Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikos

moja zona miała przede mną 12 chłopaków

Polecane posty

Gość nikos

nie wiem czy to dużo czy mało, ale czasem mnie to męczy. Jest wspaniałą kobietą i prócz tego nie mam jej nic do zarzucenia. jak myślicie czy warto o tym myślec. Nie chce ale czasami samo wraca. I nie były to związki na 1 noc.

Gość
To po chuj się z nią żeniłeś?

Gość pindziunia123
to pomysl sobie ze skoro wybrala Ciebie to musiales byc w te klocki najlepszy ze wszystkich....

nie miala dziewczya szczescia to chodziła z jednym drudim, trzecim...az w koncu ten 13 okazal sie tym jedynym.....(skoro miala wczesniej 12)... wez no sie zajmij czlowieku czyms bardziej pożytecznym, nie masz wieszych problemów....

Gość no właśnie właśnie
faceci swoje liczby zaliczonych kobiet mnożą przez dwa, kobiety dzielą na dwa... czyli miała 14 - ale chyba facetów, bo za chłopaków, to można siedzieć

Gość no właśnie właśnie
24 sorki

nikos ciesz sie !!!!!!!!! :D kobieta ma doswiadczenia i moze cie wiele pieknego nauczyc w sferze sexu:) i przynajmniej nie czeka cie płacz i zgrzytanie zębów jak prawiczka i kropka czy tez kota betowena ze wziałes niedoswiadczona dziewice która jak ma zrobic loda to zamyka usta i wychodzi robic to do kuchni bo myslała ze masz chec na cos słodkiego :P

Gość heniuśka
każdy ma jakąś przeszłość, nie jej wina ,że dopiero teraz spotkała Ciebie :)

Gość
Bracie niedźwiedziu - ja tam nie narzekam :D Jestem dobrym nauczycielem :P

Gość wiecie a mnie ...
drazni jak sie pytam mojego męża czy gdybym miala przed nim kogos to czy by sie ze mną ożenił a on n ato ze nie wie ... ze wtedy by pewnie inaczej myslal ale ze byl moim pierwszym to zupelnie inaczej na to patrzył:O on sam mial przedemną 5 lub 6 partnerek sama niewiem do konca czy jestem 6 czy 7 ... i jak mówie ze to ja tez powinnam si ebardziej zastanowic nad tym to on n ato ze ale to cos zupelnie innego:O

'' ja bym taka kobiete wzial, ale pod warunkiem, ze sam bym wczesniej mial 12 albo wiecej partnerek'' jak mnie takie stwierdzenie drażni.Ożenił sie z nią pisze że jest dobrą żoną,ale żeby nie było zbyt cool to facio myśli o JEJ BYŁYCH partnerach:O

"Ożenił sie z nią pisze że jest dobrą żoną,ale żeby nie było zbyt cool to facio myśli o JEJ BYŁYCH partnerach" facio dobrze myśli. ona ma 12 potencjalnych kochanków gdyby mąż ją zaniedbał :D

Gość karoolek...
Ciesz sie !! bo : ona ma porównanie , a zatem skoro tych 12 było a z nim zadnym na dzis nie jest to znaczy iż Ty jestes najlepszym !!

z manii dziewictwa juz sie wyleczylem, juz nie wymagam tego od kobiety, stwierdzilem, ze inne rzeczy sa wazniejsze, stwierdzilem, ze nie moge sie tak ograniczac prawik zawsze to jakis postep....ale przed toba jeszcze daleka droga do NORMALNOSCI !!!!!!!!!!! :p

Gość karoolek...
wiesz - nie pamietam by kiedykolwiek mialo to dla mnie znaczenie ile hujuw w dupie miala by moja potencjalna kobieta , dzis jestem jzu 44 letnim facetem i wiem na bank iż dziewice bym odrzucił ! pozyjesz na tym swiecie sam do tego dojdziesz , Choc i wsród dziewic znajda sie fajne dziewczyny - bo przeciez kazda nią kiedys była ! wiec tu chyba nie chodzi o to dziewictwo a raczej o nastawienie , czyli kobiety cnotki niewydymki , córeczki mamusi itd. ja zawsze optowalem za kobietami temperamentnymi !! a takie z natury dziewicami dlugo nie są . wiec swój zawsze szuka swego , co jednak jak w takiej twej dziewicy obudzi sie zwierz !! podołasz temu w dalszej czesci trwania owego zwiazku ?> albo bedziesz jeczał iż zycie to nie tylko sex i co ona w ogóle chce , 4 razy na dzien , i to w kinie ? itd?

Gość zal ci duska sciska
ze nie milaes tyle,nie wiem po co ona ci to mowila,dobrze ze miala tyle przynajmmiej nie bedzie cie zdradzac i ciagle myslec jak to moze byc z innym