Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczepanek

czy tabletki wzmacniajace wlosy wzmacniaja je na calym ciele?

Polecane posty

Gość nie nie na całym
polecam Revalid

Gość tak na całym
mi zaczely na nogach rosnąc szybciej i czarniejsze i pod pachami:O musialam sie codziennie golic

ja nie brałam nigdy takich tabletek,teraz mam zamiar bo włosy mi zaczęły dość mocno wypadać,obawiam się że wtedy wszędzie bedą rosły szybciej ale czytałam artykuł dermatologa,pisało ze nie rosną szybciej na innych częsciach ciała

Gość grrrrrrrr
moja kolezanka ktora miala jasny meszek na brodzie i nad warga przez takie tabletki miala czarne te wloski i byly widoczne!

rowniez polecam revalid.uwazam ze jest bardzo skuteczny.po ciazy wlosy lecialy mi garsciami a po 2 blistrach wlosy sie wzmocnily,przestaly wypadac.womcnily sie tylko te na glowie oczywiscie :) reszta ciala bez zbednego owlosienia :D

brazylia a orientujesz sie moze czy takie tabletki sa sprzedawane na listki?czy tylko cale opakowania?bo chyba kiedys silica na listki byla ale duzo osob silici nie poleca

dziekuje ci bardzo,co prawda nie ma u mnie sklepow zielarskich ale popytam w aptekach,dziekuje

Gość baa ja to juz mam z 20 nicków
a ja slyszalam ze na calym ciele sa mocniejsze i np po goleniu nog szybko odrastaja