Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda984

jak mam go zrozumieć.....*

Polecane posty

Gość jagoda984
hmmm,jednak chyba dobrze że odczekałam to!!! coś jest nie tak choć pisze ale już żadzej,nie tak jak na początku .Ja także nie chce naciskać.Więc szkoda a mogło być tak pięknie buuu

Gość JAGODA984
jEJKU JA CHYBA SIĘ ZAKOCHAŁAM.Piszemy ze sobą co dziennie nawet dużo zaczelismy pisac o sexie szok ale pozytywny!!!wiem że mogę się mu ze wszystkiego zwierzyc a on mnie pocieszy....Poprotu widać że chce mnie zrozumieć.Mam nadzieje że w końcu to rozkwitnie!!!!!!!! i że on też tego pragnie tak jak ja!!!Co sądzicie czy facet który jest sam oczywiście potrafi przesiedzieć z nią przy kompie 4-5 godz....ćzy jak by mu nie zależało to by tyle czasu mi nie poświęcał????

Gość dejavuuu
czasami równie to bywa. sama mialam sytuacje kiedy zakochałam się w chłopaku. wydawało mi się ze on coś czuje tak jak ja do niego. Mimo tego że duuuzo ze mną rozmawiał przez internet, gdy sie spotkalismy zawsze nam sie super rozmawiało, i nie ukrwyalismy przed sobą niczego , każdy temat był miedzy nami oklepany.. i co? poprostu traktował mnie jak bardzo dobra przyjaciolke a ja sie poprostu zadużyłam! dlatego moim zdaniem czasami warto dać sytuacji troszke więcej czasu obserwować całą tą sytuacje, napewno ratowałabym swoje malzenstwo mimo wszystko (czasami warto) lecz gdy juz nic nie zdołałabym naprawić... to pewnie zostawilabym to wszystko , w rekach losu :)

Gość JAGODA984
Ja pitole,wczoraj on sam zaproponował żebyśmy opowiedzieli jakie mamy zdanie na swój temat no i troszkę mnie zamurowało a na koniec dodał czy jestem zainteresowana i czy być może chciała się z nim kochać?? co dalej Chce tego lecz i się tego boje.powiedział że nawet to sobie wyobrazał jak by to było!!!!!!!!!

Gość JAGODA984
hmmm jemu też chodzi o sex bez zobowiązań lecz boje się tego że mogę się rozkochać i co wtedy,żałuje że nie porozmawialiśmy o tym w cztery oczy tylko przez GG

Gość Filiaaa
o ja Cię fandzole....

Gość jagoda984
Widze ze chyba nikt nie ma ochoty wypowiadać się w tym temacie szkoda!!!!

Gość kasiutka83
Hmmm a co ci dyktuje serce ???

Gość Pan-1968
Dnia 14.11.2008 o 11:22, Gość jagoda984 napisał:

wczoraj widziałam się z nim w pracy no ale nie mogę przestać o nim myśleć,jak mu mogę dać lekko do zrozumienia.Ze chciałam bym z nim to zrobić lub że ja też jestem zainteresowana??mam wrażenie że on troszke się boi tego a co za tym oni sie znają z moim mężem!!!!!

Jeśli sam seks z kolegą do ci satysfakcję to porostu napisz mu ze chcesz przeżyć z nim przygodę lub coś w tym rodzaju. Jestem facetem i powiem Ci ze o ile zechce to pomyśli super. Na pewno nie pochwali się mężowi że przespałem się z tobą.