Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka chrzestna22

jaki prezent

Polecane posty

Gość matka chrzestna22

dla 2 letniego chłopczyka. Pomóżcie bo jestem kompletnie bezradna. kwota tak około 40 zł.

Gość matka chrzestna22
w sumie to było nawet fajne tylko że w domu mają już 2 takie więc odpada. Wogóle problem jest w tym że on ma strasznie dużo zabawek, i ubrań też i mam problem co by mu można było kupić. Patrzyłam na allegro i parę rzeczy nawet było fajnych i niedrogich - tylko że mi zależy na czasie. Właściwie ten prezent jak to się mówi był "na wczoraj: :D no ale ja oczywiście za późno się obejrzałam a pozatym nie miałam pomysłu co by takiemu brzdącowi można byłoby kupić

Gość matka chrzestna22
2 letniemu dziecku?? ok dam pieniądze i co te dziecko z nimi zrobi?? pewnie pójdzie do sklepu i sam sobie coś kupi, dzieki za radę i zainteresowanie tematem ale to trochę bez sensu, bo to ma być prezent dla dziecka a nie dla rodziców.

Nie, pieniazki nie... To moze jakis fajny instrumencik muzyczny, np organki? Moze jakas ksiazeczka edukacyjna ze zwierzatkami wydajacymi rozne odglosy?

Gość matka chrzestna22
dzięki za pomoc :) już przynajmniej wiem między czym się obracać, jutro polatam u siebie po sklepach może znajdę coś podobnego :D

A jak nie znajdziesz niczego podobnego, to moze standardowo jakies fajne samochodziki? Jesli maly lubi sie nimi bawic, badz fajna bajka na dvd? Moj 2-latek calymi dniami oglada teletubisie z samochodami takze sie nie rozstaje, ale mysle ze te zabawki edukacyjne to najlepszy wybor :)