Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydzę się sobą

Brzydzę się sobą i tym co zrobiłam....

Polecane posty

Gość magdaxyz
R_C odczytalam ,i co z tego ja wyrazam swoje zdanie , moze i sa takie zwiazki nie neguje tego , ja wyrazam swoje zdanie i tyle

Gość monixaaara
xxyyxx jest najwiekszą szmatą i tak i tak :)

Gość magdaxyz
smieszne jestescie, myslicie ze kazda jest taka jaK wy:P

tak odrazu zakladasz ze jest szmata i miala to ukryte pod skora ... prostackie myslenie

Gość magdaxyz
OJ przepraszam - JAK ONA

Gość monixaaara
A jakie "my" jesteśmy? Ja też bym na pierwszej randce sie tak nie posunęła daleko, ale nie mówię że napewno bo nie wiem. Taka nasza natura, nic co luzkie nie jest mi obce.

nikt tu nic nie zaklda i nikogo nei poruwnuje za to ty zakladasz ze ten koles akurat jest taki jak twoj facet i mysli o niej jako o szmacie boooo

Gość magdaxyz
PEWNIE ZE JEST.ktora szanujaca sie kobieta obciaga fiuta koledze z pracy w kiblu

Gość monixaaara
Zero tolerancji ludzie! Jest duzo rzeczy które ja pchnęły do tego, ale i tak głupio zrobiła. Jednak napewno nauczy sie czegoś, i juz więcej tyle nie wypije ;)

Gość magdaxyz
monixaraa PRZEPROSILAM za "MY"

nei ma tego zlego co by na dobre nei wyszlo ;D teraz pewnei az tyle pic nei bedzie ^^

Gość magdaxyz
moze i bedzie miala nauczke w co watpie:P myslisz ze jak sie z nia umowi i nawciska kitow nie pojdzie z nim do lozka?

nie sadze ze na nastepnym ich spotkaniu psozla by do lozka :)

Gość magdaxyz
jak bedzie mu sie chcialo bzykac to sie z nia umowi , mysle ze na nic wiecej niech nie liczy , a wy jej jeszcze doradzacie by sie pierwsza odezwala itd. oj nnie zle z was sfatki:P:P:P

Gość dyskrecja gwarantowana
Popieram dziewczyny, które mówiły,żeby dać kolesiowi ochłonąć i darować sobie numery z płytami, esami i innymi tanimi numerami.. Jeśli facetowi zależy, to stanie na głowie, a nawiąże kontakt i zaproponuje kolejny meeting. Czy Twój kumpel Asiorku wygląda na osobnika ułomnego, który nie potrafi łączyć faktów i na tyle jest niedomyślny, że nie potrafi odczytać ewidentnych sygnałów?:P Chcesz, żeby zaczął uciekac na Twój widok?? NAstępny krok należy do niego. Naparwdę daj sobie siana, bo znowu będziesz żałować, że się wygłupiłas i straciłaś twarz.

Gość monixaaara
Napewno nie będzie do tego dążyła i działała pochopnie!!! Napewno nie będzie.

ja np doradzalam zeby sie nei umawiala i nie podejmowala ponownie zadnej inicjatywy ^^

Gość magdaxyz
r_c moze nie odrazu na nastepnym, ale po kilku(w krotkim czasie)napewno, facet wie jaka jest i ze on sie jej podoba . latwa zdobycz, wiec napracowac sie nei musi

Gość magdaxyz
Dyskrecja gwarantowana masz racje

Gość monixaaara
Ojeju magda coś tam... Spotkasz kogoś i będziesz czekać rok na seks, chociaż płonie? przestań. Chociaż ja czekałam 3 miesiące ale byłam dziewicą :)

Gość Suzan27
Dziewice sie odezwaly!!Zrobilam to samo co autorka ale dlatego ze facet bardzo mi sie podobal od dawna, no moze w innym miejscu;-) Jest roznica kiedy idziemy z facetem do lozka bez zobowiazan a kiedy robimy to bo nas pociaga podoba sie i myslimy ze to ten jedyny!Ona pisala ze juz od jakiegos czasu jej sie podoba i pewnie zauroczyla sie po uszy, nic zlego chociaz bedzie wiedziala co straci albo co zyska:D:D A jezeli jeszcze byl czysciutki to co sie dziwic dziewczynie ze chce wiecej;-):D Obiecalas mu ten film wiec zrob tak jak pisalas zostaw na jego biurku i podpisz sie:-)Ja trzymam kciuki za Ciebie:-):-D

no w sumei i tak mzoe byc wie ze jej sie podoba a faceci czesto potrafia nawciskac kitu i oczy zamac aby przeleciec laske , no ja mam andzieje ze taki nie jest ;d

Gość przyszłam wyszłam
a na starość wszystkie świętojebliwe będą żałować tych wszystkich rzeczy których nie zrobiły :) tyle odnośnie złośliwych bab, które wszędzie swój długi nos muszą wściubić. ja nie zrobiłam nikomu loda na 1 randce, ale nie mam powodu żeby kogoś z tej racji obrażać. nie zrobiłam bo przede wszystkich byłam bardziej poblokowana sexualnie niż niejeden moher ( a nikt kto na mnie patrzył nie miał tego świadomości :P ) i nie mialam na to ochoty. w dużej mierze przez to wlasnie że nie umiałam czerpać radości z sexu, bo NIESTETY byłam wychowana w mocno purytańskiej rodzinie. całe szczęście że mi przeszło. I ja jestem zadowolona i mój mąż :P

Gość magdaxyz
monixia , ale czekalas:) nio powiedz czy nie warto ,, by pozniej facet powiedzial"skarbie warto bylo na ciebie czekac jestes cudowna porzadna kobieta, tylko moja "warto :)JA od swojego najukochanszego skarba to usluszalam:)

Gość monixaaara
suzan ma racje, podłuż mu ten filmik i czekaj na reakcję.

Gość dyskrecja gwarantowana
O rany, jaki słaby i cienki ten chwyt z filmem. Czy wy tego nie widzicie?:O Gdyby autorka go zastosowała, wyszłaby na tonącego, co się brzytwy chwyta. Kolo bedzie miał niezłą polewkę:P A któż wie, może on sobie z dystansem to wszystko obserwuje i ma niezły ubaw z dziewczyny? Autorko, serio daj sobie na wstrzymanie bo to wszystko zaczyna zakrawac o niezły kicz, a tu by sie troche klasy przydało:P

Gość magdaxyz
dyskrecja gwarantowana pisz jej swoje rady drukowanymi literami, madra kobieta

Gość monixaaara
Tak, warto było. Bo widziałam że on nie nalega tylko czeka i że mu naprawde zależy na mnie a nie na seksie. Tylko byłam dziewicą. Teraz napewno gdybym była sama i poznałabym kogoś nie czekałabym tyle. Nie na pierwszej randce alee..Bo tak juz jest :) Przyroda, porządanie i chemia sprawiają że działamy zamiast sie zastanowić. A ty pani święta tez taka jesteś tylko tego jeszcze nie odkryłaś. To tak wszystko pza tematem bo przypominam że mamy pomóc Asiorkowi!!!!!

Gość magdaxyz
suzan 27 ja nie jestem mocherem , pieprze sie jak norka , ale z jednym od lat facetem , jest wspanialym kochankiem i na wiele moge sobie pozwolic :P

Gość magdaxyz
hahahaah .pani swieta bobre to:)