Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Chłopczyka

Kąpiel z rumiankiem na odparzoną pupę?? stosowałyście?

Polecane posty

Gość Mama Chłopczyka

Synek jest duzy, juz od dawna nie mial odparzen. teraz pojawily sie nagle i sa bardzo czerwone. mozliwe,ze to reakcja na jakies nowe jedzenie. nie wiem... sudocrem, bepanthen ani maka ziemniaczana nie pomogly a ma to od wczoraj rano. zastanawiam sie nad wlaniem naparu z rumianku do wieczornej kapieli, potrzymanie tak malca troche dluzej. probowalyscie tego moze, drogie mamy , i czy pomoglo

ja stosowalam, maly po mega biegunce dostal takich odparzen ze :-o ja 2-3 torebki zalewalam wrzatkiem a pozniej to wlewalam do wanienki - pomoglo

ja stosowalam czegos innego. bylam sceptycznie nastawiona jak mi dziewczyny polecily a potem myslalam ze to cud :D do wanny z woda do kapieli wlej taki roztwór: 3 łyzki wody ziemniaczanej rozmieszanej doklądnie zeby grudek nie bylo z woda :) w szklance :) u nas po jednej kąpieli nie bylo sladu po odparzeniach :)

Gość huhuha zima zla
na odparzenia najlepsze - rumianek i krochmal, albo jedno albo drugie do wody kapielowej. rumianku tyle zeby woda lekko zabarwiona, a krochmalu tyle zeby woda byla "sliska". i tak naj ktos juz pisa, rumianek zaparz i wlej do kapieli.

mąki ziemniaczanej mialo być. za szybko myśle a za wolno pisze :D