Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona7

pomózcie mi doradzcie nie chce mi sie juz zyc

Polecane posty

Gość zrozpaczona7
MOWI SIE TRUDNO ON WIDZIAL Z MOJEJ STRONY INICJATYWE NAPARWOIENIA BŁEDÓW ALE ON TEGO NIECHE WIEC OK ZROZUMIALM GO DOBRZE

Gość zrozpaczona7
TO MI NAPISZ CZEGO NIE ROZUMIEM. SKORO FACET MNIE TAK ODPYCHA TO CHYBA LOGICZNE ZE MAM MNIE GLĘBOKO GDZIES ZEBY TROCHE MU ZALEZALO TO BY SIE ODEZWAL ALBO CHIAL SPOTKAC A ON ODMAIWA CIAGLE

no tak to jemu nie zależy, nam nie zależy, kierowcy nie zależy, proboszczowi nie zależy ..... nic nie zrozumiałaś:(:( oj dziewcze, dziewcze. Aż mi Cię żal. Przez d.... do głowy to bardzo bolesna metoda nauki, ale jak tak wolisz :D

Bo chce żebyć powalczyła. Dłużej niż dwa tygodnie. Bo coś się w nim wypaliło, bo nie wierzy, że tobie zależy. Bo chce być zdobywany, poczuc się ważnym. Bo jak cie odpycha, to w końcu widzi jakieś pozytywne reakcje. Powalcz ze dwa miesiące i dopiero wyciagaj wnioski.

No i zrozpaczona się pochlastała. Teraz za karę będzie nas straszyć za to że byliśmy tacy niegrzeczni....

Ona teraz zakłada topiki na innym forum / obdzwania koleżanki, bo może tam jej powiedzą, to co chce usłyszeć (że mu nie zależy)

Bo są. Jak się bliżej przyjrzeć to wszyscy sa tacy sami. Nudni i przewidywalni. Oprócz mnie:classic_cool:

Ja mam zaburzone poczucie własnej wartości (oscyluje na wysokości kostek u nóg). To je sobie leczę udawanym, rozbuchanym ego:D Sensu to nie ma żadnego, ale jest zabawnie:D

Gość TY SIEROTO NIESZCZESNA
ORTOGRAFII SIE UCZ..! :-0 z bialostockiego rejonu jestes??? "ze mno, rozmawial z kolego" itd! :-0 ZGROZA JAK SIE TO CZYTA!! :-0 swiat jest pelen niedouczonych cwokow! :-0 :-p