Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie takie popoludniowe

RODZENSTWO waszych partnerow

Polecane posty

Gość grtrf
a siostra mojej kochanej ma na mnie ochotę i w tym problem. Kobieta nie ma szans ale czuję się niezręcznie przez tą całą sytuację.

Gość szwagierka bleee
U niej coś takiego jak prośba o coś nie istnieje, ona żąda, ona wymaga, ona ma mieć internet mimo że rachunki były płacone przez mojego męża, ona ma mieć telefon komórkowy i zapłacone rachunki (przez rodziców), ona ma mieć swój pokój i przygotowany obiad podstawiony pod nosek dla siebie i dla swojego chłopaka. Ona ma mieć pranie zrobione i poskładane przyniesione do szafki i jej facet też. Ona ma mieć ciszę nocną po godzinie 21 a jak ktoś niedajboże krzyknie, rozmawia głośno w mieszkaniu albo ma telewizor nawet nie głośno, ale że słychać to zaraz wysyła smsy albo dzwoni że ona spać nie może. Ona ma mieć łazienkę wolną rano i o każdej porze o której zechce bo pracuje (wszyscy pracują), teraz juz nie pracuje bo zrezygnowała. Ona idąc do sklepu z matka wybiera kosmetyki droższe lub średnio drogie bo mamusia zapłaci. Na szczęście to już za nami bo po slubie mąż się z tamtąd wyprowadził. Porządków domowych też nie robi bo jak trzeba było coś zrobić to było że ona się uczy, albo coś pisze. Na nasz ślub powiedziała że nie wie czy przyjdzie bo zaplanowali sobie długi weekend z chłopakiem mimo że jej chłopak nic o tym nie wiedział bo studiował i miał zajęcia w tym czasie co ona to niby zaplanowała.

Gość klasa wyższa
Brat mojego faceta w zyciu nie powiedział mi nawet "cześć" a co mowić o normalniej rozmowie :) ma 26 lat a my po 21 wiec jako starszy od nas powinien jakoś sie zachowac :) jest tepakiem i ćwokiem..za to moi bracia gadaja z moim facetem jak koledzy pija razem piwo i wódke i jest spoko :D