Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migdalek09090

Czy zwykle badanie usg brzucha pokazalo by wczesna ciaze?

Polecane posty

Gość migdalek09090

t.j.w

Gość migdalek09090
pomocy! czy ktos moze wie?

nie sądzę. do 12 tygodnia ciaży wykonuje sie badanie sondą dopochwową dopieo później przezbrzuszną. dlatego nie sądzę aby zwykłe badanie usg pokazało wczesną ciażę.

Gość Ania......
Zgadzam sie z poprzednicka to zbyt wczesnie:-)

Gość juz nie przesadzajcie
w 1 ciazy mialam robione usg w 7 tyg i widzialam bijace serduszko w 2 w 5 tyg i widzialam pecherzyk ciazowy oczywiscie przez powloki brzuszne juz nie przesadzajcie

dokładnie.. ja w pierwszej ciąży tez miałąm USG w 7tc... i było widać... tym razem poszłam za wcześnie ale związane to było z moim wyjazdem a chciałąm wiedzieć czy jestem w ciąży czy nie i w 3 tygodnie od zapłodnienia już było widać pęcherzyk.. więc jak pisała koleżanka nade mną. nie przesadzajcie..

Gość a co za pierwszą miłość
zalezy jakie badanie usg :o Ja mialam takie badanie z powodu bólów brzucha, byłam wtedy w jakimś 3-4 tygodniu ciazy i nie wykazało nic :o Bo nie na macicę bylo skierowane i wykrycie ewentualnej ciazy :o

Gość nie przesadzajcieee
no dokładnie- może i by było widać ale na Boga- doczytajcie- ona nie miała robionego usg na wykrycie ciąży więc pewnie lekarz nawet o macicę nie zachaczył

u mojej bratowej takie badanie usg wykazalo ciaze w 6 tygodniu. sama sie zdziwilam, bo ja od poczatku mialam usg dopochwowe a dopiero w 12 tygodniu przez brzuch.