Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w 5 miesiącu

jestem w 5 miesiącu i często w nocy mam twardy brzuch

Polecane posty

Gość jestem w 5 miesiącu

może nie jest to co noc ale dość często. jak się przebudze czuję dość twardy brzuch. Trochę mnie to martwi:(

Gość ajrisss
a czy czujesz jak tez brzuch sie napina??? idz do lekarza. mi twardnial brzuch. bralam leki rozkurczowe a i tak urodzilam przed czasem, ale na szczesnie dzidzia byla zdrowa. urodzila sie w 36tyg.

to pierwsze skurcze przygotowujace do porodu to normalne , chyba ze sa naprawde uciazliwe i np 30x w ciagu dnia

Gość deery
mnie to samo spotkało twardy brzuch i potem coraz częściej skurcze jak chodziłam, lekarz zlecił mi Fenoterol i izoptin do tej pory biorę a mam termin na grudzień i lada dzień odstawi te leki.

Gość jestem w 5 miesiącu
właśnie wizytę mam dopiero pod koniec listopada ale pójdę może wcześniej zapytam choć położnych tam bo do samego lekarza to dostać się u nas ciężko..chyba że same mnie skierują. Skurczów nie wiem raczej nie czuję. Po prostu jak dotknę wnocy brzucha to twardy i tyle. Muszę wstać do łazienki, wysikac się, położyć znów i za chwilę już jest ok.

Gość deery
ja na lekach a brzuch też czasem twardy , ale musi Cie zbadać lekarz lepiej czy nie ma rozwarcia bo na tym etapie to leepiej dmuchać

Gość jestem w 5 miesiącu
mam już za sobą 24 tygodnie. 2 tyg temu badał mnie lekarz i rozwarcia nie miałam ale też i twardego brzucha nie miałam...a może i miałam ale nie zwracałam uwagi bo tak często nie było.

Gość ajrisss
no ja wlasnie tez bralam fenoterol i isoptin. lepiej dmuchac na zimne. mi czasem tak twardnial ze az to czulam, tak sie napinal i mialam wrazenie ze ciagnie w dol... hmmm nie wiem jak to dokladnie opisac.