Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michaaeel

problem z kobietą i rajstopami/ kobiety proszone o komentarz

Polecane posty

Gość Michaaeel

chciałbym się zapytać głównie kobiet, gdyby facet mial w swojej garderobie jednoczesnie kalesony i rajstopy, tylko rajstopy typowo zimowe typu: http://allegro.pl/item474591840_oblio_dwuwarstwowe_rajstopy_250_den_rozm_4.html to czy odbierały by go jako dziwaka i nienormalnego seksualnie, czy normalnego faceta jak na co dzień. Mam 19 lat i moja mamuśka mi kupila na zime właśnie 2 pary kaleson i te właśnie rajstopy, gdy sie jej zapytałem po co mi rajstopy kupiła to powiedziała że przez pomyłke 2 pary zamówiła a co to za różnica zimą, taka bielizna zimą zawsze bedzie bielizną osobistą, i nikt mi pod spodnie nie zajrzy, ale niewiem jaka na to moja dziewczyna spojrzy.

Gość buhahahhaahhaha
na syberie sie wybierasz po co ci to zimy w polsce to od lat juz nie ma :P

Gość ja nie widze problemu
zakladaj te rajstopy jak bedzie zimno, po co ma Ci tylek marznac. a poza tym masz fajna mame :) moi bracia tez nosza kalesonki takie rajstopowe i tato tez. ich dziewczyny nigdy nie robily z tego powodu problemu. bo co? maja marznac???? mam 30 lat - byc moze patrze na to z innej strony, ale osobiscie nie widze problemu.

Gość fsfs
kurwa w polsce zimy sa cieple,to na huj ci rajstopy.jak by moj facet ubral rajtopy lub kalesony to bym go rzucila..

Gość Michaaeel
w sumie też prawda że nikt mi pod spodnie nie zajrzy, ale dziwnie sie bedzie mi do tego przyzwyczaić

A ja jestem na nie, jeżeli już to zdecydowanie wolę kalesony! :) Nie wygłupiaj się z tymi rajstopami, chyba że jesteś już długo ze swoją dziewczyną i nie krempujecie się siebie na tyle, by otwarcie o tym mówić :)

Gość facet noszący
pod spodniami cos innego niż majtki/bokserki to jak dla mnie dewiant , no chyba że wybierasz się na syberię