Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodaje nowy temat

GDZIE poznaliście swojego chłopaka/męża/narzeczonego itp.

Polecane posty

Gość taka jaką masz
w barze,jak byłam z kumpelą na piwie poznałam przyszłego męża(nie okazał się alkoholikiem,ani imprezowiczem)

1) przez rodziców ;) 3 lata się spotykaliśmy 2) przez internet, rok 3) w szkole (znalismy się 13 lat, byliśmy prawie rok), od 2 m-cy wolna :D

wyszukiwarka gg wpisalam przedzial wiekowy miasto odlegle o jakies 100 km i tylko on byl aktywny :D jestesmy juz razem prawie 3 lata

Gość juuuuuuuddddd
na weselu kuzyna - wyrwałam go do tańca ;)

Gość 2003
na uczelni; tak sie jakos zaprzyjaznilismy ;)

Gość madzilaena
Chodziliśmy razem do liceum. :)

Gość gość
Przez internet

Gość gość
obecny - wrocilam do polski i poszlam z przyjaciolka i jej nowymi kolezankami na impreze. i on byl wlasnie kolega jednej z nich ;) a poprzedniego na sylwestra, stalam na balkonie a on szedl na impreze pod moim blokiem. troche alkoholu, odwagi i bum ;)

Gość gość
i jeszcze spotkalam wielu facetow przez neta - jednak z zadnym nie zaiskrzylo, przynajmniej z mojej strony. niektorzy chcieli tylko seksu, niektorzy od razu sie angazowali, a ja nie lubie sie spieszyc. ale warto zawsze probowac ;) a noz widelec....

Gość gość
W szpitalu,on był moim prowadzącym.

Obu mężów poznałam w pracy, pierwszego narzeczonego, z którym byłam zaręczona ale się nie pobraliśmy poznałam na przystanku nocnego tramwaju.

Gość gość
pierwsza miłość- zatanczylismy przypadkowo w klubie, spodobal mi sie ale nie mialam odwagi do niego zagadac i poprosic o numer.. po miesiacu spotkalismy sie na domowce, okazalo sie ze mamy wspolnych znajomych ... i wtedy sie zaczelo, ah! szalona milosc to byla.. obecna miłość - na domowce , leczylam rany po pierwszej milosci.. zaczelismy sie calowac, poszlismy do lozka a ranem ucieklam.. a on, szukal i mnie znalazl.. i jestesmy razem do dzis 5 lat .

Gość gość
moje koleżanki poznaly jego i jego kolegów na dyskotece, potem jedna z nich przedstawiła go mnie za co przeklinam ją od 20 lat.

Gość joannaaaaaaaa
w internecie, chociaż nigdy bym nie przypuszczała :) któregoś razu na fanpejdżu Hondy padło pytanie w stylu "jak ważny jest dla ciebie twój samochód" i mimo, że normalnie rzadko dodaję komentarze, napisałam tam kilka słów (tyle ludzi się tam wypowiadało, uznałam że nic mi nie grozi :D) fart chciał, że mój ukochany zajrzał tam w odpowiednim momencie i zdobył się na odwagę zaprosić mnie do znajomych. nie wiem czemu, bo czasem nawet ludzi, których znam z widzenia nie akceptuję na fb, bo nie kolekcjonuję znajomych ;) ale go dodałam i zaczęliśmy rozmawiać. On jest Belgiem (tam również mieszka) pisał mi, że bardzo spodobało mu się w Polsce (był kilka razy w Krakowie) i pół żartem pół serio planowaliśmy tam spotkanie przy jakiejś okazji. dobrze nam się rozmawiało, mamy dużo wspólnych tematów zaczynając od naszej wspólnej miłości do Hondy i tego, że oboje mamy Civic'i przez zamiłowanie do kawy i inne takie ;) nie szukaliśmy miłości. sama się zdarzyła. jak się poznaliśmy ja byłam w związku, nie planowaliśmy być razem, miałam wpaść do Krk z moim byłym, gdy on tam przyjedzie (na sylwestra na przykład) ale jakoś się nie spotkaliśmy przez ponad rok i ja rozstałam się z chłopakiem, przeprowadziłam do Warszawy, chciałam zmienić swoje życie. zdecydowałam, że majówkę chcę spędzić w Belgii i napisałam mu, że chciałabym odwiedzić i zobaczyć jego kraj. natychmiast zadzwonił do mnie na Skype i zaproponował żebym została u niego. cóż jesteśmy razem od tego czasu :) ale związek na odległość nie jest niczym fajnym. szczególnie jeśli trzymają was studia/dobra praca, której nie chcecie zostawiać no i zawsze rodzina... nie wiem co dalej z tego będzie ale nasza historia zawsze pozostanie dla mnie wspaniała i niezapomniana, kocham go ogromnie i naprawdę się nie spodziewałam, że kogokolwiek poznam a już tym bardziej kogoś TAKIEGO przez komentarz na fb i że tak się skończy. także głowy do góry dziewczyny! miłość przychodzi sama, nie wiadomo skąd ;)

Gość gość
Joanna a powiedz mi on nie ma korzeni polskich?

Gość joannaaaaaaaa
nie ma polskich korzeni, polubił Kraków i ludzi, za to że są bardzo otwarci :)

Gość 7laila
Na księżycu :D

Gość gość
u mnie w pracy, przychodził na zakupy a ja prowadziłam sklep

Ja swego ex poznalam w Domu Misyjnym nad morzem... Swego meza poznalam na urodzinach swojej szefowej.

Gość gość
Przez Internet. Na badoo.

Gość gość
na badoo sAME dzifki i kurfiarze heh

Gość mapressa
To i ja dołączę do grona osób, które poznały swoją drugą połówkę przez internet:) Tylko, że znalazłam go na portalu matrymonialnym, więc to nie był jakiś tam przypadek, wiedziałam po co wykupuję tam abonament, wiedziałam, że szukam kogoś, z kim być może uda mi się stworzyć długotrwały związek. I udało się, mydwoje nas ładnie połączyło, zaczęło się od korespondencji przez internet, później rozmowy przez telefon, aż doszło do spotkania, na którym pojawiła się chemia. I tak się zaczęło, później coraz częstsze spotkania, jakiś wspólny wyjazd, wspólne święta, wspólne planowanie przyszłości, zaręczyny i ślub:) Tak jak to piszę, to wydaje się, że to takie banalne, znaleźć tego jedynego i stworzyć z nim szczęśliwy związek. Ale nie, to takie łatwe nie jest, sporo się napracowaliśmy nad naszym związkiem, ale najważniejsze, że szczęśliwie się zakończyło...:)

Gość gość
Na randce

Gość gość
w pociagu.na ulicy.

Gość gość
na czacie

Gość MonikaNowak
my poznaliśmy się w internecie na https://ezeo.pl/ razem jesteśmy już od 3 lat :)