Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablablaoo

kredyt raty?POMOCY

Polecane posty

Gość blablablaoo

czesc.mam raty na komputer teraz znaczy zostala mi jedna czy dwie ostatnie raty.ale siostra mnie strasznie meczy zebym jej wzial notebooka i aparat cyfrowy na raty i kosztowalo by to jakies 4000 zl ale ona ma juz gotowki 2500zl wiec tych rat by zostalo do splacenia jakies 1500 zl albo i mniej.zastanawiam sie czy wogole warto jechac i starac sie o kredyt czy mi dadza ten sprzet na raty??braliscie jakies dwie rzeczy w tym samym czasie na raty??

Gość blablablaoo

Gość jakie masz zarobki
masz uregulowana sluzbe wojskowa??

Gość blablablaoo
mam wpisane 1500 zl ale jest to plus minus bo mam z pracy dodatkowe pienadze rzedu 1000 zl ale tego wpisane nie mam:)nie chodze na studia wiec nie mam uregulowanej sluzby wojskowej

Gość ja to sie na tym nie znam
ale wydaje mi sie ze dostaniesz w sumie nie chcesz 300 tys na mieszkanie tylko 1500 zl na raty

Gość uppppupio

Gość ncp
no co upupupup?? idz do sklepu, kup tego laptopa czy co tam chcesz i zaznacz, ze chcesz wziac na raty. przy takich zarobkach powinienes dostac kredyt bez mrugniecia okiem

Gość uppppupio
tak ale ja mam juz jedne raty kroe koncza mi sie za miesiac lub dwa zostalo mi chyba ze 500 czy 400 zl i nie jestem pewien czy dostane nastepny w tym czasie a musze wiedziec bo przeciez tamta mi wywierci dziure w brzuchu

Gość u logopedy
dostaniesz. Mam w swoim sklepie system ratalny i wiem, że moim klientom raty są przyznawane w takich przypadkach jak Twój. Możesz wpłacić tyle ile siostra uzbierała - 2500zł - a resztę rozłożysz na raty. W Żaglu nie musisz donosić zaświadczeń o pracę :)

Gość upupuuup
dzieki bardzo.biore zaraz tego potwora do sklepu i niech juz to kupi bo normalnie szok jakie kobiety potrafia byc upierdliwe:)

mój tata kupował telewizor w Awansie, połowę wpłacił od razu, połowę na dwie raty. Po spłaceniu pierwszej raty chciał na takich samych warunkach wziąć laptopa. Zgodę dostał od razu, ale po przemyśleniu, ze do rat trzeba doliczyć ok500zł, za rozłożenie kwoty, stwierdził ze lepiej dozbierać tę kwotę, i wydać na kompa 2500zł a nie 3000zł

Gość u logopedy
500zł to strasznie dużo kosztów. Obecnie żagiel ma promocję 0,9% miesięcznie. Nie wychodzi aż tyle. Wiadomo, że im więcej rat weźmiemy i im większa kwota kredytu tym więcej kosztów, ale 500zł to strasznie dużo.

Gość upupuuup
ona raczej nie bedzie chciala nic dozbierac bo jest w goracej wodzie kapana ale wybierzemy cos takiego bardziej korzystnego :)

Gość kenstoor
No to weźcie pod uwagę jeszcze https://www.platformafinansowa.pl/ i leasing, który oferują w dzisiejszych czasach coraz bardziej się to opłaca ja sobie przeliczałem na czym wyjdę korzystniej czy na kredycie gotówkowym czy na leasingu z wkładem minimalnym i ta druga opcja jest lepsza warto blizej sie leasingowi przyjrzeć :)

Gość weronia812
Ja też zawsze z daleka się trzymam od kredytów zdecydowanie dużo lepszym rozwiązaniem będzie w takim przypadku leasing. Sama kilka lat temu zakładałam firmę, jakiś czas temu wprowadzałam do firmy nowe usługi a potrzebny sprzęt wzięłam w leasing.

Gość weronia812
Ja też zawsze z daleka się trzymam od kredytów zdecydowanie dużo lepszym rozwiązaniem będzie w takim przypadku leasing online. Sama kilka lat temu zakładałam firmę, jakiś czas temu wprowadzałam do firmy nowe usługi a potrzebny sprzęt wzięłam w leasing.

Gość Ona

Potrzebuję 23 tysięcy pożyczki.  Mam małą zdolność kredytową i nie dostanę w swoim banku . Wnioskuję o taką kwotę na 8 lat z rownymi ratami 298 zł.  Tyle mogę płacić jeśli ktoś ma możliwość na taką ratę dostać kredyt. Myślę że są osoby zadowolone z tego banku w którym ma konto.  Spróbować np w. PKOBP też na 8 lat.  Jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc emailem podam nr rachunku na który można przelać. 

karolina.anna@interiowy. pl

Jestem uczciwa płacę regularnie zobowiązania jednak mała zdolność nie pozwala mi takiej kwoty dostać.  Mile widziany inny bank . Proszę w emalu podać nr rachunku umowy wysokości raty . Dowody wpłaty wydrukuję lub smsem wiadomość z banku z którego został wzięty kredyt .