Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczona calym swiatem

Czemu jak kobieta a wielu facetow to dziwka a jak facet ma wiele kobiet to macho

Polecane posty

Gość Zniesmaczona calym swiatem

Lubie sex i zazwyczaj co weekand mam nowego partnera. I niby jestem dziwka! No sory ale n ie biore pieniedzy a lubie to robic. Jak facet to moze a jak babka to nie? Nie rozumiem tego:-/

Gość powiem tak szczerze
a facet, który ma co chwile inną jest dla mnie kur.wiarzem :)

Gość Morandii
gzdie mieszkasz? lubie doswiadczone a nie amatorki

Gość bo rownouprawnienie to mit
nie tylko w seksie :(

Gość kika321
bo pies nie wezmie jak suka nie da!!

Gość to ze lubisz to twoja sprawa
ja nie zamierzam wymierzac tutaj kar czy glosic jakichs osadow, ale stwierdze fakt laska ktora co tydzien ma innego partnera, laczy ich tylko seks, jest dziwka, a laska ktora dodatkowo za to kasy nie bierze, jest glupia dziwka o tym czy nia jestes czy nie nie swiadczy to, czy bierzesz za to kase czy nie to samo sie tyczy facetow: nie tknelabym takiego goscia patykiem, moj kumpel taki jest, gdzie nie pojedzie tam ma inna, i nie zazdroszcze, bo biorac pod uwage brak odpowiedzialnosci i to ze robi to bez gumki niejednokrotnie chwalac sie tym i nie bada to na pewno ma jakiegos syfa... macho to koles ktory zna swoja wartosc, a nie pozal sie... byle kto

Gość 11 listopada
facet i kobieta co maja non stop nowych partnerów sa jak dno....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do tej od rownouprawnienia
zal ze nie ma rownouprawnienia, bo nie mozesz bez konsekwencji nog rozlozyc?? ale jakby cie koles w drzwiach nie przepuscil, albo Ci ich nie otworzyl to dopiero wszczelabys alarm...smieszne jestescie

zadajesz dość kłopotliwe pytanie chcąc Ci odpowiedzieć trzeba będzie nazwać rzeczy po imieniu : k..isz się a to że nie jesteś d..ką, zawdzięczasz tylko temu że uprawiasz sex charytatywnie przykro mi ale działa to w obie strony - meżczyźni mają ten sam problem zależy jednak czego od życia potrzeba danej osobie skoro tobie trzeba sexu z róznymi partnerami, to po co pytasz o opinie? to już twoja rzecz