmami A ja na pewno występuję w jednym, niepowtarzalnym egzemplarzu." Całe szczęście, że Ty to Ty, a nie ... Ale, może wcale nie szczęście. Eh wiedźmy, czarownice - nie ta bajka chyba, może jednak księżniczki ... Nie, no nie będę popadał w skrajności, wolę jednak czarownice. Spadam, bo się gubię w zeznaniach. Moja czarownica odleciała na miotle i znów nie zwinąłem jej tego szatańskiego urządzenia.

"Brzydziu, ale Sami nie chce nic na to nie poradzisz" A czy ja kogoś do czegoś zmuszam Justynko (bo się chyba nie mylę)?

a po co Ci ktoś? życie w pojedynke dłuższy czas sprawia, że życie w związku jest niemal niemożliwe.

Gość Brzydal28
Hmm, pewnie dla seksu, przecież faceci są tacy płytcy. Ale nic, kończę, wstydu oszczędzę, spadam.

brzydal, co Ty piszesz? masz takie pojacie o was? ja nie pisalam nigdy w ten sposob o facetach, zastanów się czasem zanim cos napiszesz.

Siostra, to był tylko sarkazm, nie bierz tego do siebie. Po prostu nie jestem za szczęśliwy teraz i tyle. Alu muszę stąd uciekać, najwyższy czas.

a czym Ty sie tak przejmujesz? życie to tylko spektakl jednego boga.

No, przejmuje się, co mi zrobisz. Jestem jaki jestem. Ale łatwiej pewnie by było zawężać swój świat do własnego ego, tylko i wyłącznie do tego. Wtedy będzie mnie wszystko waliło. Nieważne, nie będę się użalał, bo do tego nie wrócę już. Mam swoje życie, jest jakie jest, może kiedyś będzie miało większy sens.

Pisałem juz siostra o tym, nawet wczoraj na innym topiku. Teraz w sumie to już nieważne. Zdjęcia jutro znikają, mnie na kafe też już nie będzie. Postaram się dotrzymać słowa.

Bądź przecież jeśli chcesz i jesli Ci to pomaga. Ja jestem bardzo mało na kafe i wogóle nie wiem co sie tu dzieje i co gdzies ktoś pisze, tak wiec nie moge wiedzieć co pisalaes na jakimś tam topiku.

"nastepny histeryk" Kto histeryzuje? Bo nie ja. Ja już przez ostatni rok zobojętniałem wystarczająco, żeby nie popadać w histerię. Żal czegoś, ale co poradzę.

"Bądź przecież jeśli chcesz i jesli Ci to pomaga." Nie chce, nie pomaga, bo nie ma w czym pomagać. Od dłuższego czasu zaglądałem tu tylko z jednego powodu, ale to juz przestało mieć znaczenie, więc logiczną konsekwencją tego jest zniknięcie z kafe.